Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Helo, przypomniało mi się jak kiedyś koleżanka mojej mamy ekshumowała ciało swojego ojca i z tego co pamiętam, szokiem były dla niej skarpetki (wykonane ze sztucznego włókna były jak nówki!!!)

a wracając do pieskiej galerii- foty z poniedziałku (nic mi się nie pomerdało, na polach kwitnie rzepak :)):

a.jpgaa.jpgaaa.jpg

Posted

Chciałam ostatnio zamówić te szelki i zastanawiam się cały czas który rozmiar :/ czy ten 70-90 czy 80-105 , bo Brando ma teraz w klacie 85 i czy jak zamówię te drugie to czy przód nie będzie za duży ... jaki wy macie rozmiar ? 

Posted
O 30.09.2016 o 22:29, Ania :) napisał:

Chciałam ostatnio zamówić te szelki i zastanawiam się cały czas który rozmiar :/ czy ten 70-90 czy 80-105 , bo Brando ma teraz w klacie 85 i czy jak zamówię te drugie to czy przód nie będzie za duży ... jaki wy macie rozmiar ? 

mam dokładnie te

http://www.pitbull-shop.pl/szelki-szkoleniowe-z-przypieciem-z-przodu-p-68.html

rozmiar c (jak dla mnie najlepiej wykonane z easy walków, na grubej taśmie i właśnie my mamy tez ponad 80 w klatce)

Posted

Hej....

Wczoraj były urodziny Gabi ( w ogóle masakra z imprezami- Gabi poszła do szkoły z połową rocznika 2008 i w sumie wszyscy na hura mają  urodziny). Nawet w tej chwili jest u kolegi, przyszły weekend (sobota i niedzielą też zajęte). Na dodatek ,że trzeba za portfel się trzymać, to jeszcze przekichane, gdyż nie można z domu się ruszyć. Imprezę robiliśmy w MGOKU, bo sprosić do domu 13 dzieci jest niemożliwe (a jakoś tak dziwnie nie zaprosić tych, u których była).

t_zpsfh1hvc49.jpg

tt_zpsjzqc47hl.jpg

ttt_zpsq3tmqrt4.jpg

Na dworze od tygodnia leje i zimno- ale to pewnie w całej Polsce. A bym całkiem zapomniała- mamy nowe zwierzątko- Gabi dostała od chrzestnej chomiczkę - Kruszynkę :) A więc nowy śmierdziel w domu :P A oto stary, robiący miny do lustra heh

tttt_zpsppefhhal.jpg

ttttt_zpsiapkihjv.jpg

ta_zps6dk3v5r9.jpg

taa_zpszz8uofcm.jpg

Posted
2 godziny temu, Ania :) napisał:

A już jesteście na swoim ? 

Już na swoim

19 godzin temu, *Magda* napisał:

Jeszcze raz Sto Lat dla mojej synowej :*

19 godzin temu, dOgLoV napisał:

Wszystkiego Najlepszego dla ślicznej Gabi :*

22 godzin temu, Tyś napisał:

To moje spóźnione najlepsze życzenia dla Gabi :)

Dzięki w imieniu Gabi

a oto chomik:

017.JPG

i od dup....strony :P

007.JPG