Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam takiego maila w odpowiedzi na ogłoszenie na allegro:

Wiadomość od: musicstronger (6) , wysłana z komputera o numerze IP: 79.186.80.35
Strona z przedmiotem: SZOGUN przekochany mix boxer szuka domu! opolskie
Treść wiadomości:
Witam !!! mam pytanie czy istniała by możliwość transportu psa aż do Świdnicy w województwie dolnośląskim 50km od Wrocławia. Chodzi tu oczywiście o taki transport który nie będzie dla psa aż tak straszny, aby się nie męczył gdyż to duża odległość. Pytam gdyż państwo penie będziecie wiedzieć a ja nie mam o tym żadnego pojęcia a pies mi się bardzo podoba. Dziękuje i pozdrawiam

Mail do tej osoby: musicstronger@gmail.com

Odpisałam, że ktoś się odezwie w tej sprawie.

Posted

moana napisał(a):
Dostałam takiego maila w odpowiedzi na ogłoszenie na allegro:

Wiadomość od: musicstronger (6) , wysłana z komputera o numerze IP: 79.186.80.35
Strona z przedmiotem: SZOGUN przekochany mix boxer szuka domu! opolskie
Treść wiadomości:
Witam !!! mam pytanie czy istniała by możliwość transportu psa aż do Świdnicy w województwie dolnośląskim 50km od Wrocławia. Chodzi tu oczywiście o taki transport który nie będzie dla psa aż tak straszny, aby się nie męczył gdyż to duża odległość. Pytam gdyż państwo penie będziecie wiedzieć a ja nie mam o tym żadnego pojęcia a pies mi się bardzo podoba. Dziękuje i pozdrawiam

Mail do tej osoby: musicstronger@gmail.com

Odpisałam, że ktoś się odezwie w tej sprawie.

od Wiosny to jakieś 200km.
Wszystko zależy kiedy miałby być transport. Ale trzeba zrobić wszystko dla tego psiaka.

Posted

Ja też właśnie odebrałam tego samego maila

Wysłałam pytamnie o warunki, jakie mógłby Pan zapewnić Szogunowi.

I napsiałam, że może jakoś wspólnymi siłami sie uda załatwić transport albo za zwrotem kosztów

Posted

Mam taką odpowiedź

Mieszkam na wsi w domu z dużym ogrodem. Tak pies by spał w domu mam poza tym 2 małe pieski (małe w sensie ze kundelki takie trochę powyzej kostek) i potrzebuję dużego psa aby pokręcił się po podwurku aby nikogo nie korciło wiadomo oco chodzi a po zatym nie jestem zwolennikiem psów na łańcuch pies musi mieć ruch. Tylko własnie w tym problem szukam psa poukładanego gdyz w okolicy mieszka duzo rodzin z dziecmi i niemoze byc dla dzieci agresywny, oraz zeby trzymał się swojego terytorium aby nawet gdy brama została otwarta nieuciekł.

Posted

[FONT=Courier New]Prosił bym o krótka charakterystykę psa rzeczywistą oddająca jego podejście do ludzi przede wszystkim i czy umie żyć z innymi psami w zgodzie, gdyż jednak jak się go nie widzi to trudny wybór a nie chce wziąć psa którego musiał bym oddawać [/FONT][FONT=Courier New]dziękuję i pozdrawiam [/FONT]

Posted

szogunek ma jechac do nowego domu:)))wiosna jestw trakcie ustalania transportu itd:)bedziemy potrzebowac 60zl na tarnsport szogunka zeby dorzucic czy ktos moze wspomoc?prosze...

Posted

clo napisał(a):
szogunek ma jechac do nowego domu:)))wiosna jestw trakcie ustalania transportu itd:)bedziemy potrzebowac 60zl na tarnsport szogunka zeby dorzucic czy ktos moze wspomoc?prosze...

Ooo do tego Pana?

Posted

tak do tego pana:)czekam jeszcze na wiesic od wiosny jak sie umowili:)aniu mozesz wstawic zdjecie dj tu na watek?:)mam nadzieje,ze kazdy zgodzi sie znow nas wspierac i przelozy swoje deklaracje z szogunka na dj:)ktory pojedzie do wiosny?:)czy kazdy sie zgadza?:))

Posted

Hmm, no właśnie... wybaczcie, że się wtrącam, ale pan coś wspominał o nieogrodzonym terenie... Wiadomo jakie warunki będzie miał Szogun zabezpieczone? Co go tam czeka? Ja się trochę martwię :roll: Przydałaby się wizyta przedadopcyjna...

Posted

A on tak w ciemno jedzie? Bez wizyty? Poza tym czy on ma mieszkać w domu? Bo z maila jednoznacznie to nie wynika.
Proszę o więcej informacji.
Poza tym pamiętajcie o umowie adopcyjnej! Bo już kilka zaginęło w akcji.

Posted

Teren podobno jest ogrodzony

[FONT=Courier New]. Tylko własnie w tym problem szukam psa poukładanego gdyz w okolicy mieszka duzo rodzin z dziecmi i niemoze byc dla dzieci agresywny, oraz zeby trzymał się swojego terytorium aby nawet gdy brama została otwarta nieuciekł. [/FONT]