Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 minut temu, Ania :) napisał:

Rzadko gotuję , więc i mnie na zaproszenie poczekasz :p chyba , ze na jakiś makaron to bardzo często u mnie jest to zapraszam :pp

nie chcę makaronu ani ryżu-chcę mięso!!!!

Posted
12 minut temu, mar....ka napisał:

nie chcę makaronu ani ryżu-chcę mięso!!!!

Ryż u mnie w domu to rzadkość :P mięsa nie lubię robić , więc sama musisz sobie zrobić :p ja bez mięsa mogę żyć :P gorzej ma Kamil ^^

Posted
41 minut temu, mar....ka napisał:

phi, tylko jak jakieś mięso będziecie robić, to mnie zaproście (na racuchy nie musicie :P)

A ja jem mięcho codziennie, ale nie wiem czy Cię zaproszę :P

Posted
2 godziny temu, Aleksa. napisał:

Majoka, robisz zajebiste zdjęcia w ruchu. Ja nie umiem..:(

Mój pies wiecznie w ruchu, więc muszę potrafić- bo inaczej żadnego bym nie miała hehehe (ale tak poważnie, to mam dzisiaj brzydkie foty, bo nie było słoneczka)

Posted

tak, tak ....teraz miłe Jesteście, a na jedzonko nikt nie zaprosi. Musimy te spotkanie zorganizować-najgorzej będzie z Madzią (najdalej mieszka) . Może nad morzem byśmy się jakoś spiknęły???

Posted
Teraz, mar....ka napisał:

tak, tak ....teraz miłe Jesteście, a na jedzonko nikt nie zaprosi. Musimy te spotkanie zorganizować-najgorzej będzie z Madzią (najdalej mieszka) . Może nad morzem byśmy się jakoś spiknęły???

U mnie tylko lipiec (po 17-stym) wchodzi w grę :P

Posted

u mnie tez raczej lipiec, w czerwcu już nie pojadę, bo Łukasz idzie do szkoły średniej i pewnie wyniki koniec czerwca lub początek lipca (sama nie wiem jeszcze). W sierpniu pewnie ruch na składzie Damiana (chociaż nie wykluczam początku sierpnia)