clo Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 super ihabe ,max burka strasznie dziekuje!!!niestety mam tez prosbe czy ktos by mogl pomoc w rozsylaniu pw?poniewaz na szogunka mialy isc deklaracje z korunia one i deklaracje z hebanka ktore wszystkie zostaly przeniesione za co dziekuje mialy dac mozliwosc wyciagniecia nam 2 psiakow:)szogun juz pojechal i czeka franio.. stety wiekszosc deklaracji z koruni kochane cioteczki przeniosly dalej na nasze psiaki natomiast akucha i elik ktorych deklaracje wynosily po 50zl czyli razem az 100 nie beda juz nas wspierac..dlatego brak nam jeszcze 100zl deklaracji...wiec jesli ktos moze pomoc..bardz,bardzo prosze.. Quote
moana Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 clo napisał(a): ktos zrobi allegro? Zgłaszam się na wątku :) Zrobię Szogunowi allegro. A banerek potrzebny? (clo, mogłabyś sobie wreszcie zrobić porządek z podpisem... :diabloti:) Quote
fizia Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Oj wreszcie dotarłam do domu! Szogun cudo!!!!:loveu: Tak się cieszę, że może się cieszyć obecnością człowieka i spacerkami!!:multi: Widać było, że w schronisku naprawdę bardzo cierpiał.. Teraz już będzie tylko lepiej, znajdziemy Domek najlepszy z najlepszych!! Quote
clo Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 moana serdecznie dziekuje za allegro!zrobie porzadek jutro obiecuje z podpisami w koncu ale wciaz zapominam;)wiec chetnie sie poczestuje szogunka banerkiem:) Quote
clo Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 dzis wieczorem jak wroci moj maz to mi zrobi porzadek z banerkami bo ja juz oczywiscie mimo,ze mi pokazywal zapomnialam jak to sie robi;/ale super banerki czekamy na allegor a ja sobie napewno wkleje! Quote
clo Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 moana maila zostaw do fizi a tel zmien na moj numer 509 173 446 prosze:)sliczne allegro dziekuje! Quote
moana Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 A tu wyróżnione allegrowe ogłoszenie Szogunka. Zostawiłam namiary z ogłoszeń, które robiła Fizia. Bardzo proszę o aktualny telefon i mail kontaktowy (do Wiosny pewnie), to zmienię. Quote
ihabe Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 A tutaj alegratka: Oto prawdziwe psie cudo - Szogun - Mix Bokserka luknijcie prosze i dajcie znac czy ok. Wyróznię je zaraz +9. Quote
ihabe Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='ihabe']A tutaj alegratka: Oto prawdziwe psie cudo - Szogun - Mix Bokserka luknijcie prosze i dajcie znac czy ok. Wyróznię je zaraz +9. juz wyróżnione Quote
clo Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 iwonko super tylko zmień nr tel na 509 173 446 tamten to tel adopcyjny schroniska psiaki na dt które są to w ogłoszeniach mają maila do fizi a tel do mnie a ja jestem w kontakcie z dt Quote
ihabe Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 clo napisał(a):iwonko super tylko zmień nr tel na 509 173 446 tamten to tel adopcyjny schroniska psiaki na dt które są to w ogłoszeniach mają maila do fizi a tel do mnie a ja jestem w kontakcie z dt Niestety musiałam podac swój nr . Mam kilka ogloszen dla kilka osob i za kazdym razem jak zmienialam numer telefonu to zmienial sie dla wszsystkich ogloszen.:shake: Tak wiec podałam obecnie swoj i bede brała ewentualne kontakty i przekazywała dalej, Quote
clo Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 dobra to jak ktos bedzie dzwonil to podawaj namiary moje i ja bede opowiadac co i ja jestem w kontakcie z wiosna takze mam swieze informacje;))wlasnie swoja droga to jutro musze do niej zadzwonic wywiedziec sie jak tam maluch sie miewa po calym tym incydencie z ta rana:)przypominam ,ze zbieramy na ta wizyte u weta i leki ktore wiosna musiala wykupic jak ktos cos moze pomoc bedziemy wdzieczne:) Quote
