Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i nie powiedziala dlaczego to zrobila?? :shake:
nie wiem jak mozna tak postapic...
to byla NIEODPOWIEDZIALNA osoba:angryy: moze i dobrze ze hebanek nie trafil do niej, znajdzie inny lepszy domek :loveu:

szogunku, w gore !!

Posted

szogun pakuj sie!!szukamy transportu do warszawy dla szogunka!poniewaz ja z gosia moge jechac dopiero z atydzien w piatek...a szogunek ma juz dt zalatwiony wiec jakby mogl jechac jak najszybciej byloby cudnie!!czy ktos pomoze?no albo szukamy kasy na platny transport..?

Posted

szogunek juz jest u wiosny!!!!:multi::multi: teraz pieknie prosimy o wsparcie zagladanie na watek oraz zbieramy kase na dlug transportowy potrzeba jeszcze 80zl!czy ktos moze wpsomoc chociaz 10zl?prosimy...

owniez kazde ogloszenie jest na wage zlota.;)

ja mam juz pierwsze wiesci od wiosny szogunek jest podobno przekochanym misiem do przytulania nie ciagnie na smyczy ani nic dzis maja tez byc zdjecia!:))wiec mozna chlopaka oglaszac.no i szogun jest jzu wykastrowany:)czy ktos zrobi allegro?

Posted

Dzień dobry :loveu:

Szogunek jest u nas - i potwierdzam, że jest cudowny!!! :loveu:
To taki wielki, przemiły i przytulaśny misiak. Duży, łagodny, przyjazny, wciska toto ten wielki łeb pod rękę, macha tym, co mu po ogonku zostało, cieszy się i raduje :loveu:
Cudo, naprawdę!

Na smyczy nie ciągnie, trzyma się blisko, i nawet, jak Patryk odchodził parę kroków, żeby zdjęcia robić, to Szogun chciał iść za nim i zdziwiony był i wystraszony, bo czemu my się rozdzielamy ?! Razem mamy iść!

Naprawdę fajny psiak!

Zobaczcie:

A na spacerku spotkaliśmy taką panienkę:

Posted

o rany!alez on jest cudny!:))i rzeczywiscie misio z niego;)chudziakem chyba tez nie jest;)no to cudo w takim razie polecemy do adopcji i czekamy na dalsze wiesci i zdjecia sa slicznE!!kto zroi ogloszenia dla naszego cudaka?:))

Posted

biedny maly...pewnie sporo wycierpial ale jak widac to istne cudo..madry,spokojny,zrownowazony:)

bardzo prosimy o ogloszenia jak rowniez o wsparcie finansowe zwiazen z nie plnowana wizyta u weta i leczeniem szogunka..gdyby nie szybka reakcja wiosny mogloby byc duzo gorzej.dziekuje serdecznie za tak troskliwa opieke nad malym:)

Posted

Śliczność z niego :)

Niestety ze schroniska wydano nam go zaraz po kastracji, bez słowa na ten temat.
Wczoraj musieliśmy jechać do Gliwic do weta, bo jedna z ran była rozpruta - albo szew puścił, albo Szogun go wyszarpał. Tak czy owak - w miejscu, gdzie powinna być ładnie już zagojona ranka, była duża, otwarta dziura.
Jak się okazało u Weta nie była to rana sprzed kilku godzin, bo zaczynała ziarninować - a więc Szogun zrobił to jeszcze w schronisku.
Moszna była potwornie opuchnięta - Szogun wyglądał jak niekastrowany pies, w dodatku dość bogato obdarowany przez Matkę Naturę :roll:.

Mogę wstawić Wam zdjęcie rany, bo udało nam się pstryknąć ją na spacerze, kiedy Szogun się tarzał.

Teraz jest już o niebo lepiej - moszna się zmniejsza, rana jest ładnie zszyta i się goi. Szogun jest w kołnierzu.

Na zdjęciach, jakie wstawiłam Szogun jest w trakcie i po wyczesywaniu, zmienia właśnie sierść i miał ją na bokach i grzbiecie w sporej ilości.

Rano połaził po wybiegu, pozwiedzał to, czego wcześniej nie zdążył. Z psami dogaduje się naprawdę fajnie, nie ma w nim żadnej bojowości. Jest nawet nieco strachliwy. Czasem podchodzi do mnie i mam wrażenie, że chciałby wskoczyć mi na ręce :lol:

Kuli się, gdy się do niego podchodzi.

Posted

To ja zrobię alegratke jutro dla Szogunka i przelejemy jeszcze jakies dodatkowe złotóweczki za transport.:loveu:
On jest super słodki:loveu: