jolkablaszczyk Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 u nas tez pada. szaro buro i ... do doopy. debaty nie ogladalam ale i tak ide glosowac na korwina bo wg mnie nienikt inny nic soba nie reprezentuje. tamci kalmia jak klamali nadal rozkradajac polske... puszcza was/nas z torbami i tyle... moze korwin cos zmieni. oby. Alicja, dlaczego twoj TZ nie chce psa? Jakie są jego argumenty? Quote
Alicja Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Czemu nie chce psa? :( Alicja, dlaczego twoj TZ nie chce psa? Jakie są jego argumenty? powiedział , ze za bardzo przeżył odejście Ozzulka , że po raz kolejny nie chce tego przechodzić , że czas pomyśleć o sobie i takie tam męskie marudzenie Quote
agutka Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Alicja jeżeli Ty chcesz nie poddawaj się! pies to szczęście w domu i odrobinę radości, napędza nas .... przypomniało mi się ile radości przyniosłami Leda :) to była jedyna zima gdzie nie miałam "depresji" (zawsze na końcówce jestem taka przygnębiona i zniechęcona) Quote
jolkablaszczyk Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Alu, kurcze, każda strata boli, ale to nie trwa latami.... a pies przeważnie jest w domu na lat kilkanascie....i to jest kupa frajdy i radości... tego czasu się nie da przecenić.... czas bólu po stracie jest nieporównywalnie krótszy niż czas spędzony z psem...... a ile satysfakcji np z adopcj psa w potrzebie.... szkoda każdego dnia... powie ci to każdy burek który siedzi w schronie i wypatruje swojego ludzia..... Quote
Bolsbokser Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 nie ten już był- wtedy rodziła się Lili heheh a Ty tak z orzeszkami nie szalej, że raz Ci się udało przeżyć, nie oznacza, że zawsze będziesz miała fuksa. Ciekawe czym zajmuje się Kuba z Mariolką heheh A my dzisiaj korzystaliśmy ze słoneczka (takiego troszkę za chmurami, ale jednak) No no no .... jaka cudna obroża :) Aparacik chyba nowy masz, to fot więcej poproszę :P Bowskie <3 Quote
Bolsbokser Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 powiedział , ze za bardzo przeżył odejście Ozzulka , że po raz kolejny nie chce tego przechodzić , że czas pomyśleć o sobie i takie tam męskie marudzenie Powiesz swojemu TZ, że jak baba nieszczęśliwa, to chłop ma przejebane :P Znajomy to powiedział mojemu mężowi, dlatego jest u mnie Roni po stracie Albina :) Quote
Alicja Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Powiesz swojemu TZ, że jak baba nieszczęśliwa, to chłop ma przejebane :P Znajomy to powiedział mojemu mężowi, dlatego jest u mnie Roni po stracie Albina :) kurcze nie wiem czy poskutkuje , ale co racja to racja , sytuacja w domu jest napięta ... Może potrzebuje więcej czasu. on już wcale nie chce ...i to mnie martwi najbardziej :( Quote
Guest TyŚka Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Użyj kobiecych sztuczek :D A tak poważnie to mnie się wydaje, że potrzebuje więcej czasu i jak byś postawiła go przed faktem dokonanym to przyznałby Ci rację, że dom bez psa jest pusty ;) Quote
mar....ka Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 hej, miałam napięty tydzień (akcyzowy....), poza tym jak ogarnęłam temat jabłek, zaczęły się liście...jednym słowem uroki ogrodu ;) Mam nadzieję Alu, że Tz zmieni zdanie (negocjuj, powiedz że Wam lata lecą, że to Twoja pasja- może mniejszy gabarytowo piesek????). Jestem wychowana w domu, w którym ostateczne słowo miał tato (wiem, że to czasem ciężko przeskoczyć). Dzięki, że mój tz jest bardziej uległy.... A tak poza tym, trzymam kciuki za Theo, biedny maluszek....(dużo zdrówka). Asiu mam nowy aparat, ale przede wszystkim nowy obiektyw (więc jestem szczęśliwa, bo bez zoomu kicha). A Tak w ogóle to witam się ze wszystkim serdecznie :). Dzisiejszy Shadowski &ekipa :P Quote
