mar....ka Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 a oglądałam na polsat cafe- coś mniej więcej o tytule mój tato jest w ciąży hehe Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 A ja sama nie wiem czy coś oglądać czy iść spać :/ Quote
mar....ka Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 ja idę chyba poczytać, dzisiaj cały dzień coś jem, więc nie usnę z pełnym brzuchem (przed chwilą wciągnęłam przy kompie paprykę faszerowaną) Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 A ja jajka sadzone :D Ale zaczął się "poranek kojota", więc zostaję przed TV :) Quote
mar....ka Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 to oglądaj, nie przeszkadzam (Ty masz prawo na takie jedzenie, w marcu się pozbędziesz balastu, a mi zostanie :P) Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Ale ja oglądam i siedzę przed laptopem, więc nie przeszkadzasz ;) Quote
mar....ka Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 no Ty jak ja, talerz przed sobą, komp i zerkam w bok na tv (tyle, że siedzę na stacjonarnym, bo lepiej mi się patrzy na 21 calowym monitorem, za to mąż na lapku z boku hehe, małżeństwa XXI wieku :P) Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 To my bardziej nowocześni, bo jak coś to oboje siedzimy przed lapkami :D Stacjonarny komputer wyniosłam na strych, jakieś 2 tyg. temu ;) Quote
mar....ka Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 stacjonarny to mój wybór, właśnie ze względu na komfort (ale domy teraz są straszne, patrzę na Łukasza- albo na konsolach albo na komórze albo na lapku i tak w kółko, chyba że ma karę, to wtedy czyta ) Całe wakacje kontakt wirtualny z rówieśnikami :( (dzieci na wsi nie uświadczysz, wszystko w domach pozamykane) Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Moje dziecko na Wielkanoc dostało quada. On to kocha i tylko czeka jak wyjeżdża z tatusiem (też ma quada) w teren :) Jak się w pracy przyznałam jaki prezent planuję, to się patrzyli na mnie jak na kretynkę :D Ale ja wolę, żeby moje dziecko jeździło na quadzie, niż siedziało przed tabletem, jak jego rówieśnicy :/ Quote
mar....ka Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 mój mąż jest motocyklistą i Łukasza nic w tę stronę nie ciągnie :(, za to Gabi już bardzo (frajdą dla niej jest nawet koszenie trawy traktorkiem - tz z nią siada, ale ona kieruje) Quote
mar....ka Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 Moje dziecko na Wielkanoc dostało quada. On to kocha i tylko czeka jak wyjeżdża z tatusiem (też ma quada) w teren :) Jak się w pracy przyznałam jaki prezent planuję, to się patrzyli na mnie jak na kretynkę :D Ale ja wolę, żeby moje dziecko jeździło na quadzie, niż siedziało przed tabletem, jak jego rówieśnicy :/ swoja drogą Damian ma teraz enduro, to by się zgadali z twoim Bodziem (wszystkie błoto do nich by należało :P) Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Mój Theodor to by tylko w garażu siedział :D A traktorem kosiarką, to jeździł sam, jak miał 2 latka, ale na najwolniejszym biegu :D Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 swoja drogą Damian ma teraz enduro, to by się zgadali z twoim Bodziem (wszystkie błoto do nich by należało :P) Mój mąż sprzedał enduro w zeszłym roku i kupił typowego crossa :) bo oczywiście sam quad to za mało :D Do tego na Theodora też już czeka mały cross ;) Quote
mar....ka Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 u nas sporo pod górkę, więc się cykam samą puszczać Quote
mar....ka Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 coś mi zdjęcnie dodaje w załączniku, a nie chce mi się na serwer wrzucać Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Mnie się co chwile ktoś pyta czy się boję :D Ale Theodor w kasku, ochraniacz na kręgosłup i jedzie :) Quote
*Magda* Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Dobry wieczór :) Mogę zadać pytanie? Jestem ciekawa jak masz na imię? :D Lubię się zwracać do kogoś po imieniu niż po nicku :P Więc jeśli to dla Ciebie nie problem, to poproszę o odpowiedź na moje pytanko :D Quote
angineuuka Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Dobry wieczór :) Mogę zadać pytanie? Jestem ciekawa jak masz na imię? :D Lubię się zwracać do kogoś po imieniu niż po nicku :P Więc jeśli to dla Ciebie nie problem, to poproszę o odpowiedź na moje pytanko :D haha, Tez sie zastanawialam :p Quote
mar....ka Posted October 16, 2015 Author Posted October 16, 2015 Sprawdzam Waszą cierpliwość, a tak naprawdę leżę zajechana z komórką w ręku.Jestem zła na samą siebie, zachciało mi się innowacji Przetwarzałam kolejne wiadro jabłek i zamiast tradycyjnie udusic z cukrem, wyciągnęłam truskawy z zamrażarki. Oczywiście wszystko puściło masę soku, za chiny nie chciało się wygotować+ trzeba było przecedzać. Roboty o wiele więcej, bo to nie tak łatwo z cedzeniem- owoce zapychały durszlak. A co do imienia - Mariola (nigdy za nim nie przepadałam , ale wpływu na wybór rodziców nie miałam). Dzisiaj nie zerknę do Was, bo pisanie na komórze nie idzie mi najszybciej . Witam się serdecznie ze wszystkimi ze swojej galerii Quote
*Magda* Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Cześć Mariola :D No to sobie narobiłaś roboty z tymi jabłkami :/ Quote
Recommended Posts