vege* Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Ja lubię i morze i góry, ale i tu i tu mam daleko bo mieszkam w samym centrum :( Quote
angineuuka Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Tez lubie morze, jednak do gor mam blizej. Duzo duzo blizej :p Quote
Paulina94 Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Ja od 2,5 roku mieszkam niedaleko morza (niecałe 100 km- dla mnie to niedaleko :D ) i przez ten czas byłam tam dokładnie dwa razy io to dosłownie na chwilę :P Jakoś nie przepadam :P No ewentualnie może być Gdańsk- można posiedzieć chwilę na plaży i zaraz lecieć zwiedzać miasto :D W górach nigdy nie byłam- byłam w Krakowie i we Wrocławiu, ale nie zahaczyłam o góry. Trzeba będzie to zmienić- od grudnia będę już miała trochę bliżej w góry (choć nadal będzie kawałek) :P Quote
mar....ka Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 A ja mimo, że mieszkam w górach, to jestem nimi zachwycona (wiadomo jest pewne przyzwyczajenie), ale i tak widoki zapierają mi dech. W młodości częściej byłam w Zakopcu, nawet raz zimą nocowałam kilka dni w Dolinie Pięciu Stawów (zimą, pierwszy raz używałam raków :P), ale ostatni raz byłam tam na Sylwka na przełomie 2000/2001 roku. Dzieci duuuuużo zmieniły w moim życiu. Za to nad morze jeżdżę co roku, i to też głównie za sprawą dzieciaków (sama pewnie bym coś innego wymyśliła). Nie powiem, lubię nasz Bałtyk (ale inne części Polski też są ciekawe). Nigdy nie byłam na wschodzie, kusi mnie Sandomierz (Mazury nie bardzo....) Jak idę na spacer z psem i widzę takie widoczki (zdjęcia z pierwszego listopada), to jak mam nie kochac gór :) Quote
angineuuka Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 No widoczki ladne, w tamtym roku bylismy w Czechach, po drodze u znajomych w Cieszynie. Ah, bowskie widoczki :D smialam się nawet, ze moglabym u nich pracowac. Przyjemne z pozytecznym. Ładne widoczki a i praca przy psach :D (maja schronisko) Quote
mar....ka Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 no to wnusia do Cieszyna, mam kuzynkę w Cieszynie :) Quote
angineuuka Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Alez ja moge jechac :D mam zaproszenie do nich, wiec mialabym gdzie spac xD Quote
*Magda* Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 A ja z tydzień porobię zdjęcia gór na Bawarii ;) :P Quote
mar....ka Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 A ja z tydzień porobię zdjęcia gór na Bawarii ;) :P czekam na foteczki Quote
mar....ka Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 Boże majoka przygarnij mnie <3 choDŹ, brakuje mi towarzystwa :) 1 Quote
mar....ka Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 film prywatny, ale Shadow też występuje https://www.youtube.com/watch?v=sUwNbvjtIFs , piękne są góry Quote
Guest TyŚka Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Katuj mnie górami, katuj :) Moim marzeniem jest domek w górach ;). Ach, kocham. Jednak polecam na wschód. Roztocze, Podlasie - te miejsca mają klimat. A po Roztoczu mogę Cię oprowadzić. Aż zachęciłaś mnie do tego, by na spacery wziąć aparat i uwiecznić parę widoczków, które mnie zawsze zachwycają... Quote
mar....ka Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 nie mogę się powstrzymać, proszę o odsłuchanie :P https://www.youtube.com/watch?v=eumEuK1sD90 Quote
angineuuka Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Tez mi się marzy domek w gorach i owce :D Quote
Ania :) Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 choć, brakuje mi towarzystwa :) Już jade :D :D Quote
mar....ka Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 matko na mózg mi siadło, chodź HEHE Quote
Buńka Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Witamy się :) http://images70.fotosik.pl/1203/e9a3136e7af04548gen.jpg<3 Cudności!http://images70.fotosik.pl/1244/90f637b2e49b140a.jpg- ahahha uwielbiam! :D Quote
mar....ka Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 hehe może to już skleroza starcza, dziecko ty się nie śmiej, zobaczysz w moim wieku.... Quote
angineuuka Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Pewnie Nie dozyje takiego starczego wieku Quote
mar....ka Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 pewnie tak....z dwa razy jeszcze się wykapiesz w śląskim bajorze :P i się doigrasz Quote
*Magda* Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 czekam na foteczki Coś na pewno zrobię, jeśli tylko pogoda dopisze ;) Quote
mar....ka Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 rób, rób.... chcę zobaczyć Bawarię....a To jakiś turystyczny wypad ?? Quote
*Magda* Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 rób, rób.... chcę zobaczyć Bawarię....a To jakiś turystyczny wypad ?? Jedziemy do szwagra na weekend, bo ma akurat wolne w pracy ;) No i chcę go osobiście poprosić o bycie ojcem chrzestnym dla naszego dziecka :) Bo tak przez telefon mi to nie pasi :P Quote
Recommended Posts