Morgan:-) Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Informuję wszystkie ciotki oczekujące na nowe fotki, że w dniu dzisiejszym dostałam via mms kilka nowych fot Korowo - Karmelowego towarzystwa :cool3: Jak tylko wrócę z pracy i podłączę komórkę do kabelka - wrzucę nowości na wątek. Jak zwykle zdjęcia PRZEŚLICZNE, a psiaki SZCZĘŚLIWE :loveu::loveu::multi::multi: Quote
Morgan:-) Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Korusia w pełnej krasie :razz: Pełnia szczęścia :loveu::loveu::loveu: Kora już od miesiąca u Alfabii. Ładnie nabrała wagi i nie widać już żadnych sterczących gnatków :) Quote
Morgan:-) Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Karmelit również niczego sobie. Ma się jak pączuś w maśle :cool3:. Uśmiech specjalnie dla dogomaniackich ciotek :loveu::loveu: Quote
Ajula Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 bosko :loveu: Korunia sliczna, rozbrykana jak szczeniaczek A Karmel na poduszce śpi jak prawdziwe niewiniątko :lol: Quote
fizia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Zapraszamy serdecznie na bazarek dla naszych psiaków Piękne obróżki, szelki, smycze od Taks:loveu: oraz maskotki od Kubusia :loveu: NOWE wspaniałości od TAKS - OBROŻE, SZELKI, SMYCZE oraz maskotki (do 31.08) Quote
alfabia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Psiaki dzielnie przetrwały rozłąkę. Karmel jakby trochę obrażony ale już mu przeszło :lol: Wyjazd jakby ktoś pytał pyszny i udany. Dzieci zachwycone. Psiaki też żeśma już wrócili :cool3: Quote
Ajula Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 alfabia napisał(a): Wyjazd jakby ktoś pytał pyszny i udany. no bym spytała czy udany, ale w takim razie jeszcze bym spytała, a gdzie wy byliscie? :cool3: Quote
alfabia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 alfabia napisał(a):Teneryfa...alle szaaaaa :cool1: Wyjazd sponsorowany m.in z komunijnych prezentów moich córek. To ich pomysł i nie żałują :lol: Quote
Ajula Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 fajowo :lol: pozazdrościć Alfabia byłam w Twoich okolicach, ale z moimi smokami, których nie mieliśmy z kim zostawić - bo bym Was chętnie odwiedziła, żeby poznać Karmelka, Korunie i Lunkę :lol: Quote
alfabia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Cisza, spokój, błogostan...... Niestety Luna mocno podporządkowuje Korę. Jest strasznie zazdrosna. Ale Kora przyjmuje to ze spokojem. Raz mnie mocno zaskoczyła. To bardzo spokojny i przyjacielski psiak. Od 1 lipca była u nas w siostrzenica męża . Już pierwszego dnia Kora kombinowała jak ją ukąsić. Dziw nad dziwy. Musiała jej mocno nie odpowiadać. Quote
Ajula Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 alfabia napisał(a):Cisza, spokój, błogostan...... Niestety Luna mocno podporządkowuje Korę. Jest strasznie zazdrosna. Ale Kora przyjmuje to ze spokojem. Raz mnie mocno zaskoczyła. To bardzo spokojny i przyjacielski psiak. Od 1 lipca była u nas w siostrzenica męża . Już pierwszego dnia Kora kombinowała jak ją ukąsić. Dziw nad dziwy. Musiała jej mocno nie odpowiadać. ale udalo się jej dziabnąć? Quote
alfabia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Nie udało :p Przez czas pobytu dziewczątka były izolowane z dala od siebie. Kora zaczyna mieć symptomy nadwagi :evil_lol: Chiba trzeba ją lekko ograniczać bo tłuszczem zarasta. Plecy ma jak lotniskowiec szerokie. Ciężko ją wziąć na ręce i przenieść w razie potrzeby, mąż mówi że niedługo dogoni Lunę w wadze. Quote
stokrotka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 alfabia napisał(a): Kora zaczyna mieć symptomy nadwagi :evil_lol: Chiba trzeba ją lekko ograniczać bo tłuszczem zarasta. Plecy ma jak lotniskowiec szerokie. Ciężko ją wziąć na ręce i przenieść w razie potrzeby, mąż mówi że niedługo dogoni Lunę w wadze. No, w końcu. :loveu: Quote
Morgan:-) Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Alfabia - zapodaj nowe foty lotniskowca - ciotki chętnie oko nacieszą :cool3::diabloti: Quote
alfabia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Morgan wysłałam ci fotki na MMS. Jeśli możesz zamieść je na forum. Standardowo mam problem z kabelkiem :roll: Quote
Morgan:-) Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Heloł, fotki dostałam :) Wstawię po po 23:00, bo poza domem jestem. Niestety niektóre z powodu zawalenia mojej komórki innymi zdjęciami weszły na konto orange, a ja nie mam pojęcia jak mam je podejrzeć, bo nie miałam tam założonego konta. Założyłam, ale nie wiem gdzie je mogę znaleźć. Zobaczysz których brakuje i wewntualnie podeślesz te brakujące jak nic sensownego nie wymyślę. Ale z Kory się tłuścioch robi :crazyeye: Ciotka nie rozpasaj jej zbytnio, bo dietetyczna karma droga :eviltong:. Testowałam ostatnio więc wiem. Asta szczuplejsza, konto w banku też :evil_lol: Quote
Morgan:-) Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Ja bardzo wszystkie ciotki przepraszam, ale od kilku dni mam problemy z dogo. Wczoraj udało mi się tylko zdjęcia mojej Aście wstawić i połączenie się zerwało. Za to dzisiaj nadrabiam zaległości. Nowe zdjęcia z komentarzami Alfabii :loveu: Oto ja - Kora :razz: Śliczna jestem prawda?? :loveu::loveu: Poleniuchować wieczorem jest fajnie :p Kto mi policzy fałdki na plecach?? :evil_lol: Quote
taks Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 ale kawał baby:loveu: a tu przypominam jak było "na starcie" Quote
Recommended Posts