mar....ka Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 pozarzucam fotami, strasznie się cieszę z mojego aparatu (niestety mam pecha co do słońca, ale tak już jest, jedni na mgłę polują, inni na słońce :P), A więc dopóki mi się nie znudzi focenie (nic na to się nie zanosi), jesteście skazane :P na moją twórczość :P moje wczorajsze dzieło :P i dzisiejsza wyprawa nad Jezioro Złotnickie :) Quote
Bolsbokser Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 A dzisiaj sobie za to z tz-em na jezioro wyskoczyłam , uwielbiam jesień, mgłę, wędkarzy i ciszęęęęę Coś mi się o uszy obiło, że zaczęłaś narzekać na mgłę, hmmmm ... :P Ja też uwielbiam jesień, temperatura OK. piękne widoki, kolorowo, fajne światło (jak nie jest ciemno i pochmurno) najbardziej uwielbiam wrzesień .... mmmm.... ten zapach powietrza, to jest TO! Obłęd <3 Quote
Erykowa Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Piekne zdjęcia więc możesz nas zasypywać-jakby były brzydkie to wtedy wiesz ;) Ja też czasem z mężem na ryby wyskakuje.Tzn on sobie wędkuje a ja zwiedzam okolice. Quote
angineuuka Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 http://images76.fotosik.pl/25/cb739752754f707b.jpg Piekne!!! Quote
wilczy zew Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Wpadłam do pręguska. Lete nadrobić :) Quote
*Magda* Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Moja sucz, to już by cała siedziała w wodzie, a nie tylko łapki moczyła :D Piekne jesienne foty :loveu: http://images76.fotosik.pl/25/cb739752754f707b.jpg a to jest wprost meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega :) Quote
Guest TyŚka Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Świetne masz okolice. Zdjecia też prześliczne, widzę że ja przy Twoich nie mam co się pokazywać na dogo :p Quote
Leokadia Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Zdjęcia z początków focenia nowym aparatem? No świetnie ci to idzie, nie powiem :P Piękne macie tereny! Skąd jesteście? Quote
mar....ka Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Coś mi się o uszy obiło, że zaczęłaś narzekać na mgłę, hmmmm ... :P Ja też uwielbiam jesień, temperatura OK. piękne widoki, kolorowo, fajne światło (jak nie jest ciemno i pochmurno) najbardziej uwielbiam wrzesień .... mmmm.... ten zapach powietrza, to jest TO! Obłęd <3 tez uwielbiam zapach jesieni :), lubię też zapach ziemi po roztopach zimowych , wtedy czuje że już wiosna się zbliża (wszyscy narzekają na przedwiośnie, a ja na odwrót) Piekne zdjęcia więc możesz nas zasypywać-jakby były brzydkie to wtedy wiesz ;) Ja też czasem z mężem na ryby wyskakuje.Tzn on sobie wędkuje a ja zwiedzam okolice. cały dzień bym chyba się zanudziła, chociaż TZ marudzi, że chce opłacić kartę wędkarska (w młodości wędkował, nawet mieliśmy w posiadaniu łódkę, ale sprzedaliśmy po śmierci teścia- dla mnie wiosłowanie, to czynność niepojęta hehe) http://images76.fotosik.pl/25/cb739752754f707b.jpg Piekne!!! dziękuję wnusia :) Wpadłam do pręguska. Lete nadrobić :) jak zawsze zabiegana, lata i lata Moja sucz, to już by cała siedziała w wodzie, a nie tylko łapki moczyła :D Piekne jesienne foty :loveu: http://images76.fotosik.pl/25/cb739752754f707b.jpg a to jest wprost meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega jakby to było błoto, to na pewno by już cały siedział :P Śliczne majoka a skąd jesteście ? z Pogórza Izerskiego (mam 30 km do Jeleniej Góry, 30 km do Szklarskiej Poręby, 14 km do Świeradowa Zdroju) Świetne masz okolice. Zdjecia też prześliczne, widzę że ja przy Twoich nie mam co się pokazywać na dogo Ty już Młoda nie kombinuj, jak tu z focenia się wywinąć Zdjęcia z początków focenia nowym aparatem? No świetnie ci to idzie, nie powiem Piękne macie tereny! Skąd jesteście? dokładnie początki, a skąd Jesteśmy-->patrz parę cytatów wyżej ;) 1 Quote
