clo Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 szogunie moj piekny czekamy na wiesci od wiosny i na dom:))) Quote
clo Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 cos cisza u mojego szogunka...no ci ludzie sa slepi...nikt nie dzowni w jego sprawie.. Quote
necia25 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 dlaczego ten Twój domek nadal NIE WIE, że TY tak BARDZO na Niego CZEKASZ?? pokazuj się Pięknioto :loveu: Quote
fizia Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Szogun i Dom jeszcze się nie odnaleźli - ale miejmy nadzieję, że to kwestia najbliższych dni Quote
moana Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Dostałam takiego maila w odpowiedzi na ogłoszenie na allegro: Wiadomość od: musicstronger (6) , wysłana z komputera o numerze IP: 79.186.80.35 Strona z przedmiotem: SZOGUN przekochany mix boxer szuka domu! opolskie Treść wiadomości: Witam !!! mam pytanie czy istniała by możliwość transportu psa aż do Świdnicy w województwie dolnośląskim 50km od Wrocławia. Chodzi tu oczywiście o taki transport który nie będzie dla psa aż tak straszny, aby się nie męczył gdyż to duża odległość. Pytam gdyż państwo penie będziecie wiedzieć a ja nie mam o tym żadnego pojęcia a pies mi się bardzo podoba. Dziękuje i pozdrawiam Mail do tej osoby: musicstronger@gmail.com Odpisałam, że ktoś się odezwie w tej sprawie. Quote
ihabe Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 moana napisał(a):Dostałam takiego maila w odpowiedzi na ogłoszenie na allegro: Wiadomość od: musicstronger (6) , wysłana z komputera o numerze IP: 79.186.80.35 Strona z przedmiotem: SZOGUN przekochany mix boxer szuka domu! opolskie Treść wiadomości: Witam !!! mam pytanie czy istniała by możliwość transportu psa aż do Świdnicy w województwie dolnośląskim 50km od Wrocławia. Chodzi tu oczywiście o taki transport który nie będzie dla psa aż tak straszny, aby się nie męczył gdyż to duża odległość. Pytam gdyż państwo penie będziecie wiedzieć a ja nie mam o tym żadnego pojęcia a pies mi się bardzo podoba. Dziękuje i pozdrawiam Mail do tej osoby: musicstronger@gmail.com Odpisałam, że ktoś się odezwie w tej sprawie. od Wiosny to jakieś 200km. Wszystko zależy kiedy miałby być transport. Ale trzeba zrobić wszystko dla tego psiaka. Quote
fizia Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Ja też właśnie odebrałam tego samego maila Wysłałam pytamnie o warunki, jakie mógłby Pan zapewnić Szogunowi. I napsiałam, że może jakoś wspólnymi siłami sie uda załatwić transport albo za zwrotem kosztów Quote
fizia Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Mam taką odpowiedź Mieszkam na wsi w domu z dużym ogrodem. Tak pies by spał w domu mam poza tym 2 małe pieski (małe w sensie ze kundelki takie trochę powyzej kostek) i potrzebuję dużego psa aby pokręcił się po podwurku aby nikogo nie korciło wiadomo oco chodzi a po zatym nie jestem zwolennikiem psów na łańcuch pies musi mieć ruch. Tylko własnie w tym problem szukam psa poukładanego gdyz w okolicy mieszka duzo rodzin z dziecmi i niemoze byc dla dzieci agresywny, oraz zeby trzymał się swojego terytorium aby nawet gdy brama została otwarta nieuciekł. Quote
fizia Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 [FONT=Courier New]Prosił bym o krótka charakterystykę psa rzeczywistą oddająca jego podejście do ludzi przede wszystkim i czy umie żyć z innymi psami w zgodzie, gdyż jednak jak się go nie widzi to trudny wybór a nie chce wziąć psa którego musiał bym oddawać [/FONT][FONT=Courier New]dziękuję i pozdrawiam [/FONT] Quote
clo Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 szogunek ma jechac do nowego domu:)))wiosna jestw trakcie ustalania transportu itd:)bedziemy potrzebowac 60zl na tarnsport szogunka zeby dorzucic czy ktos moze wspomoc?prosze... Quote
fizia Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 clo napisał(a):szogunek ma jechac do nowego domu:)))wiosna jestw trakcie ustalania transportu itd:)bedziemy potrzebowac 60zl na tarnsport szogunka zeby dorzucic czy ktos moze wspomoc?prosze... Ooo do tego Pana? Quote
clo Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 tak do tego pana:)czekam jeszcze na wiesic od wiosny jak sie umowili:)aniu mozesz wstawic zdjecie dj tu na watek?:)mam nadzieje,ze kazdy zgodzi sie znow nas wspierac i przelozy swoje deklaracje z szogunka na dj:)ktory pojedzie do wiosny?:)czy kazdy sie zgadza?:)) Quote
clo Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 no to wiosna sie umowila z panem na przyszly tydzien ale pewnie tak pod koniec przyszlego tygodnia:) Quote
moana Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Hmm, no właśnie... wybaczcie, że się wtrącam, ale pan coś wspominał o nieogrodzonym terenie... Wiadomo jakie warunki będzie miał Szogun zabezpieczone? Co go tam czeka? Ja się trochę martwię :roll: Przydałaby się wizyta przedadopcyjna... Quote
truskawa144 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 A on tak w ciemno jedzie? Bez wizyty? Poza tym czy on ma mieszkać w domu? Bo z maila jednoznacznie to nie wynika. Proszę o więcej informacji. Poza tym pamiętajcie o umowie adopcyjnej! Bo już kilka zaginęło w akcji. Quote
fizia Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 To Wiosna miałaby Go zawieźc - jeśli dobrze rozumiem - i przy okazji sprawdzić Dom - tak, jak było w przypadku Hebana Quote
fizia Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Teren podobno jest ogrodzony [FONT=Courier New]. Tylko własnie w tym problem szukam psa poukładanego gdyz w okolicy mieszka duzo rodzin z dziecmi i niemoze byc dla dzieci agresywny, oraz zeby trzymał się swojego terytorium aby nawet gdy brama została otwarta nieuciekł. [/FONT] Quote
Recommended Posts