fizia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Clo wiozła Korę do Morii z Częstochowy i z tego, co pamiętam nie narzekała na Kory zachowanie :) Quote
Lu_Gosiak Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ale jest problem potrzeba z warszawy osoby, która razem z Krzyśkiem pojedzie z psami!!!! Quote
alfabia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Dziś rozmawiałam z P. Krzysztofem. Wieczorem mamy się zdzwonić. Prawdopodobnie będzie po trasie miał Wyszogród i to by było idealne. Jeszcze kwestia transportu do Szczytna bo nie wiem jeszcze czy wchodzi w grę jej odbiór z Elbląga czy tylko Szczytno - Wyszogród. Moria - czy w razie potrzeby do Szczytna dowieźć Korę była by możliwość? Wieczorem napiszę co dowiedziałam się więcej w tym temacie po rozmowie z P. Krzysztofem. Pytał tylko czy Kora jest spokojnym w drodze psem. Moria - to pytanko do Ciebie Quote
Moria Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Już wczoraj Gonia ze mną rozmawiala i trochę raczej nie bardzo do tego Szczytna moge ją w sobote zawiezs. Natomiast Kora nie robi problemow w samochodzie, treba ją tylko przywiazać, ponieważ co jest jej wadą może uciec przy otwarciu drzwi albo bagaznika, ale tak nie robi żadnych problemow. Po prostu nie mam jak zostawic zwierzat . Quote
clo Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ja niestety dopiero jutro bede na dogo dluzej lub jak cos moze uda mi sie dzis wieczorem na chwile zalogowac jakby co dzwoncie 509 173 446 korunia w samochodzie jest super grzeczna ja z gosia jej nie wiazalysmy grzecznie czekala na wysjcie byla idealna podczas podrozy:)musi sie udac!1 Quote
alfabia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 P. Krzysztof PRAWDOPODOBNIE będzie jechał w sobotę do Radomska. Prawdopodobnie bo jest jakieś zamieszanie.. Niemniej ktoś musiał by dowieść Korę z Elbląga do Szczytna prawdopodobnie ok godz 12 P. Krzysztof powinien być w Szczytnie (ma wyjechać z Warszawy ok 9 rano). Jeśli to by się udało transport Szczytno-Wyszogród byłby zupełnie bezpłatny. W ostateczności może rozejrzeć się za transportem odpłatnym? Patrzyłam, ze wg zumi.pl to jakieś 140 km w jedną stronę. Dołożę 50 zł do transportu zgodnie z deklaracją złożoną na PW. Obawiam się, że tak pozytywny zbieg okoliczności, że trasa biegnie przez sam Wyszogród nieprędko się zdarzy ponownie. Ja naprawdę słabo poruszam się w tematach organizacyjnych na dogo. Nie znam tu wiele osób, nie wiem co robić. Czy Kora i ja możemy na was liczyć? Quote
fizia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Alfabio - czyli potrzeba transportu z Elbląga do Szczytna na najbliższą sobotę tak? To zaraz napiszę na wątku transportowym. Niestety nei znam nikogo z tych okolic Gdyby problem tkwił w pieniążkach za beznynę, to damy radę! Quote
fizia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Aaa chociaż widzę, że założyłaś już wątki na transportowym to może lepiej zmienić tylko dane Quote
fizia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Wkleiłam jeszcze na ogólnym transportowym wątku Pilnie potrzebny transport dla średniej wielkości suni Kory z Elbląga (hotelik Mori) do DS w okolicach Wyszogrodu (Święcice Stare). Domek może dojechać również do Płocka, Wyszogrodu lub innej miejscowości w odległości do ok 50-60 km. albo w najbliższą sobotę z Elbląga do Szczytna Zwrot kosztów paliwa. Prosimy o pomoc. Sunia już lada dzień może mieć DOM Quote
stokrotka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 alfabia napisał(a):Ja mam to zrobić? Jak to się robi? Ja nawet nie wiem jak zrobić aby tytuł wątka był tłustą czcionką :shake: Witam w klubie.:evil_lol: Quote
alfabia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ja mam to zrobić? Jak to się robi? Ja nawet nie wiem jak zrobić aby tytuł wątka był tłustą czcionką :shake: Quote
fizia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 alfabia napisał(a):Ja mam to zrobić? Jak to się robi? Ja nawet nie wiem jak zrobić aby tytuł wątka był tłustą czcionką :shake: Nie, nie - ja już to zrobiłam przed chwilą. A tłustą czcionkę robi się naciskając to pogrubione B nad białym polem do pisania krcze nie mogę zmienić tytuły wątku, bo post wskoczył przed mój pierwszy... Quote
fizia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 A kolory są tam, gdzie to A koło buźki, naciska się na strzałkę i wybiera kolor ;) Napisałam też na wątku schroniska o tym transporcie. Tylko tu najbardziej przydałby się ktoś z północnych rejonów Polski Quote
stokrotka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 fizia napisał(a): A tłustą czcionkę robi się naciskając to pogrubione B nad białym polem do pisania To to wiem, ale kiedyś jak zakładałam wątek to jak nacisnełam pogrubione B nad białym polem do pisania to i owszem pogrubiło ale tekst w poście a nie tytuł.:-( Coś robię nie tak.:shake: Quote
