majqa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 clo napisał(a): (...) postaram sie potem majqa jak najwiecej ci o niej napisac a reszte info a propoprzeszlosci itd to mam nadzieje truskawa sie wywie jak w schronie bedzie ale mysle,ze juz w srode bede ci w stanie troche o niej napisac (...) OK, wobec tego czekam. Quote
clo Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 truskawa masz racje mam nadzieje,ze wszystko sie ulozy i zadne dluzsze leczenie nie bedzie potrzebne:))) majqa obiecuje dac znac jak najszybciej:) Quote
fizia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Oby i Korze udało się tak szybko dojść do siebie Quote
clo Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 chcemy jutro 5 rano wyjechac z wawy..to pewnie 7.30-8 bysmy dotarly...czy bedzie mozna zabrac kore tak raniutko? Quote
Iza i Avanti Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Boksia natura jest taka, że bez swojego człowieka umiera w oczach :shake: Quote
fizia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Biedactwa....:shake: Z jednej strony to tragiczne, ale akurat w tej sytuacji to w pewnym sensie dobra wiaodmość, bo znaczy, że Kora może być zupełnie zdrowa. Ja postaram sie zaraz zrobić bazarek z rzeczmi od Neci. Ja jeszcze dpłacam 10 zł, bo poczęstowałam się sama też pluszakami. Quote
fizia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Narazie mamy deklaracje: - Stokrotka - 30 zł miesięcznie + 50 zł jednorazowo -mama Fizi - 30 zł miesięcznie + 10 zł jednorazowo - - Emilia - 50 zł jednorazowo - Iwi10 - 20 zł jednorazowo - MaxBurka - nie wiem jaką sumę - Majuska - 50 zł jednorazowo __________________________________ Deklaracje stałe - 60 zł Deklaracje jednorazowe - 180 zł Quote
clo Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 fizia z calego serca dziekuje!moze zabaweczki sie sprzedadza:)) wciaz jeszcze szukamy pieniedzy na kore:) i ponawiam pytanie czy bede mogla tak rano odebrac sunie?jutro oraz prosze niech kazdy wysyla tak jak proponowala zuzia do kolejnych literek alfabetu pw z prosba o dary na kore...bo jesli w gre jednak wejdzie leczenie to pieniedzy bedzie zdecydowanie za malo..przypominam koszt hotelowania malej to 320zl.. Quote
fizia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Przed chwilą przelałam 40 zł A jakie są pierwsze wolne literki - E i F? Quote
fizia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 MaxBurka wpłaci dzisiaj 50 zł dla Kory!!! Dziękujemy serdecznie!!!!:multi::loveu::multi::loveu: Quote
fizia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Narazie mamy deklaracje: - Stokrotka - 30 zł miesięcznie + 50 zł jednorazowo -mama Fizi - 30 zł miesięcznie + 10 zł jednorazowo - - Emilia - 50 zł jednorazowo - Iwi10 - 20 zł jednorazowo - MaxBurka - 50 zł jednorazowo - Majuska - 50 zł jednorazowo __________________________________ Deklaracje stałe - 60 zł Deklaracje jednorazowe - 230 zł w sumie - 290 zł Quote
fizia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Mam nadzieję, ze Kora się nie obrazi, jeśli na Jej wątku zwrócę sie do Was z jeszcze jedną ogromną prośbą:oops: W tym samym schronisku, 2 boksy dalej, jest przepiękny i przecudowny SZOGUN - również mix BOKSERA, narazie wygląda pięknie, ale jest w schronisku od grudnia, bojęsię, że z Nim za chwilę będzie to samo, co z Korą, skoro te psiaki tak mają :-( On tak błaga o dotyk ludzkiej ręki, piszczeniem prosi, żeby do Niego podejść. Ma ok. 5 lat. Proszę - zaglądnijcie do Niego!!!:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/szogun-sliczny-przekochany-mix-boksera-szuka-serca-ktore-go-pokocha-132653/ Quote
stokrotka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Dzisiaj wpłacę 80 zł (50 jednorazowo + 30 za miesiąc) Quote
fizia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 stokrotka napisał(a):Dzisiaj wpłacę 80 zł (50 jednorazowo + 30 za miesiąc) Wspaniale!!! Serdeczne dzięki!!! Quote
fizia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 A takie mamy śliczności od Neci na bazarek :loveu: Zaraz go postaram sie zrobić. Quote
fizia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/w-budowie-132783/#post11898101 Quote
truskawa144 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 clo napisał(a): i ponawiam pytanie czy bede mogla tak rano odebrac sunie?jutro Napisz mi o której mniej więcej godzinie planujesz być u nas? fizia napisał(a): Z jednej strony to tragiczne, ale akurat w tej sytuacji to w pewnym sensie dobra wiaodmość, bo znaczy, że Kora może być zupełnie zdrowa. Będzie pewnie osłabiona ogólnie,w końcu cały jej organizm cierpi,u starszych psów po takim wychudzeniu pojawiają się też często problemy z wątrobą (przy odpowiednim leczeniu da się ją zregenerować) itd. Ale Kora jest młoda i pełna życia więc myślę,że szybko się pozbiera. Quote
Zuza i Noddy Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='fizia']Przed chwilą przelałam 40 zł A jakie są pierwsze wolne literki - E i F? Zajęte literki: -Zuza:A, B -clo: C, D -fizia: E, F [SIZE=2]Ja dla przyspieszenia wysyłam tylko do tych którzy byli aktywni w 2009 roku. Quote
clo Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 truskawa nie wiem ktora to bedzie dokladnie...wyjezdzamy 5 rano..wiec pewnie 2-3 h z warszawy i powinismy byc..czy taka godzina bedzie dobra?musimy jechac tak wczesnie bo potem jedziemy do elblaga..a potem do wawy...czy kora bedzie miala obrozke czy mamy jej kupic?bo to kolejny w razie co wydatek.. Quote
truskawa144 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Kurcze,tak wcześnie to będzie ciężko trochę bo nie wiem czy już będzie kierownik a musi dać Wam zaświadczenie Kory. W każdym razie nie przyjeżdżajcie przed 8 rano. Postaram się zorganizować jakąś obrożę. Zadzwonię potem do kierownika i jeszcze Ci dokładnie napiszę. Quote
clo Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 tyle,ze my nie mamy wyboru za bardzo czy przyjezdzac czy nie przed 8...tak jak mowie jedziemy o 5 rano stad zeby po 1 uniknac korkow po2 zeby zdazyc wszystko obleciec..lacznie mamy pewnie do przejechania mocno ponad 1000km tego dnia..a jedziemy we dwie pokrywamy w calosi koszty paliwa..ale niestety godziny wybrac do konca nie mozemy bo musimy jeszcze zdazyc wrocic do warszawy...co i tak pewnie bedzie miec miejsce w nocy...wiec mysle,ze na 8 tam bedziemy ale moze byc ,ze bedzie to wczesniej..lub nieco pozniej..ja nie wiem ile dokladnie jedzie sie z warszawy do czestochowy...ale mysle,ze 3h max..a nie mozemy sobie pozwolic na czekanie itd..nie zrozum mnie zle prosze...tylko chodzi o to,ze mamy kupe km do przejechania a ograniczony mocno czas... Quote
clo Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ok to czekam..niestety nie moge jechac innego dnia ani tak jak mowilam byc tam pozniej..:(mam nadzieje,ze sie uda zalatwic..czekam na wiesci a jakby mnie nie bylo on line to prosze o smsa 509 173 446 dzieki:) Quote
Recommended Posts