Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiosna napisał(a):
Truskawa, ja nie zamierzam oczerniać Waszego schroniska. Ale budzi moje obawy fakt, że po kastracji pies nie był w kołnierzu. Wiadomo - rana zawsze "nęci" i psy ją liżą, gryzą czy choćby brudzą. Zdaję sobie sprawę, że kołnierze kosztują, ale jeśli nie da się zabezpieczyć rany - moim zdaniem - nie powinno się psa ciąć.

On był w kołnierzu,tylko że nie było jego rozmiaru i mu nie sięgał do końca i go "zjadł".

Z tym wiekiem to zawsze są jakieś komplikacje,w dzień kiedy mu sprawdzaliśmy wiek to on był u nas chyba kilka minut dopiero i nie dał sobie za bardzo zębów pooglądać. Teraz to on i tak już jest super wyluzowany,na początku był bardzo przerażony chociaż od niesamowicie sympatyczny.

Posted

fizia napisał(a):
Odmłodziłam Szogunka w ogłoszeniach - myślę, że to może pomóc, 2 lata to jeszcze młodziak, a ludzie jednak wolą młodsze psy

Też zmieniłam w allegro. :)

Posted

fizia napisał(a):
Tak patrzę na te zdjęcia i wyraźnie na tych nowych Szogun w lepszym humorze, uśmiechnięty :loveu:

ja też to zauważyłam - dostał swoją SZANSĘ i już się cieszy, a pomyślcie co będzie jak trafi wreszcie na SWOJEGO NAJWSPANIALSZEGO CZŁOWIEKA:loveu: ach żeby to było jak najszybciej ...

Posted

Będzie z pewnością bardzo szczęśliwy, ale rodzince, któa Go zaadoptuje tez trochę zazdroszczę takiego misia-przytulaka :)

Taki był smutny za kratami

Posted

Szogunka jak tam dziś pogoda u Wiosenki?
Słoneczko świeciło?
Kiedyś moglibyśmy Cię odwiedzić i wyprowadzic na długiiiiii spacerek.:loveu:

Posted

sprawdzilam allegro ma aktualne zrobione przez kochana moane:))kurcze musze w koncu zrobic porzadek z podpisami i dodac nowe banerki..ale cholerka..nie pamietam jak a moj maz wciaz zajety i nie ma czasu pomoc;/