Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Strasznie podoba mi się Twoj bokserek, ma taką idealną postawę :)
a obroża faktycznie śliczna :)

Ginger serdecznie witam i zapraszam częściej. Heloł dziewczyny, siebie też zapraszam częściej hehe, ostatnio zawsze nie mam czasu, a jak mam czas, to mam lenia. A jak wczoraj miałam czas i nie miałam lenia, to dokuczał mi pęcherz ....to jest pech (furagina i grzanie w łóżeczku). Nawet Tz sam wybył na spacer z Shadowem

91824e2ff923e2b3.jpg

50898c64e30210f4.jpg

c766fdad6606e343.jpg

Posted

Hej

Widzę jakąś fajną rzeczkę ?

Grzej się ,grzej i żurawinkę popijaj :)

przez tę rzeczkę (KWISĘ), obiektyw nabrał wilgoci i wczoraj przymarzł wrrr, ta mgła na zdjęciach, to właśnie te przymrożenie

ad533f85b0f75377.jpg

909ba01c59eb90c3.jpg

b8a93fbd1135f40a.jpg

06fcef4b45ca0b76.jpg

Posted

Ale pięknie !!!

Ja miałam dziś plan na długi słoneczny spacer z Ermanem i aparatem ale jakiegoś pecha dziś mam,i nie wyszło :( a to był dopiero początek ;)

u nas dzisiaj pochmurno, wczoraj tylko ładnie było

Zdjęcia Shadow'a śliczne :wub:

A zaraz po nich, to: http://images75.fotosik.pl/106/ad533f85b0f75377.jpg

a to widok na górę Św.Anny w Proszówce (kapliczka). Dokładnie na to mam widok z pokoju :) A foty robione z łąk na domem. Jak pierwszy raz Damian mnie w swoje sytony zaciągnął, to jakoś z domkiem Muminków mi się skojarzyło :P

Posted

Ja to bym sobie te twoje zdjęcia widoczków na tapetę na kompa wrzuciła :)

Nie umiem cytować zdjęc :( ale w pierwszym poście,ostatnie.To na środku takie białe to jakaś droga jest-takie idące przez środek góry ??

Posted

Ja to bym sobie te twoje zdjęcia widoczków na tapetę na kompa wrzuciła :)

Nie umiem cytować zdjęc :( ale w pierwszym poście,ostatnie.To na środku takie białe to jakaś droga jest-takie idące przez środek góry

Erykowa, to jest nartostrada (Stóg Izerski- Dolna stacja Kolei Gondolowej we Świeradowie Zdroju). Na Stóg możesz wjechać lub wejść pieszo. U nas w górach możesz chodzić z psem, w Karkonoskim Parku Narodowym, jedyny warunek to smycz :) Zimową porą jest ładnie oświetlona (jazdy nocne). Ta zielona droga, to właśnie te białe (widok z góry :))

Posted

A no widzisz,dzięki.Jakoś nie pomyślałam :)
Musze się kiedys wybrać w Wasze strony.Tylko akurat szykuje mi się taka dorywcza praca,o którą wcale się mu starałam ;)i nie wiem jak będę z czasem podczas ferii a miałam możliwość wyjazdu z mężem w góry bo oni firmowo serwisują wyciągi.Bo zdjęcia kuszą