mar....ka Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 hehe żeby wiedział, że do psiej galerii trafi, to już na pewno by mi zapozował :P Quote
*Magda* Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 A tak poza tym, trzymam kciuki za Theo, biedny maluszek....(dużo zdrówka). To o moje dziecko chodzi? Ładne rodzinna fotka :) Tylko brakuje Ciebie i synka :P Quote
łamAga Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 jak słodko <3 jaki Shadow jest wielki <wow> Quote
Bolsbokser Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 (...) Asiu mam nowy aparat, ale przede wszystkim nowy obiektyw (więc jestem szczęśliwa, bo bez zoomu kicha). Jaki obiektyw ? :P A takie fotki uwielbiam, kiedy stoją tyłem i nagle z zainteresowaniem odwrócone łby mają. Zawsze fajne miny im towarzyszą :) PS. jak Wy generujecie link do zdjęcia ? Kiedyś nie było z tym problemu. Teraz jak chcę uzyskać link do zdjęcia (tradycyjną metodą, czyli prawy klawisz etc) to nie mam takiej możliwości po zmianach na dogo :( I muszę cytować całe zdjęcia :/ Quote
*Magda* Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 PS. jak Wy generujecie link do zdjęcia ? Kiedyś nie było z tym problemu. Teraz jak chcę uzyskać link do zdjęcia (tradycyjną metodą, czyli prawy klawisz etc) to nie mam takiej możliwości po zmianach na dogo :( I muszę cytować całe zdjęcia :/ Klikasz na zdjęcie, w prawym dolnym rogu zdjęcia "save", otwiera się zdjęcie w nowej karcie, kopiujesz link i już ;) P.S. Doberek Mariola :) 1 Quote
Bolsbokser Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Klikasz na zdjęcie, w prawym dolnym rogu zdjęcia "save", otwiera się zdjęcie w nowej karcie, kopiujesz link i już ;) P.S. Doberek Mariola :) Aaaaa....tak to wymyślili. A ja własnie nie klikałam 'save' bo nie chciałam przecież zapisywać zdjęcia, ale gapa :) Quote
mar....ka Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 To o moje dziecko chodzi? Ładne rodzinna fotka :) Tylko brakuje Ciebie i synka :P o Twoje, zaraz idę poczytać co tam U was się dzieje.... Jaki obiektyw ? :P A takie fotki uwielbiam, kiedy stoją tyłem i nagle z zainteresowaniem odwrócone łby mają. Zawsze fajne miny im towarzyszą :) PS. jak Wy generujecie link do zdjęcia ? Kiedyś nie było z tym problemu. Teraz jak chcę uzyskać link do zdjęcia (tradycyjną metodą, czyli prawy klawisz etc) to nie mam takiej możliwości po zmianach na dogo :( I muszę cytować całe zdjęcia :/ Nikon AF-S 70-300mm ze stabil. jak słodko <3 jaki Shadow jest wielki <wow> to mój mikropies :P Klikasz na zdjęcie, w prawym dolnym rogu zdjęcia "save", otwiera się zdjęcie w nowej karcie, kopiujesz link i już ;) P.S. Doberek Mariola :) doberek, wolę forme Maryśka, za młodu znajomi mówili maryna :P Quote
*Magda* Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 o Twoje, zaraz idę poczytać co tam U was się dzieje.... doberek, wolę forme Maryśka, za młodu znajomi mówili maryna :P To dziękuję za troskę :* Ok, postaram się poprawić i od dziś będzie Maryśka :P Quote
mar....ka Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 heheh w duecie z Magdą to Maria Magdalena, a w ogóle co się czepiasz młoda :P 1 Quote
marta1624 Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Świetne fotki, zwłaszcza to wspólne- chociaż nie w komplecie! :) 1 Quote
*Magda* Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 heheh w duecie z Magdą to Maria Magdalena, a w ogóle co się czepiasz młoda :P Ale rozumiem, że swoich galerii nie musimy łączyć? :P Quote
Recommended Posts