Ania :) Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Ja też mówię że Brando jest moim ostatnim labkiem :p Ale to że względu na kolor - wyczerpalam limit :p Quote
Tyśka) Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 17 minut temu, Paulina94 napisał: Dlaczego :D ? Nie jestem masochistą :D Quote
angineuuka Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Nie jestem masochistą :D ty masz duszę kociary, nie liczysz sie :p Quote
Ania :) Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Nie jestem masochistą :D Labrador dla masochisty ? w jakim sensie ? :p Quote
Tyśka) Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 2 minuty temu, Angi napisał: ty masz duszę kociary, nie liczysz sie :p Ej no! :< Ja się tak nie bawię! Teraz, Ania :) napisał: Labrador dla masochisty ? w jakim sensie ? :p By decydować się dobrowolnie na labka, trzeba mieć nieźle trzepniętym (wybacz, Aniu :* ). Każdy lab, którego znam (albo miks tej rasy) jest taki posrany, że bym sobie strzeliła prędzej w łeb niż się decydowała wziąć go choćby na przechowanie na jakiś czas. Quote
angineuuka Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 a ja poznałam spoko laba ;) takze ten :P Quote
Ania :) Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 4 minuty temu, Tyś(ka) napisał: By decydować się dobrowolnie na labka, trzeba mieć nieźle trzepniętym (wybacz, Aniu :* ). Każdy lab, którego znam (albo miks tej rasy) jest taki posrany, że bym sobie strzeliła prędzej w łeb niż się decydowała wziąć go choćby na przechowanie na jakiś czas. spoko sie nie obrazam :P mój poprzedni labek był aniołem pod każdym względem za to młody jest taki pół na pół :P czasem mam ochotę go utluc :P ze nie raz mi wstyd za niego xd ale co raz częściej zachowuje się jak na psa przystało :P także w jakimś stopniu Cię rozumiem :p Quote
angineuuka Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 4 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Yyy nieeee.... nie wierzę Wam ;D nie musisz :p Quote
mar....ka Posted October 29, 2016 Author Posted October 29, 2016 a ja wszystkie goldeny które znam uważam za walnięte i wredne.....albo mam pecha do psów, albo do ludzi którzy je wychowują :P Tyśka wreszcie jaka rasa dla Ciebie, rozumiem że Morus naj, ale z ras co byś wybrała....Boksery be, teriery fuj, labki w łeb sobie strzelić heheh niedługo Ci faktycznie tylko koty pozostaną :P Fajny charakter mają dla mnie pudle (są do tego mega mądre) , tylko nie ten wygląd :( Quote
*Magda* Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 6 godzin temu, mar....ka napisał: ...Boksery to energia od czubka nosa po koniec ogona... Jest na to rada ;) Brać boksera bez ogona Quote
angineuuka Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 pudla tez brałam pod uwagę :P ale robi się na nie bum.. :P Quote
angineuuka Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 i pudla zawsze mozna opitolić na zero :p Quote
Aleksa. Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Jest na to rada ;) Brać boksera bez ogona hahahhahahahahahhahahahahahah Quote
łamAga Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Się nie wypowiem w temacie bo się nie znam :P Quote
mar....ka Posted October 29, 2016 Author Posted October 29, 2016 zaraz wracam starszy zrobił sobie jajecznicę i młodsza dojrzała i chce..... Quote
łamAga Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Hahahaha i mama bedzie ryrac jajecznice dla młodszej :P Quote
łamAga Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Magda sie rozpedziała i napisała komenta w innej galerii hahahahahaha :P Quote
angineuuka Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Magda sie rozpedziała i napisała komenta w innej galerii hahahahahaha :P gdzie? Quote
*Magda* Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Magda sie rozpedziała i napisała komenta w innej galerii hahahahahaha :P Teraz, angineuuka napisał: gdzie? Właśnie? Quote
Recommended Posts