Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja od 2,5 roku mieszkam niedaleko morza (niecałe 100 km- dla mnie to niedaleko :D ) i przez ten czas byłam tam dokładnie dwa razy io to dosłownie na chwilę :P Jakoś nie przepadam :P No ewentualnie może być Gdańsk- można posiedzieć chwilę na plaży i zaraz lecieć zwiedzać miasto :D

W górach nigdy nie byłam- byłam w Krakowie i we Wrocławiu, ale nie zahaczyłam o góry. Trzeba będzie to zmienić- od grudnia będę już miała trochę bliżej w góry (choć nadal będzie kawałek) :P

Posted

A ja mimo, że mieszkam w górach, to jestem nimi zachwycona (wiadomo jest pewne przyzwyczajenie), ale i tak widoki zapierają mi dech. W młodości częściej byłam w Zakopcu, nawet raz zimą nocowałam kilka dni w Dolinie Pięciu Stawów (zimą, pierwszy raz używałam raków :P), ale ostatni raz byłam tam na Sylwka na przełomie 2000/2001 roku. Dzieci duuuuużo zmieniły w moim życiu. Za to nad morze jeżdżę co roku, i to też głównie za sprawą dzieciaków (sama pewnie bym coś innego wymyśliła). Nie powiem, lubię nasz Bałtyk (ale inne części Polski też są ciekawe). Nigdy nie byłam na wschodzie, kusi mnie Sandomierz (Mazury nie bardzo....)

Jak idę na spacer z psem i widzę takie widoczki (zdjęcia z pierwszego listopada), to jak mam nie kochac gór :)

065982951e78734b.jpg

2ea19b6d10239d90.jpg

f49c207b7ea6b1b2.jpg

Posted

No widoczki ladne, w tamtym roku bylismy w Czechach, po drodze u znajomych w Cieszynie. Ah, bowskie widoczki :D smialam się nawet, ze moglabym u nich pracowac. Przyjemne z pozytecznym. Ładne widoczki a i praca przy psach :D (maja schronisko)

Posted

Katuj mnie górami, katuj :)
Moim marzeniem jest domek w górach ;). Ach, kocham.

Jednak polecam na wschód. Roztocze, Podlasie - te miejsca mają klimat. A po Roztoczu mogę Cię oprowadzić. Aż zachęciłaś mnie do tego, by na spacery wziąć aparat i uwiecznić parę widoczków, które mnie zawsze zachwycają...

Posted

rób, rób.... chcę zobaczyć Bawarię....a To jakiś turystyczny wypad ??

Jedziemy do szwagra na weekend, bo ma akurat wolne w pracy ;)

No i chcę go osobiście poprosić o bycie ojcem chrzestnym dla naszego dziecka :)

Bo tak przez telefon mi to nie pasi :P