fizia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Przedstawiam Wam fantastycznego psa. Ma na imię SZOGUN:loveu: Szogun ma 5 lat, więc jest chłopakiem w sile wieku. Ma cudowny charakter - jest miły, kochany, uwielbia ludzi. Tak bardzo płacze, kiedy odchodzi się od Jego boksu. Skomleniem błaga, żeby przyjść do Niego choć na chwilkę, dotknąć, pogłaskać - wtedy się uspokaja...:-( Jest przepiękny - przypomina BOKSERA Dogaduje się z innymi psami,tylko woli takie spokojniejsze. Bo takich wariatów się trochę boi. SZOGUN przebywał w Schronisku Dla Bezdomnych Zwierząt "As" w Jamrozowiźnie. Trafił do schroniska 29 grudnia 2008 roku DZIĘKI KOCHANYM OSOBOM, KTÓRE GO WSPARŁY, OD 30 KWIETNIA SZOGUNEK JEST JUŻ W HOTELIKU U WIOSNY!!! Wiosna napisała: Szogunek jest u nas - i potwierdzam, że jest cudowny!!! :loveu: To taki wielki, przemiły i przytulaśny misiak. Duży, łagodny, przyjazny, wciska toto ten wielki łeb pod rękę, macha tym, co mu po ogonku zostało, cieszy się i raduje :loveu: Cudo, naprawdę! Na smyczy nie ciągnie, trzyma się blisko, i nawet, jak Patryk odchodził parę kroków, żeby zdjęcia robić, to Szogun chciał iść za nim i zdziwiony był i wystraszony, bo czemu my się rozdzielamy ?! Razem mamy iść! Naprawdę fajny psiak! Rano połaził po wybiegu, pozwiedzał to, czego wcześniej nie zdążył. Z psami dogaduje się naprawdę fajnie, nie ma w nim żadnej bojowości. Jest nawet nieco strachliwy. Czasem podchodzi do mnie i mam wrażenie, że chciałby wskoczyć mi na ręce :lol: Kuli się, gdy się do niego podchodzi. Z całego serca prosimy o pomoc w szukaniu Domku dla SZOGUNA - nawet tymczasowego!!!! Szogun - piękny mix bokser szuka miłości! (586006592) - Aukcje internetowe Allegro gumtree.pl kupiepsa.pl alegratka.pl cafeanimal.pl TEKST DO OGŁOSZEŃ Oto prawdziwe psie cudo - SZOGUN Szogun ma ok. 2 lat, więc jest jeszcze bardzo młody. Jest przepiękny - przypomina BOKSERA [SIZE=4]Szogun ma cudowny charakter!! [SIZE=4]Jest miły, kochany, uwielbia ludzi. Bardzo, bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. [SIZE=5]Duży, łagodny i przyjazny. To taki wielki, przemiły i przytulaśny misiak. Umie się zachować prowadzony na smyczy. Bardzo dobrze dogaduje się z innymi psami. Cudo, nie pies! [SIZE=4]Szogun pod koniec 2008 roku trafił do schroniska. Spędził tam kilka długich trudnych miesięcy. Tak bardzo płakał, kiedy odchodziło się od Jego boksu. Skomleniem błagał, żeby przyjść do Niego choć na chwilkę, dotknąć, pogłaskać - wtedy się uspokajał... [SIZE=4]Dobrzy ludzie wyciągnęli go zza krat i Szogun od kilku dni mieszka w hotelu dla zwierząt w woj. opolskim. [SIZE=5]Hotel, nawet najlepszy, nie zastąpi jednak prawdziwego domu... [SIZE=4]SZOGUN JEST WYKASTROWANY!! [SIZE=4][SIZE=5]Z całego serca prosimy o pomoc w szukaniu dobrego Domu dla Szoguna !!! [SIZE=5]Istnieje możliwość pomocy w transporcie do nowego Domu! Telefon, pod którym można uzyskać informacje o Szogunie: 0 509 173 446 [SIZE=5][SIZE=4]mail: mailto:upendo@op.pl Kto mądry kiedyś powiedział: "Przygarniając jednego psa nie zmienimy świata ale świat zmieni się dla tego jednego psa". Okaż swoje serce - przygarnij Szoguna! Quote
fizia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
truskawa144 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Dzięki Ci Fiziu za założenie kolejnego wątku naszemu psu:loveu: Szogun to wyjątkowy piesek,mam nadzieję,że szybko trafi do swojego człowieka. Quote
fizia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Oj ja tez mam taką nadzieję... Wspaniały, piekny, łagodny, przyjacielski pies! Quote
fizia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1847602_szogun_sliczny_przekochany_mix_boksera.html Quote
fizia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 http://krakow.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=110608891&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ACTIVATEDMXAdIdMZ110608891MXGuidMZ11fc6e41-5160-a0e6-59f3-d203ffff8d18&mpname=List-Ad&mpname=Conf-Ad-Total&mpuid=3200003%3B9034%3B110608891%3B13585620%3B%3B&secev=AQAAAR%2FB564AAM0AAAABACIxMWZjNmU0MWI0Yi5hMGU2NTc0LjJkZWUyLmZmZmVmMDNmAAAAAQAAAAAGl8H7AKlwYRRgzLywUBg8P0JVcM7KtLjB&wmid=110608891 Quote
Zuza i Noddy Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Zaraz postaram się dodać jeszcze fotki które mam;) Quote
fizia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Szaogun jest taki kochany - oby się jak najszybciej znalazł ten Dom!!! Quote
Zuza i Noddy Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Przepraszam, ze dopiero teraz, ale wczoraj się wątkiem Kory zajęłam Quote
necia25 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Jaki On CUDNY:loveu: musi szybko domek znaleźć!!! Quote
fizia Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 http://zwierzaki.cafeanimal.pl/*SZOGUN*---sliczny--PRZEKOCHANY-mix--BOKSERA---SZUKA-SERCA--KTORE-GO-POKOCHA!!!,16312 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=38654 Quote
Recommended Posts