Erykowa Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Łódka to marzenie mojego męża,ale on sam chce zrobić.A z kartą to podobnie tyle,że mój sobie właśnie w tym roku wyrobił :) Quote
mar....ka Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 teściu też sam robił (o tyle było łatwiej, iż prowadził skład złomu :P) Quote
Ania :) Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 To Ty tam masz piękne tereny :) kiedyś często bywalam w Jeleniej /Karpaczu a w Kowarach (chyba ? ) nasi znajomi mają smażalnie ryb :) 1 Quote
mar....ka Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 To Ty tam masz piękne tereny :) kiedyś często bywalam w Jeleniej /Karpaczu a w Kowarach (chyba ? ) nasi znajomi mają smażalnie ryb :) Moje rodzinne miasto, to Jelenia (rodzice dalej tam mieszkają) Quote
Alicja Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Głupie Dogo nie pokazywało mi nowej zawartości , czyli tak jakby nigdzie nikt nie pisał Widzę , ze było mycie nóg przed zimą ;) Ja uwielbiam wiosnę , lubię jesień , zima mi nie przeszkadza a lato tolerowałam tlko ze względu na to że Ozzulek mógł pływać w akwenach , tak za latem nie przepadam . Zdjęcia miodzio . Quote
Bolsbokser Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 http://images76.fotosik.pl/25/52e94560d6b3bab9gen.jpg http://images76.fotosik.pl/25/b89c0c47e4746f95.jpg http://images76.fotosik.pl/25/cb739752754f707b.jpg Mmmmm.....jakie tłoooooo <3 A to ostatnie zdjęcie, to już bym w łapki wzięła, żeby podrasować :P Kowary przy Karpaczu :) Ja w Piechowicach mam ciocię :P Quote
mar....ka Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Głupie Dogo nie pokazywało mi nowej zawartości , czyli tak jakby nigdzie nikt nie pisał Widzę , ze było mycie nóg przed zimą ;) Ja uwielbiam wiosnę , lubię jesień , zima mi nie przeszkadza a lato tolerowałam tlko ze względu na to że Ozzulek mógł pływać w akwenach , tak za latem nie przepadam . Zdjęcia miodzio . hej Alcia Mmmmm.....jakie tłoooooo <3 A to ostatnie zdjęcie, to już bym w łapki wzięła, żeby podrasować :P Ja w Piechowicach mam ciocię :P w czym przerabiasz, a w ogóle Ty masz wszędzie rodzinę (czuję się osaczona hehe, nie zdziwię się, jak się okaże, że znam Twoją babkę czy ciotkę :P) Quote
Bolsbokser Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 w czym przerabiasz, a w ogóle Ty masz wszędzie rodzinę (czuję się osaczona hehe, nie zdziwię się, jak się okaże, że znam Twoją babkę czy ciotkę :P) No skoro czasem do Platerówki jeździsz, to możesz ich kojarzyć :P Platerówka 98 i jeszcze moja chrzestna parę domów pod górę. Kochana, ja mam rodzinę, w górach, na mazurach, nad morzem .... wszędzie. Bój się, bój. Wielki Brat paczy :P w LR + PS obrabiam Quote
Leokadia Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 O to witam Dolnoślązaczkę :D My z okolic Zgorzelca/ Bogatyni, dlatego pytam, bo fajnie by się było kiedyś spotkać :P Quote
Bolsbokser Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 O to witam Dolnoślązaczkę :D My z okolic Zgorzelca/ Bogatyni, dlatego pytam, bo fajnie by się było kiedyś spotkać :P Majoka, W Zgorzelcu też mam ciotkę :P Quote
Leokadia Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Majoka, W Zgorzelcu też mam ciotkę :P Ciebie też zapraszam na spacer :D :D :D Quote
Bolsbokser Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Ciebie też zapraszam na spacer :D :D :D No ja do Zgorzelca mam trochę daleko :D Ale jak będę to się odezwę :) Quote
mar....ka Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 O to witam Dolnoślązaczkę :D My z okolic Zgorzelca/ Bogatyni, dlatego pytam, bo fajnie by się było kiedyś spotkać :P no widzisz jaki tenświat mały, Shadow w tym roku był w hotelu w Opolnie. Pierwszy raz oddałam psa do hotelu, niestety to nie na moja psychikę. Dziesięć dni tęskniłam.... Quote
Recommended Posts