Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Majoka, czy Twój mąż wie, że wrzuciłaś jego zdjęcie? :P

Pięknie z Shadowem zapozowałaś ;) Ty "śpisz" na zdjęciu, a Shadow podnosi nogę i wygląda jakby chciał Cię obsikać :D

Co do moczenia dupki Shadowa, to coś marnie to wyszło, bo na zdjęciach, to on mordę moczy, a nie tyłek :P

Posted
O 23.05.2016 o 09:45, *Magda* napisał:

Majoka, czy Twój mąż wie, że wrzuciłaś jego zdjęcie? :P

Pięknie z Shadowem zapozowałaś ;) Ty "śpisz" na zdjęciu, a Shadow podnosi nogę i wygląda jakby chciał Cię obsikać :D

Co do moczenia dupki Shadowa, to coś marnie to wyszło, bo na zdjęciach, to on mordę moczy, a nie tyłek :P

bez przesady, o zgodę nie będę pytać. Powinien się cieszyć, że się do niego przyznaje :P Psia galeria nie jest zła, mogłabym się na gorszym forum zapisać heheh

O 23.05.2016 o 00:54, Chesti napisał:

Kocham góry <3

Jestem w połowie góralką i dziko Ci zazdroszczę, że masz możliwość mieszkać w takim miejscu.

Urodziłam się w i mieszkałam Jeleniej Górze, po ślubie przeniosłam się na Pogórze Izerskie. Chesti , zastanawiam się tylko dlaczego na wakacje wybrałyśmy Pobierowo, zamiast np. Zakopiec heh

18 godzin temu, Oscar Patric napisał:

witamy się,fajne zdjęcia :)

a Ty gdzie przepadłaś na tyle czasu

Posted
6 godzin temu, majoka napisał:

bez przesady, o zgodę nie będę pytać. Powinien się cieszyć, że się do niego przyznaje :P Psia galeria nie jest zła, mogłabym się na gorszym forum zapisać heheh

Aż się boję zapytać na jakim forum jeszcze masz konto :P

Posted
O 25.05.2016 o 14:20, majoka napisał:

Urodziłam się w i mieszkałam Jeleniej Górze, po ślubie przeniosłam się na Pogórze Izerskie. Chesti , zastanawiam się tylko dlaczego na wakacje wybrałyśmy Pobierowo, zamiast np. Zakopiec heh

Ze względu na pieseczki, oczywiście :P

My byliśmy trzy i dwa lata temu na wakacjach w Zakopcu, w zeszłym roku w Szczawnicy. Niestety góry w Polsce (poza tymi u Was) są nadal niedostępne dla psów. Jak Zeus się ogarnie na tyle, żeby iść w Tatry to pewnie będziemy myśleć o wczasach na Słowacji. 

Posted
17 godzin temu, Chesti napisał:

Ze względu na pieseczki, oczywiście :P

My byliśmy trzy i dwa lata temu na wakacjach w Zakopcu, w zeszłym roku w Szczawnicy. Niestety góry w Polsce (poza tymi u Was) są nadal niedostępne dla psów. Jak Zeus się ogarnie na tyle, żeby iść w Tatry to pewnie będziemy myśleć o wczasach na Słowacji. 

polecamy Słowację,brat z Oscarem często tam jeździli

Posted
O 27.05.2016 o 18:27, Oscar Patric napisał:

polecamy Słowację,brat z Oscarem często tam jeździli

I faktycznie można bez problemu wejść z psem na szlak?

Posted
O 30.05.2016 o 17:00, Chesti napisał:

Super :D

U dziecka już zaszczepiłam miłość do gór, w przyszłym roku przyjdzie kolej na psa :)

heloł, zawsze można w Karkonosze :)

Posted

helooooł, no to ja nie wiedziałam że zapraszasz :PPP  ;D

Pomyślimy, zobaczymy. Można by się wtedy gdzieś spiknąć na szlaku :))

Posted
5 minut temu, Chesti napisał:

helooooł, no to ja nie wiedziałam że zapraszasz :PPP  ;D

Pomyślimy, zobaczymy. Można by się wtedy gdzieś spiknąć na szlaku :))

po wspólnych wakacjach będziesz nas unikać :P

Posted

Hej

Piekne zdj a na tym co pije to "jęzor metrowy" ;)

Ja tochyba ze wzgl. na Was wybiorę się na jakieś zawody w twoje strony i mam nadzieję,że się spotkamy bo jakoś inaczej chyba nie wyjdzie :(

Posted
1 godzinę temu, Erykowa napisał:

Hej

Piekne zdj a na tym co pije to "jęzor metrowy" ;)

Ja tochyba ze wzgl. na Was wybiorę się na jakieś zawody w twoje strony i mam nadzieję,że się spotkamy bo jakoś inaczej chyba nie wyjdzie :(

no mogłabyś, nawet poszłabym z Tobą- najwyżej byś mnie ciągnęła