Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, Angi napisał:

ty masz duszę kociary, nie liczysz sie :p 

Ej no! :< Ja się tak nie bawię!

Teraz, Ania :) napisał:

Labrador dla masochisty ? w jakim sensie ? :p 

By decydować się dobrowolnie na labka, trzeba mieć nieźle trzepniętym (wybacz, Aniu :* ). Każdy lab, którego znam (albo miks tej rasy) jest taki posrany, że bym sobie strzeliła prędzej w łeb niż się decydowała wziąć go choćby na przechowanie na jakiś czas.

Posted
4 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

By decydować się dobrowolnie na labka, trzeba mieć nieźle trzepniętym (wybacz, Aniu :* ). Każdy lab, którego znam (albo miks tej rasy) jest taki posrany, że bym sobie strzeliła prędzej w łeb niż się decydowała wziąć go choćby na przechowanie na jakiś czas.

spoko sie nie obrazam :P  mój poprzedni labek był aniołem pod każdym względem za to młody jest taki pół na pół :P czasem mam ochotę go utluc :P ze nie raz mi wstyd za niego xd ale co raz częściej zachowuje się jak na psa przystało :P także w jakimś stopniu Cię rozumiem :p

Posted

a ja wszystkie goldeny które znam uważam za walnięte i wredne.....albo mam pecha do psów, albo do ludzi którzy je wychowują :P Tyśka wreszcie jaka rasa dla Ciebie, rozumiem że Morus naj, ale z ras co byś wybrała....Boksery be, teriery fuj, labki w łeb sobie strzelić heheh niedługo Ci faktycznie tylko koty pozostaną :P

Fajny charakter mają dla mnie pudle (są do tego mega mądre) , tylko nie ten wygląd :(