Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pozarzucam fotami, strasznie się cieszę z mojego aparatu (niestety mam pecha co do słońca, ale tak już jest, jedni na mgłę polują, inni na słońce :P), A więc dopóki mi się nie znudzi focenie (nic na to się nie zanosi), jesteście skazane :P na moją twórczość :P

moje wczorajsze dzieło :P

d4c4cc94105dadcb.jpg

i dzisiejsza wyprawa nad Jezioro Złotnickie :)

604436609457d921.jpg

d6ec8c24bfe61c7a.jpg

7de6ac95fa39946b.jpg

4da69b7a4e3a446b.jpg

3e6a6c6a3286d285gen.jpg

bb2f631d75b3a078.jpg

311aeaf80c337f1a.jpg

Posted

A dzisiaj sobie za to z tz-em na jezioro wyskoczyłam , uwielbiam jesień, mgłę, wędkarzy i ciszęęęęę

Coś mi się o uszy obiło, że zaczęłaś narzekać na mgłę, hmmmm ... :P

Ja też uwielbiam jesień, temperatura OK. piękne widoki, kolorowo, fajne światło (jak nie jest ciemno i pochmurno)
najbardziej uwielbiam wrzesień .... mmmm.... ten zapach powietrza, to jest TO! Obłęd <3

Posted

Piekne zdjęcia więc możesz nas zasypywać-jakby były brzydkie to wtedy wiesz ;)

Ja też czasem z mężem na ryby wyskakuje.Tzn on sobie wędkuje a ja zwiedzam okolice.

Posted

Świetne masz okolice. Zdjecia też prześliczne, widzę że ja przy Twoich nie mam co się pokazywać na dogo :p

Posted

Coś mi się o uszy obiło, że zaczęłaś narzekać na mgłę, hmmmm ... :P

Ja też uwielbiam jesień, temperatura OK. piękne widoki, kolorowo, fajne światło (jak nie jest ciemno i pochmurno)
najbardziej uwielbiam wrzesień .... mmmm.... ten zapach powietrza, to jest TO! Obłęd <3

tez uwielbiam zapach jesieni :), lubię też zapach ziemi po roztopach zimowych , wtedy czuje że już wiosna się zbliża (wszyscy narzekają na przedwiośnie, a ja na odwrót)

Piekne zdjęcia więc możesz nas zasypywać-jakby były brzydkie to wtedy wiesz ;)

Ja też czasem z mężem na ryby wyskakuje.Tzn on sobie wędkuje a ja zwiedzam okolice.

cały dzień bym chyba się zanudziła, chociaż TZ marudzi, że chce opłacić kartę wędkarska (w młodości wędkował, nawet mieliśmy w posiadaniu łódkę, ale sprzedaliśmy po śmierci teścia- dla mnie wiosłowanie, to czynność niepojęta hehe)

dziękuję wnusia :)

Wpadłam do pręguska. Lete nadrobić :)

jak zawsze zabiegana, lata i lata

Moja sucz, to już by cała siedziała w wodzie, a nie tylko łapki moczyła :D

Piekne jesienne foty :loveu:

http://images76.fotosik.pl/25/cb739752754f707b.jpg a to jest wprost meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega

jakby to było błoto, to na pewno by już cały siedział :P

Śliczne majoka a skąd jesteście ?

z Pogórza Izerskiego (mam 30 km do Jeleniej Góry, 30 km do Szklarskiej Poręby, 14 km do Świeradowa Zdroju)

Świetne masz okolice. Zdjecia też prześliczne, widzę że ja przy Twoich nie mam co się pokazywać na dogo

Ty już Młoda nie kombinuj, jak tu z focenia się wywinąć

Zdjęcia z początków focenia nowym aparatem? No świetnie ci to idzie, nie powiem Piękne macie tereny! Skąd jesteście?

dokładnie początki, a skąd Jesteśmy-->patrz parę cytatów wyżej ;)

• Upvote 1
Posted

To Ty tam masz piękne tereny :) kiedyś często bywalam w Jeleniej /Karpaczu a w Kowarach (chyba ? ) nasi znajomi mają smażalnie ryb :)

Moje rodzinne miasto, to Jelenia (rodzice dalej tam mieszkają)

Posted

Głupie Dogo nie pokazywało mi nowej zawartości , czyli tak jakby nigdzie nikt nie pisał

Widzę , ze było mycie nóg przed zimą ;)

Ja uwielbiam wiosnę , lubię jesień , zima mi nie przeszkadza a lato tolerowałam tlko ze względu na to że Ozzulek mógł pływać w akwenach , tak za latem nie przepadam .

Zdjęcia miodzio .

Posted

Głupie Dogo nie pokazywało mi nowej zawartości , czyli tak jakby nigdzie nikt nie pisał

Widzę , ze było mycie nóg przed zimą ;)

Ja uwielbiam wiosnę , lubię jesień , zima mi nie przeszkadza a lato tolerowałam tlko ze względu na to że Ozzulek mógł pływać w akwenach , tak za latem nie przepadam .

Zdjęcia miodzio .

hej Alcia

Mmmmm.....jakie tłoooooo <3
A to ostatnie zdjęcie, to już bym w łapki wzięła, żeby podrasować :P

Ja w Piechowicach mam ciocię :P

w czym przerabiasz, a w ogóle Ty masz wszędzie rodzinę (czuję się osaczona hehe, nie zdziwię się, jak się okaże, że znam Twoją babkę czy ciotkę :P)

Posted

w czym przerabiasz, a w ogóle Ty masz wszędzie rodzinę (czuję się osaczona hehe, nie zdziwię się, jak się okaże, że znam Twoją babkę czy ciotkę :P)

No skoro czasem do Platerówki jeździsz, to możesz ich kojarzyć :P

Platerówka 98 i jeszcze moja chrzestna parę domów pod górę.
Kochana, ja mam rodzinę, w górach, na mazurach, nad morzem .... wszędzie. Bój się, bój. Wielki Brat paczy :P

w LR + PS obrabiam

Posted

O to witam Dolnoślązaczkę :D My z okolic Zgorzelca/ Bogatyni, dlatego pytam, bo fajnie by się było kiedyś spotkać :P

no widzisz jaki tenświat mały, Shadow w tym roku był w hotelu w Opolnie. Pierwszy raz oddałam psa do hotelu, niestety to nie na moja psychikę. Dziesięć dni tęskniłam....