*Magda* Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 No, ciężko było oderwać od niego wzrok :) Choć boksie, to przecież nie moja rasa :P Quote
mar....ka Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 No, ciężko było oderwać od niego wzrok :) Choć boksie, to przecież nie moja rasa :P wszytko przed Tobą :p Ale słodziutka maluszka <3 też tak myślę -cudna :) Quote
*Magda* Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 wszytko przed Tobą :P Nie ma takiej opcji :P Jestem wierna owczarkom i one zawsze będą na pierwszym miejscu :) To jest rasa, którą kocham od ponad 30 lat :D Quote
Guest TyŚka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Malutkie boksie są wyjątkowo urocze <3 Quote
mar....ka Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 jak się ze mną połączysz - Maria Magdalena, to przejdziemy na boksy heheh, kota możesz zostawić, bo ja mam koteczkę, ale głupkowatą - więc nie będę nalegać Quote
*Magda* Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 jak się ze mną połączysz - Maria Magdalena, to przejdziemy na boksy heheh, kota możesz zostawić, bo ja mam koteczkę, ale głupkowatą - więc nie będę nalegać To ja się z tego duetu wypisuję :P Zresztą, czemu ta ja mam rezygnować? Ty możesz "przejść" na owczary :D :P P.S. Pokaż koteczkę :) Quote
mar....ka Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 dobra pójdziemy na kompromis- będziemy losować, ale się naszukałam foty kocury, jakoś jej nie robię zdjęć Quote
angineuuka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Ja sie moge na taki duet pisac :D boksie wydaja sie cudna rasa ;) Quote
*Magda* Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Jaka ona śliczna :loveu: Uwielbiam koty w tym umaszczeniu :) Quote
Guest TyŚka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Jaka śliczna <3 Ładne by dzieci były po niej i Kurzu :D Quote
*Magda* Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Jaka śliczna <3 Ładne by dzieci były po niej i Kurzu :D Trochę za późno o tym pomyślałaś, skoro Kurzyk bez jajec :P Quote
Guest TyŚka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Nie, to majoka za późno pokazała swoją kotkę :p Quote
*Magda* Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Nie, to majoka za późno pokazała swoją kotkę :P Jak to zabrzmiało :D :D :D Quote
Guest TyŚka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Jak to zabrzmiało :D :D :D Każdy widzi to, co chce :p Quote
Erykowa Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Hej Kocisko super.Ja bardzo lubię koty i cierpię na ich brak ;) A wczoraj jakiś przez przypadek zaplatał się do nas na podwórko to jak go Er zobaczył to tylko się kurzyło ;) Quote
Bolsbokser Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 a więc, matka (czyli ja) natchnięta przez Joasię od Roniego, postanowiła sprawdzić czy nasza kurtka jest jeszcze dobra (oczywiście rzepy już klaciochy nie chcą zbytnio obejmować, za to trawa wchodzi w nie znakomicie). Aby tego wszystkiego było mało, Shadow tak się tarzał, że ortalion był idealnie wymoczony http://images76.fotosik.pl/20/9626cc2211a0f225.jpg Matka! Dziecko Ci przytyło. Kurtka coś nie pasi :P ale to był początek, z każdym metrem było gorzej, kulminacją był piasek hehe (najgorsze, że paszczak wycierał się we mnie, po spacerze do pralki poszło jego ubranie, obroża, moja kurtka, przemoczone skarpety i jeansy :P)- wszystkoi wyprałam razem, bo nie było różnicy w stopniu zabrudzenia :P Normalnie crash-test :P I co, faaaaaajne fotki wychodzą z tego szkła :) Ja mam 70-200/2,8 Quote
mar....ka Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 Jaka śliczna <3 Ładne by dzieci były po niej i Kurzu :D a ona bez kobiecych heheh Jak to zabrzmiało :D :D :D no właśnie, moja jest łysa , a nie bura heheh dzięki Asia, resztę witam- wczoraj nie byłam na dgm, bo męczyłam stroik jesienny dla Byśki A dzisiaj sobie za to z tz-em na jezioro wyskoczyłam , uwielbiam jesień, mgłę, wędkarzy i ciszęęęęę Quote
*Magda* Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 no właśnie, moja jest łysa , a nie bura heheh Bez szczegółów proszę :P Quote
Recommended Posts