Doda_ Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 i nie powiedziala dlaczego to zrobila?? :shake: nie wiem jak mozna tak postapic... to byla NIEODPOWIEDZIALNA osoba:angryy: moze i dobrze ze hebanek nie trafil do niej, znajdzie inny lepszy domek :loveu: szogunku, w gore !! Quote
Doda_ Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Nie ma co czekac.. hebanek znajdzie lepszy domek :) A szogunku, hop po domek! Quote
clo Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 zbieramy 150zl na hotelik dla szogunka zeby mogl jechac juz..prosimy pieknie o wsparcie.. Quote
fizia Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 dla miłośników owczarków niemieckich wklejam wątek Kory, tez była w naszym schronisku, została zabrana do hoteliku koło Krakowa i już strasznie długo szuka domu http://www.dogomania.pl/forum/f28/k-ow-zuzia-kora-byl-strach-smutek-prosba-o-allegro-112317/ Quote
clo Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 szogun pakuj sie!!szukamy transportu do warszawy dla szogunka!poniewaz ja z gosia moge jechac dopiero z atydzien w piatek...a szogunek ma juz dt zalatwiony wiec jakby mogl jechac jak najszybciej byloby cudnie!!czy ktos pomoze?no albo szukamy kasy na platny transport..? Quote
fizia Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 szukamy transportu - schronisko as pod czĘstochowĄ - warszawa!!! Quote
clo Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 szogunek juz jest u wiosny!!!!:multi::multi: teraz pieknie prosimy o wsparcie zagladanie na watek oraz zbieramy kase na dlug transportowy potrzeba jeszcze 80zl!czy ktos moze wpsomoc chociaz 10zl?prosimy... owniez kazde ogloszenie jest na wage zlota.;) ja mam juz pierwsze wiesci od wiosny szogunek jest podobno przekochanym misiem do przytulania nie ciagnie na smyczy ani nic dzis maja tez byc zdjecia!:))wiec mozna chlopaka oglaszac.no i szogun jest jzu wykastrowany:)czy ktos zrobi allegro? Quote
wiosna Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Dzień dobry :loveu: Szogunek jest u nas - i potwierdzam, że jest cudowny!!! :loveu: To taki wielki, przemiły i przytulaśny misiak. Duży, łagodny, przyjazny, wciska toto ten wielki łeb pod rękę, macha tym, co mu po ogonku zostało, cieszy się i raduje :loveu: Cudo, naprawdę! Na smyczy nie ciągnie, trzyma się blisko, i nawet, jak Patryk odchodził parę kroków, żeby zdjęcia robić, to Szogun chciał iść za nim i zdziwiony był i wystraszony, bo czemu my się rozdzielamy ?! Razem mamy iść! Naprawdę fajny psiak! Zobaczcie: A na spacerku spotkaliśmy taką panienkę: Quote
clo Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 o rany!alez on jest cudny!:))i rzeczywiscie misio z niego;)chudziakem chyba tez nie jest;)no to cudo w takim razie polecemy do adopcji i czekamy na dalsze wiesci i zdjecia sa slicznE!!kto zroi ogloszenia dla naszego cudaka?:)) Quote
clo Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 podniose szogunka bo cos cichutko na jego watku..nikt nie zajrzal:( Quote
necia25 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 CUDO :loveu: super zadbany pies i do tego ideał ... domki gdzie jesteście :cool3: Quote
clo Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 biedny maly...pewnie sporo wycierpial ale jak widac to istne cudo..madry,spokojny,zrownowazony:) bardzo prosimy o ogloszenia jak rowniez o wsparcie finansowe zwiazen z nie plnowana wizyta u weta i leczeniem szogunka..gdyby nie szybka reakcja wiosny mogloby byc duzo gorzej.dziekuje serdecznie za tak troskliwa opieke nad malym:) Quote
wiosna Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Śliczność z niego :) Niestety ze schroniska wydano nam go zaraz po kastracji, bez słowa na ten temat. Wczoraj musieliśmy jechać do Gliwic do weta, bo jedna z ran była rozpruta - albo szew puścił, albo Szogun go wyszarpał. Tak czy owak - w miejscu, gdzie powinna być ładnie już zagojona ranka, była duża, otwarta dziura. Jak się okazało u Weta nie była to rana sprzed kilku godzin, bo zaczynała ziarninować - a więc Szogun zrobił to jeszcze w schronisku. Moszna była potwornie opuchnięta - Szogun wyglądał jak niekastrowany pies, w dodatku dość bogato obdarowany przez Matkę Naturę :roll:. Mogę wstawić Wam zdjęcie rany, bo udało nam się pstryknąć ją na spacerze, kiedy Szogun się tarzał. Teraz jest już o niebo lepiej - moszna się zmniejsza, rana jest ładnie zszyta i się goi. Szogun jest w kołnierzu. Na zdjęciach, jakie wstawiłam Szogun jest w trakcie i po wyczesywaniu, zmienia właśnie sierść i miał ją na bokach i grzbiecie w sporej ilości. Rano połaził po wybiegu, pozwiedzał to, czego wcześniej nie zdążył. Z psami dogaduje się naprawdę fajnie, nie ma w nim żadnej bojowości. Jest nawet nieco strachliwy. Czasem podchodzi do mnie i mam wrażenie, że chciałby wskoczyć mi na ręce :lol: Kuli się, gdy się do niego podchodzi. Quote
max burka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Szogunek będzie dobrze , dzisiaj wysłałam pieniążki na Ciebie ;) Quote
ihabe Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 To ja zrobię alegratke jutro dla Szogunka i przelejemy jeszcze jakies dodatkowe złotóweczki za transport.:loveu: On jest super słodki:loveu: Quote
Recommended Posts