Oscar Patric Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 22 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Jednak mając do wyboru psa zrównoważonego a trzepniętego, wybrałabym tego pierwszego. Po co się męczyć z psem, który mi nie odpowiada? ;D No tak... znaleźć dobrą szkołę dla psów to czasem proszenie o cud ;) Justyna Ja pisałam że Oscar nie jest w pełni zrównoważony psychicznie,może nie doczytałaś,a z takim psem jest mnóstwo problemów głównie z psychiką,nie chcę wiele marudzić bo Ja podjęłam decyzję z kont psa kupiłam. Quote
Tyśka) Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Teraz, Oscar Patric napisał: Justyna Ja pisałam że Oscar nie jest w pełni zrównoważony psychicznie,może nie doczytałaś,a z takim psem jest mnóstwo problemów głównie z psychiką,nie chcę wiele marudzić bo Ja podjęłam decyzję z kont psa kupiłam. Ok, to widocznie nie zrozumiałam :p Quote
Oscar Patric Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Ok, to widocznie nie zrozumiałam :p no oki,dlatego jak się kiedyś na psa zdecyduję to z renomowanej hodowli,po w pełni zrównoważonych rodzicach,aby już drugi raz nie przechodzić tego co z Oscarem 1 Quote
angineuuka Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 ja z tych, co kupiło by z pseudo :p ;) Quote
Tyśka) Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 58 minut temu, angineuuka napisał: ja z tych, co kupiło by z pseudo :p ;) O Ty zUa, jak śmiesz :D PS: ale ja tysz. Quote
mar....ka Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 a ja narzekam na boksery, a mam drugiego z rzędu i pewnie nie ostatniego hehe pozazdrościłam fot jesiennych i wybyłam do lasu (niestety słońce wyszło, jak wracałam do domu :( ) A i zrobiłam fotę w kagańcu, wcześniej park zahaczyłam ;) 1 Quote
angineuuka Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 sliczny jak zawsze :) a ja mam stresa, nawrót dzikiś lęków i niechemisie, wiec moje psy beda sie musialy wieczornym spacerem po osiedlu zadowolić :p Quote
mar....ka Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 9 minut temu, angineuuka napisał: sliczny jak zawsze :) a ja mam stresa, nawrót dzikiś lęków i niechemisie, wiec moje psy beda sie musialy wieczornym spacerem po osiedlu zadowolić :p meliskę sobie zaparz , będzie dobrze trzymam kciukasy :) P.S. Zrób sobie kąpiel relaksującą, sama chyba sobie taką zaraz sobie zrobię :P Quote
Tyśka) Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Jakie fotełki! Aż miło popatrzeć :) Dłuugi język! hahahah Quote
mar....ka Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Jakie fotełki! Aż miło popatrzeć :) Dłuugi język! hahahah dotknij nosa tak jak on :P Quote
Patikujek Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Super zdjęcia, i ten ozorek :loveu: ! Quote
*Magda* Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Mariolka, dawaj nad morze w następne wakacje, bo czuję, że duet naszych psów zrobiłby furorę :) Quote
Alicja Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Kurcze ale młody ma klatę , rewelka . Namordnik jest swietny . Ja muszę małego zacząć uczyć w kagańcu , z tym , ze najpierw cza go kupić :) . A teraz to szczyl mały i morda jeszcze trochę urośnie . Ewa mówiła , ze tak do 3 rż a on dopiero ma rok :P Quote
Chesti Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Nom Shadi w kagańcu boski. Ale ja Twoje w kagańcu chciałam haha ;P U mnie będzie drugi pies (ale najpierw trzeba kupić dom). I z jednej strony chciałabym drugiego bajgla, a z drugiej... jak sobie pomyślę, że miałabym mieć dwa psy non stop na lince... to mi się odechciewa. Rozważając wszelkie za i przeciw - użytkowa, wilczasta ONka to chyba pies który by mi pasował. Się okaże. Na pewno będzie to coś co można ogarnąć. Jeden spacerowy czubek mi wystarczy ;) Quote
Patikujek Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 1 godzinę temu, Chesti napisał: I z jednej strony chciałabym drugiego bajgla, a z drugiej... jak sobie pomyślę, że miałabym mieć dwa psy non stop na lince... to mi się odechciewa. Rozważając wszelkie za i przeciw - użytkowa, wilczasta ONka to chyba pies który by mi pasował. Się okaże. Na pewno będzie to coś co można ogarnąć. Jeden spacerowy czubek mi wystarczy ;) Właśnie to wieczne smyczowanie/linkowanie mnie zawsze we wszystkich tych myśliwskich ras odstraszało Quote
*Magda* Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Znam osobiście 2 bajgle, z czego jeden nigdy nie chodzi na smyczy. I tak mnie zastanawia, jak jego właścicielce udało się go opanować, że nie ucieka ;) Quote
Chesti Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 A ja nigdy nie wierzyłam, że to może AŻ tak wyglądać. To już wiem, że jednak może :P Magda, też znam jedną bigielkę, która chodzi bez smyczy. Ale sama jej właścicielka twierdzi, że to beagle praktycznie bez instynktu łowieckiego. Mój łazi z nosem przy ziemi, aż stuka jak wciąga powietrze. Jak złapie trop to nie interesuje go nic innego, nic kompletnie. W domu za żarcie zrobi wszystko, zna mnóstwo komend, uczy się ich i wykonuje z dużą przyjemnością. Poza domem - no nie ten sam pies. Jeśli jest trop to ani żarcie, ani ukochane piszczące zabawki nie są w stanie zwrócić jego uwagi. Nie jestem dla niego wystarczająco fajna... chyba, że sama ułożę trop i szuka mnie z Panciem. Chciałam to mam. Kocham tego debila. Quote
Tyśka) Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Jak miałam 6lat to chciałam bajgla: wiecie, śliczne uszka, urocza mordka... :) Dobrze, że mi przeszło, bo teraz wiem, że bym się męczyła z takim psem. Choć nie wiedzieć czemu, Morus jak widzi beagla to omal się nie skręci, tak kocha te psy :p Quote
Ania :) Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Mi się beagle mega podobają :) i gdyby właśnie nie to ich niuchanie za tropem i trudność w odwolywaniu to na pewno już dawno byłby u mnie taki laciatek :p caly czas szukam wlasnie rasy w zamian za buldozka i labka i ciągle coś w każdej rasie jest nie tak :p a to długa sierść a to jakiś mankament w charakterze :p labek to mój ostatni niestety , więc możliwe , ze zostanę przy buldozkach tylko z drugiej strony to ich zdrowie co raz gorsze mnie trochę przeraża i szukam czegoś w zamian i nie mogę znaleźć :p Quote
Tyśka) Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 8 minut temu, Ania :) napisał: możliwe , ze zostanę przy buldozkach tylko z drugiej strony to ich zdrowie co raz gorsze mnie trochę przeraża i szukam czegoś w zamian i nie mogę znaleźć :p A boston terier? :D Podobny, ale zdrowszy podobno. Quote
Ania :) Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: A boston terier? :D Podobny, ale zdrowszy podobno. Śliczne , ale jednak to nie jest to i pod względem wyglądu buldozki wygrywają :p a niestety jestem z tych co to z psem , w którym coś mi do końca nie pasuje w wyglądzie nie będę żyła przez naście lat :p Quote
Recommended Posts