mar....ka Posted November 23, 2015 Author Posted November 23, 2015 Strasznie podoba mi się Twoj bokserek, ma taką idealną postawę :) a obroża faktycznie śliczna :) Ginger serdecznie witam i zapraszam częściej. Heloł dziewczyny, siebie też zapraszam częściej hehe, ostatnio zawsze nie mam czasu, a jak mam czas, to mam lenia. A jak wczoraj miałam czas i nie miałam lenia, to dokuczał mi pęcherz ....to jest pech (furagina i grzanie w łóżeczku). Nawet Tz sam wybył na spacer z Shadowem Quote
*Magda* Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 http://images75.fotosik.pl/101/50898c64e30210f4.jpg wygląda jak mały konik :D Quote
mar....ka Posted November 23, 2015 Author Posted November 23, 2015 to jest koń,nie wiem po kim taki wysoki. Mamusia to malutka boksereczka, tato w normie, a on i rodzeństwo to kuuuuunie Quote
mar....ka Posted November 23, 2015 Author Posted November 23, 2015 hehe, chcesz abym psa zmiażdżyła :P Quote
mar....ka Posted November 23, 2015 Author Posted November 23, 2015 hehe, tak źle by nie było, byłoby jeszcze gorzej Quote
mar....ka Posted November 23, 2015 Author Posted November 23, 2015 Shadow nie wygląda na słabeusza :P a ja na chudzinkę :P zaraz bedzie moje top model, popatrzę na chude (tyle mi pozostaje heheh) Quote
Ania :) Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Zazdroszczę terenów do spacerów i Shadowek śliczny :) Quote
Erykowa Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Hej Widzę jakąś fajną rzeczkę ? Grzej się ,grzej i żurawinkę popijaj :) Quote
mar....ka Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 Hej Widzę jakąś fajną rzeczkę ? Grzej się ,grzej i żurawinkę popijaj :) przez tę rzeczkę (KWISĘ), obiektyw nabrał wilgoci i wczoraj przymarzł wrrr, ta mgła na zdjęciach, to właśnie te przymrożenie Quote
Erykowa Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Ale pięknie !!! Ja miałam dziś plan na długi słoneczny spacer z Ermanem i aparatem ale jakiegoś pecha dziś mam,i nie wyszło :( a to był dopiero początek ;) Quote
*Magda* Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Zdjęcia Shadow'a śliczne A zaraz po nich, to: http://images75.fotosik.pl/106/ad533f85b0f75377.jpg Quote
mar....ka Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 Ale pięknie !!! Ja miałam dziś plan na długi słoneczny spacer z Ermanem i aparatem ale jakiegoś pecha dziś mam,i nie wyszło :( a to był dopiero początek ;) u nas dzisiaj pochmurno, wczoraj tylko ładnie było Zdjęcia Shadow'a śliczne :wub: A zaraz po nich, to: http://images75.fotosik.pl/106/ad533f85b0f75377.jpg a to widok na górę Św.Anny w Proszówce (kapliczka). Dokładnie na to mam widok z pokoju :) A foty robione z łąk na domem. Jak pierwszy raz Damian mnie w swoje sytony zaciągnął, to jakoś z domkiem Muminków mi się skojarzyło :P Quote
Erykowa Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Ja to bym sobie te twoje zdjęcia widoczków na tapetę na kompa wrzuciła :) Nie umiem cytować zdjęc :( ale w pierwszym poście,ostatnie.To na środku takie białe to jakaś droga jest-takie idące przez środek góry ?? Quote
mar....ka Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Ja to bym sobie te twoje zdjęcia widoczków na tapetę na kompa wrzuciła :) Nie umiem cytować zdjęc :( ale w pierwszym poście,ostatnie.To na środku takie białe to jakaś droga jest-takie idące przez środek góry Erykowa, to jest nartostrada (Stóg Izerski- Dolna stacja Kolei Gondolowej we Świeradowie Zdroju). Na Stóg możesz wjechać lub wejść pieszo. U nas w górach możesz chodzić z psem, w Karkonoskim Parku Narodowym, jedyny warunek to smycz :) Zimową porą jest ładnie oświetlona (jazdy nocne). Ta zielona droga, to właśnie te białe (widok z góry :)) Quote
Erykowa Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 A no widzisz,dzięki.Jakoś nie pomyślałam :) Musze się kiedys wybrać w Wasze strony.Tylko akurat szykuje mi się taka dorywcza praca,o którą wcale się mu starałam ;)i nie wiem jak będę z czasem podczas ferii a miałam możliwość wyjazdu z mężem w góry bo oni firmowo serwisują wyciągi.Bo zdjęcia kuszą Quote
mar....ka Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Ładnie jest w naszych stronach, choć moim zdaniem Świeradów nudny, polecałabym Karpacz , ewentualnie Szklarską. W jakim terminie macie ferie? Quote
Recommended Posts