clo Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 jestem:)sluchajcie slabo mi chodzi dzis inetrnet bo nie jestem w domu tylko u mamy..czy ktos moze napisac do pati-c jaj je pisalam pw ale nie odp?moze jednak moria sie zgodzi zaraz jej napisze moze jeszcze smsa..trzeba cos zrobic..kurcze no to jest ogromna szansa a p.krzysztof za zwrto kosztow nie zgodzilby sie ze szczytna podjechac po kore?to za to mu sie zwroci za paliwo?no musi cos sie znalezc alfabio obiecuje ci ze korunia do ciebie dojedzie jakos musimy dac rade.. Quote
taks Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 piszcie PW do ludzi z mapy pomocy dogo - zapewniam, że to dużo skuteczniejsze niz wątki na transportowym tu link: Mapa Pomocy Dogomaniakow tam jest sporo ludzi z tego rejonu oferujących pomoc w transporcie - to raptem ok 150 km Quote
alfabia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 O właśnie stokrotka - u mnie tak samo :) A ja się wstydziłam, ze tak prostej rzeczy nie umiem :roll: Dobrze żem nie sama :multi: Quote
alfabia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 clo napisał(a):jestem:)sluchajcie slabo mi chodzi dzis inetrnet bo nie jestem w domu tylko u mamy..czy ktos moze napisac do pati-c jaj je pisalam pw ale nie odp?moze jednak moria sie zgodzi zaraz jej napisze moze jeszcze smsa..trzeba cos zrobic..kurcze no to jest ogromna szansa a p.krzysztof za zwrto kosztow nie zgodzilby sie ze szczytna podjechac po kore?to za to mu sie zwroci za paliwo?no musi cos sie znalezc alfabio obiecuje ci ze korunia do ciebie dojedzie jakos musimy dac rade.. clo - ja nie mam sumienia - P. Krzysztof i tak ma tego dnia do przejechania 700 km Quote
alfabia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 taks napisał(a):piszcie PW do ludzi z mapy pomocy dogo - zapewniam, że to dużo skuteczniejsze niz wątki na transportowym tu link: Mapa Pomocy Dogomaniakow tam jest sporo ludzi z tego rejonu oferujących pomoc w transporcie - to raptem ok 150 km Jak ktoś wie o co chodzi..... :) Co to jest mapa pomocy dogo? Pogrzebię i może się dogrzebię jak się tam poruszać ale jeśli ktoś już ma doświadczenie w tym zakresie , nie wiem czy mamy czas na moją naukę. Sobota już naprawdę tuż tuż Taks - dziękuję za wskazówki Quote
Lu_Gosiak Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 kurcze dziewczyny ponawiam pytanie bo moze umkneło czy jest ktos z Warszawy kto pojedzie razem z Krzyśkiem?????? Bez tej osoby nie ma co szukac transportu bo Krzysiek sam tak daleko , co zreszta jest zrozumiałe nie pojedzie Quote
clo Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ja nie moge..niestety bo jetem wciaz chora wiec na podroz sie nie nadaje:(ale piszcie moze do mru ona jest z warszawy..nie wiem trzeba chyba skorzystac koniecznie z tej mapy pomocy dogo..tylko ja tez nie umiem z niej korzystac..alfabia a ile jest km twoj dom od warszawy?nie wiem no jakby ktos chociaz korunie dowiozl w razie co do wawy..nie wiem no musi sie udac tylko trzeba sie sprezyc.. Quote
clo Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 super w takim razie kto pomoze rozyslac zapytania o tarnsport koruni oraz towarzysza podrozy?trzeba cos zdzialac udac sie musi! Quote
fizia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 taks napisał(a):piszcie PW do ludzi z mapy pomocy dogo - zapewniam, że to dużo skuteczniejsze niz wątki na transportowym tu link: Mapa Pomocy Dogomaniakow tam jest sporo ludzi z tego rejonu oferujących pomoc w transporcie - to raptem ok 150 km tylko nie wiem w takim razie czy pytac już o ten transport czy raczej szukamy najpierw kogoś, kto pojedzie z Krzysztofem? Quote
taks Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 alfabia napisał(a):Jak ktoś wie o co chodzi..... :) Co to jest mapa pomocy dogo? no nie żartuj , przeciez to idiotycznie proste i nie ma się czego uczyć;) klikasz na ten link i masz całą liste osób które oferują pomoc w transporcie posegregowane wg rejonów tu skopiowałam samo pomorskie: [pomorskie] Itske [pomorskie] samoglow (Komentarz: oferuję pomoc w transporcie na terenie województwa pomorskiego (zależnie od trasy - bezpłatnie lub zwrot kosztów paliwa) ) [pomorskie] Sandra [pomorskie] irma [pomorskie] danka1234 (za zwrotem kosztów lub darmo zależnie od odległości) [pomorskie] Viz [pomorskie] drakula [pomorskie] Małgorzata 40 [pomorskie] aga-zuzanna (na terenie 3-miasta i okolic) [pomorskie] Zbójini (terenowe i z otwartą skrzynią 1 T ład.) klikasz w nicka i masz wiecej szczegółowych informacji podobnie mozna szukac innych form pomocy np. towarzysza podróży wybierając z listy po lewej stronie te oferty są z mazowieckiego: [mazowieckie] Baffi2 [mazowieckie] malagos [mazowieckie] Jo37 [mazowieckie] Ania-tygrysiczka [mazowieckie] anetta [mazowieckie] shirrrapeira [mazowieckie] nadzieja [mazowieckie] idusiek [mazowieckie] Dobermania [mazowieckie] shantara [mazowieckie] Hanah [mazowieckie] teapot [mazowieckie] abrakadabra3000 [mazowieckie] Marcik [mazowieckie] Wyjątek (cała Polska) [mazowieckie] Sylwia K [mazowieckie] bibeloty [mazowieckie] kelly1978 [mazowieckie] Cekinka13* [mazowieckie] TYGRYS-ica. (jeśli będe mieć czas :)) [mazowieckie] sleepingbyday [mazowieckie] Daka Quote
Recommended Posts