Ania :) Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Ja się tylko witam i nie wchodzę w te mroczne tematy z wami :p Quote
mar....ka Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 Helo, przypomniało mi się jak kiedyś koleżanka mojej mamy ekshumowała ciało swojego ojca i z tego co pamiętam, szokiem były dla niej skarpetki (wykonane ze sztucznego włókna były jak nówki!!!) a wracając do pieskiej galerii- foty z poniedziałku (nic mi się nie pomerdało, na polach kwitnie rzepak :)): Quote
mar....ka Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 15 minut temu, *Magda* napisał: Bokser ze stojącymi uszami :D kopiowałam mu nożyczkami i na druciki postawiłam :P Quote
Ania :) Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Chciałam ostatnio zamówić te szelki i zastanawiam się cały czas który rozmiar :/ czy ten 70-90 czy 80-105 , bo Brando ma teraz w klacie 85 i czy jak zamówię te drugie to czy przód nie będzie za duży ... jaki wy macie rozmiar ? Quote
Tyśka) Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Jakie cudowne, letnie (khe khe) zdjęcia! :) Quote
łamAga Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Tematy mroczne omijamy :D fotki świetne <3 Quote
agutka Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 w końcu weszłam się przywitać :p widzę ze pies szczęśliwy, pańcia chyba też więc pozostaje mi życzyć spokojnego wieczorku :) Quote
mar....ka Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 O 30.09.2016 o 22:29, Ania :) napisał: Chciałam ostatnio zamówić te szelki i zastanawiam się cały czas który rozmiar :/ czy ten 70-90 czy 80-105 , bo Brando ma teraz w klacie 85 i czy jak zamówię te drugie to czy przód nie będzie za duży ... jaki wy macie rozmiar ? mam dokładnie te http://www.pitbull-shop.pl/szelki-szkoleniowe-z-przypieciem-z-przodu-p-68.html rozmiar c (jak dla mnie najlepiej wykonane z easy walków, na grubej taśmie i właśnie my mamy tez ponad 80 w klatce) Quote
Ania :) Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 2 godziny temu, majoka napisał: mam dokładnie te http://www.pitbull-shop.pl/szelki-szkoleniowe-z-przypieciem-z-przodu-p-68.html rozmiar c (jak dla mnie najlepiej wykonane z easy walków, na grubej taśmie i właśnie my mamy tez ponad 80 w klatce) To zdecyduje się na te mniejsze , najwyżej odesle. :) Quote
mar....ka Posted October 9, 2016 Author Posted October 9, 2016 Hej.... Wczoraj były urodziny Gabi ( w ogóle masakra z imprezami- Gabi poszła do szkoły z połową rocznika 2008 i w sumie wszyscy na hura mają urodziny). Nawet w tej chwili jest u kolegi, przyszły weekend (sobota i niedzielą też zajęte). Na dodatek ,że trzeba za portfel się trzymać, to jeszcze przekichane, gdyż nie można z domu się ruszyć. Imprezę robiliśmy w MGOKU, bo sprosić do domu 13 dzieci jest niemożliwe (a jakoś tak dziwnie nie zaprosić tych, u których była). Na dworze od tygodnia leje i zimno- ale to pewnie w całej Polsce. A bym całkiem zapomniała- mamy nowe zwierzątko- Gabi dostała od chrzestnej chomiczkę - Kruszynkę :) A więc nowy śmierdziel w domu :P A oto stary, robiący miny do lustra heh Quote
Tyśka) Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 To moje spóźnione najlepsze życzenia dla Gabi :) Tort z psiakiem przeuroczy. Pokaż chomika :D Quote
łamAga Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Wszystkiego Najlepszego dla ślicznej Gabi :* Torcik prześliczny ! widac że Gabi kocha psiaki ;) Shadow <3 Quote
*Magda* Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Jeszcze raz Sto Lat dla mojej synowej :* Pokaż chomika :) Quote
Ania :) Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Hejka:) Dużo zdrówka dla córy :) :) A już jesteście na swoim ? Quote
mar....ka Posted October 10, 2016 Author Posted October 10, 2016 2 godziny temu, Ania :) napisał: A już jesteście na swoim ? Już na swoim 19 godzin temu, *Magda* napisał: Jeszcze raz Sto Lat dla mojej synowej :* 19 godzin temu, dOgLoV napisał: Wszystkiego Najlepszego dla ślicznej Gabi :* 22 godzin temu, Tyś napisał: To moje spóźnione najlepsze życzenia dla Gabi :) Dzięki w imieniu Gabi a oto chomik: i od dup....strony :P Quote
Ania :) Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 No to super :) chomik słodki choć ja bym go nie dotknęła :p 1 Quote
Recommended Posts