Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piekny ogrod,zazdroszcze.I bardzo ladna masz corke.Ja wczoraj tez porobilam dziewczyna zdjecia z psem ;)
Myslalam,ze Shadow jeszcze wyzszy-po zdjeciach.A mimo brzydkiej pogody zdjecia tez piekne.

Posted

Piekny ogrod,zazdroszcze.I bardzo ladna masz corke.Ja wczoraj tez porobilam dziewczyna zdjecia z psem ;)
Myslalam,ze Shadow jeszcze wyzszy-po zdjeciach.A mimo brzydkiej pogody zdjecia tez piekne.

Posted

Ja też chciałam aparat, ale jakoś zleciało i nie kupiłam... Może w przyszłym roku uda mi się zaoszczędzić wreszcie :)

zawsze się chce na sezon letni, zimą nie za wiele ładnych dni (także spokojnie masz czas na pozbieranie kasy)

dziękujemy za komplementy, a Shadow i tak wysoki- bo dwa cm wyższy od wzorca FCI

Posted

ostatnio słyszałam , że nawet już do 69 dopuszczają na wystawach, bo jak wiadomo, boksery się zmieniły. No znajdź tu jakiegoś, który waży 30 kilo- w życiu (nie mówię oczywiście o suczkach)

Posted

ostatnio słyszałam , że nawet już do 69 dopuszczają na wystawach, bo jak wiadomo, boksery się zmieniły. No znajdź tu jakiegoś, który waży 30 kilo- w życiu (nie mówię oczywiście o suczkach)

cieżko mi dokładnie Ronika zmierzyć. Ma jakieś 68-69 cm

i waży 30 kg :P

Ale on jeszcze w fazie rozwoju i szczupły szczypiorek, bo ruchu ma dużo.

Posted

no co Ty, nie wygląda hehe, Shadow już 36 (ważony u weta)- dzisiaj wciskałam mu 4 tabletki na odrobaczenie. Też jeszcze w fazie mężnieje (8 października skończył 16 miesięcy). Ale wagę pewnie po Vidji (tatusiu odziedziczył)

012.jpg

Posted

Ferdek, któremu dzisiaj fotki robiłam, waży 34 kg i jest niższy od Roniego i ewidentnie szczuplejszy.
Może dlatego, że ogólnie ma sylwetkę bardziej masywną. Roni jest wąskofrontowy.

Posted

Przystojniak :)

Bardzo Vidja jest w moim typie, piekny

Ferdek, któremu dzisiaj fotki robiłam, waży 34 kg i jest niższy od Roniego i ewidentnie szczuplejszy.
Może dlatego, że ogólnie ma sylwetkę bardziej masywną. Roni jest wąskofrontowy.

no właśnie Roni nie wygląda na chudzielca, ale Ty go matka w photoshopie podtuczasz :P

Posted

eee szczurasy wyzdrowiały ;) za to ja zapalenie okrzeli, zatoki.. jak przywitać jesień to z rozmachem :P

bo cza ciepłe majty zakładać ;)

nic nie mówcie aparatach... od dwóch lat kupuję... to zakup działki, to zaepsute auto to jeszcze coś innego... :/ 

Majoka ty dalej tym mięsem żyjesz ? :P

nie zapisuje mi się Wasz temat... :/ łaj...

no to tak jak ja , w 2014 w sierpniu padła mi sigma 70-300 , akurat nad morzem , wiec cykałam kitem , fotki takie sobie , miałam kupić nowy obiektyw dać staruszka nikona 60 do fachmana by poczyścił i sprawdził ile jeszcze da sie z niego wyciagnąć i dupa , nic nie zrobiłam ... a teraz ten remont , no i kombinacje co kupić jak sie jakiś grosz obstanie , aparat czy laptop , bo ten też już woła ,,zmień mnie póki chodzę ,,

Kliknęłaś ,,śledź temat ?

Piękności z Shadowsika :)

Harley ważył przeszło 40 kg , ale nie był gruby , tłusty , był piękny , fakt , ze podejrzewamy , ze miał gdzieś w genach chyba bullmastifa , on nie miał rodowodu , był od meneli kupiony za 250 zł w stanie opłakanym , ale spędził z nami 4 cudowne lata

Posted

Witam w niedzielę, na pewno kościec sporo waży, Shadow od małego miał łapska jak dog (w porównaniu do rodzeństwa wyglądały monstrualnie :P). Jejku jak u nas dzisiaj zimno (ale słonecznie), przemarzłam na kość

bo cza ciepłe majty zakładać ;)

no to tak jak ja , w 2014 w sierpniu padła mi sigma 70-300 , akurat nad morzem , wiec cykałam kitem , fotki takie sobie , miałam kupić nowy obiektyw dać staruszka nikona 60 do fachmana by poczyścił i sprawdził ile jeszcze da sie z niego wyciagnąć i dupa , nic nie zrobiłam ... a teraz ten remont , no i kombinacje co kupić jak sie jakiś grosz obstanie , aparat czy laptop , bo ten też już woła ,,zmień mnie póki chodzę ,,

Kliknęłaś ,,śledź temat ?

Piękności z Shadowsika :)

Harley ważył przeszło 40 kg , ale nie był gruby , tłusty , był piękny , fakt , ze podejrzewamy , ze miał gdzieś w genach chyba bullmastifa , on nie miał rodowodu , był od meneli kupiony za 250 zł w stanie opłakanym , ale spędził z nami 4 cudowne lata

najgorsze wybory, co bardziej potrzebne (na razie kup lapka- by mieć kontakt z nami, a aparat jak będziesz miała modela :P)

Piękny :D

dziękuję

Wydawal mi sie duzo wiekszy od Ermana - on taki mikro dobek ma 65cm i teraz wazy 34kg.Ale tu chyba tez postawa bokserow ma znaczenie,takie 'podniesione'sa ;)

a to też zależy z jakiej perspektywy robi się zdjęcia, ja zazwyczaj kucam i poniżej Shadowa (u nas wszystko na górce)

Mój niedzielny czubuś :P

677aa2cb3dc5b1e8.jpg

af579360344d9787.jpg

04c7c114072c9395.jpg

Posted

Zdejmij mu te bzzzzzzyyyyyydkie szelki :P Szpecą go.

PS. ja tego typu szelek nienawidzę :)

brzydkie, ale praktyczne (mam dwie sztuki easy), muszę mieć jakiś zamiennik amortyzatora :P