fizia Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Zmiksowałam teksty z pierwszego postu, a allegro moany, ogłoszeń Ihabe i wyszło tak Myślę, że ważne, zeby napisać, że jest wykastrowany, bo to może pomóc w szukaniu domu Oto prawdziwe psie cudo - SZOGUN Szogun ma 5 lat, więc jest chłopakiem w sile wieku. Jest przepiękny - przypomina BOKSERA [SIZE=4]Szogun ma cudowny charakter!! [SIZE=4]Jest miły, kochany, uwielbia ludzi. Bardzo, bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. [SIZE=5]Duży, łagodny i przyjazny. To taki wielki, przemiły i przytulaśny misiak. Umie się zachować prowadzony na smyczy. Bardzo dobrze dogaduje się z innymi psami. Cudo, nie pies! [SIZE=4]Szogun pod koniec 2008 roku trafił do schroniska. Spędził tam kilka długich trudnych miesięcy. Tak bardzo płakał, kiedy odchodziło się od Jego boksu. Skomleniem błagał, żeby przyjść do Niego choć na chwilkę, dotknąć, pogłaskać - wtedy się uspokajał... [SIZE=4]Dobrzy ludzie wyciągnęli go zza krat i Szogun od kilku dni mieszka w hotelu dla zwierząt w woj. opolskim. [SIZE=5]Hotel, nawet najlepszy, nie zastąpi jednak prawdziwego domu... [SIZE=4]SZOGUN JEST WYKASTROWANY!! [SIZE=5][SIZE=5]Z całego serca prosimy o pomoc w szukaniu dobrego Domu dla Szoguna !!! Istnieje możliwość pomocy w transporcie do nowego Domu! Telefon, pod którym można uzyskać informacje o Szogunie: 0 509 173 446 [SIZE=5][SIZE=4]mail: mailto:upendo@op.pl Kto mądry kiedyś powiedział: "Przygarniając jednego psa nie zmienimy świata ale świat zmieni się dla tego jednego psa". Okaż swoje serce - przygarnij Szoguna! Quote
fizia Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-SZOGUN-liczny-PRZEKOCHANY-mix-BOKSERA-WYKASTROWANY-W0QQAdIdZ125550738 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=40929 Quote
fizia Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 http://zwierzaki.cafeanimal.pl/*SZOGUN*--sliczny--PRZEKOCHANY-mix--BOKSERA---WYKASTROWANY,18929 Quote
truskawa144 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 wiosna napisał(a): Niestety ze schroniska wydano nam go zaraz po kastracji, bez słowa na ten temat. Przecież ja na wątku pisałam kiedy była kastracja. Nie jechał przecież zaraz po kastracji. Poza tym jego transport odbył się dosyć szybko,nie miał go już kto obejrzeć u nas po południu. Niestety jak już wielokrotnie było to omawiane,ja nie jestem w stanie dopilnować wszystkiego przez telefon w dodatku kiedy dowiaduje się po 15.30 ze o 18 pies jedzie. Fotki przepiękne:loveu: Quote
fizia Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 stokrotka napisał(a):Wczoraj wpłaciłam 45 zł (na poczcie). Dziękujemy serdecznie!!!!:loveu: Quote
wiosna Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Truskawa, ja nie zamierzam oczerniać Waszego schroniska. Ale budzi moje obawy fakt, że po kastracji pies nie był w kołnierzu. Wiadomo - rana zawsze "nęci" i psy ją liżą, gryzą czy choćby brudzą. Zdaję sobie sprawę, że kołnierze kosztują, ale jeśli nie da się zabezpieczyć rany - moim zdaniem - nie powinno się psa ciąć. Raz jeszcze powtarzam - nie chcę źle oceniać Waszego schroniska, bo cenię bardzo Wasze pomaganie bezdomniakom. Wiem też, że różne wypadki się zdarzają i psy różnie komplikują czasem sytuacje. Jeśli natomiast chodzi o wiek Szoguna - on nie ma 5 lat! Jest młody, może mieć góra dwa lata. Pyszczek całkiem czarny, ząbki ładne, czyste. To prawie dzieciak! Musimy poświęcić nieco czasu na nauczenie kilku rzeczy, bo Szogun nie zna takich zwrotów jak "chodź tu" i na spacerach nawet na gwizdanie i cmokanie nie specjalnie reaguje. Ale na pewno szybko chłopak załapie ;) Quote
Recommended Posts