fizia Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Oo no to muszę zmienić w ogłoszeniach ten wiek! Quote
truskawa144 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 wiosna napisał(a):Truskawa, ja nie zamierzam oczerniać Waszego schroniska. Ale budzi moje obawy fakt, że po kastracji pies nie był w kołnierzu. Wiadomo - rana zawsze "nęci" i psy ją liżą, gryzą czy choćby brudzą. Zdaję sobie sprawę, że kołnierze kosztują, ale jeśli nie da się zabezpieczyć rany - moim zdaniem - nie powinno się psa ciąć. On był w kołnierzu,tylko że nie było jego rozmiaru i mu nie sięgał do końca i go "zjadł". Z tym wiekiem to zawsze są jakieś komplikacje,w dzień kiedy mu sprawdzaliśmy wiek to on był u nas chyba kilka minut dopiero i nie dał sobie za bardzo zębów pooglądać. Teraz to on i tak już jest super wyluzowany,na początku był bardzo przerażony chociaż od niesamowicie sympatyczny. Quote
fizia Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Odmłodziłam Szogunka w ogłoszeniach - myślę, że to może pomóc, 2 lata to jeszcze młodziak, a ludzie jednak wolą młodsze psy Quote
moana Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 fizia napisał(a):Odmłodziłam Szogunka w ogłoszeniach - myślę, że to może pomóc, 2 lata to jeszcze młodziak, a ludzie jednak wolą młodsze psy Też zmieniłam w allegro. :) Quote
necia25 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 oj Przystojniaku i do tego Młodziaku :loveu: MUSI Ci się w końcu UDAĆ trafić na SWOJEGO człowieka:cool3: Quote
Doda_ Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Odmłodzil sie Szogunek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: po domek hopaj! Quote
fizia Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Tak patrzę na te zdjęcia i wyraźnie na tych nowych Szogun w lepszym humorze, uśmiechnięty :loveu: Quote
necia25 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 fizia napisał(a):Tak patrzę na te zdjęcia i wyraźnie na tych nowych Szogun w lepszym humorze, uśmiechnięty :loveu: ja też to zauważyłam - dostał swoją SZANSĘ i już się cieszy, a pomyślcie co będzie jak trafi wreszcie na SWOJEGO NAJWSPANIALSZEGO CZŁOWIEKA:loveu: ach żeby to było jak najszybciej ... Quote
fizia Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Będzie z pewnością bardzo szczęśliwy, ale rodzince, któa Go zaadoptuje tez trochę zazdroszczę takiego misia-przytulaka :) Taki był smutny za kratami Quote
ihabe Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Szogunka jak tam dziś pogoda u Wiosenki? Słoneczko świeciło? Kiedyś moglibyśmy Cię odwiedzić i wyprowadzic na długiiiiii spacerek.:loveu: Quote
Doda_ Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 fizia napisał(a): :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Hop po domek! Quote
fizia Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Dziwne, że jeszcze się nikt nei bije o Szogunka Quote
clo Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 oj beda sie bic beda...napewno:))wiosna jak tam szogunek? on wszystkie ogloszenia ma aktualne prawda?allegro itd? Quote
fizia Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Alegratkę ma wyróżnioną, odnawiam też ciągle gumtree, kupiepsa - tylko w zawrotnym tempie spadają te ogłoszenia Quote
clo Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 sprawdzilam allegro ma aktualne zrobione przez kochana moane:))kurcze musze w koncu zrobic porzadek z podpisami i dodac nowe banerki..ale cholerka..nie pamietam jak a moj maz wciaz zajety i nie ma czasu pomoc;/ Quote
Recommended Posts