Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Informuję wszystkie ciotki oczekujące na nowe fotki, że w dniu dzisiejszym dostałam via mms kilka nowych fot Korowo - Karmelowego towarzystwa :cool3:
Jak tylko wrócę z pracy i podłączę komórkę do kabelka - wrzucę nowości na wątek. Jak zwykle zdjęcia PRZEŚLICZNE, a psiaki SZCZĘŚLIWE :loveu::loveu::multi::multi:

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Korusia w pełnej krasie :razz: Pełnia szczęścia :loveu::loveu::loveu:

Kora już od miesiąca u Alfabii. Ładnie nabrała wagi i nie widać już żadnych sterczących gnatków :)

Posted

Psiaki dzielnie przetrwały rozłąkę. Karmel jakby trochę obrażony ale już mu przeszło :lol:
Wyjazd jakby ktoś pytał pyszny i udany. Dzieci zachwycone. Psiaki też żeśma już wrócili :cool3:

Posted

alfabia napisał(a):
Wyjazd jakby ktoś pytał pyszny i udany.

no bym spytała czy udany, ale w takim razie jeszcze bym spytała, a gdzie wy byliscie? :cool3:

Posted

fajowo :lol:
pozazdrościć
Alfabia byłam w Twoich okolicach, ale z moimi smokami, których nie mieliśmy z kim zostawić - bo bym Was chętnie odwiedziła, żeby poznać Karmelka, Korunie i Lunkę :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Cisza, spokój, błogostan......

Niestety Luna mocno podporządkowuje Korę. Jest strasznie zazdrosna. Ale Kora przyjmuje to ze spokojem. Raz mnie mocno zaskoczyła. To bardzo spokojny i przyjacielski psiak. Od 1 lipca była u nas w siostrzenica męża . Już pierwszego dnia Kora kombinowała jak ją ukąsić. Dziw nad dziwy. Musiała jej mocno nie odpowiadać.

Posted

alfabia napisał(a):
Cisza, spokój, błogostan......

Niestety Luna mocno podporządkowuje Korę. Jest strasznie zazdrosna. Ale Kora przyjmuje to ze spokojem. Raz mnie mocno zaskoczyła. To bardzo spokojny i przyjacielski psiak. Od 1 lipca była u nas w siostrzenica męża . Już pierwszego dnia Kora kombinowała jak ją ukąsić. Dziw nad dziwy. Musiała jej mocno nie odpowiadać.

ale udalo się jej dziabnąć?

Posted

Nie udało :p
Przez czas pobytu dziewczątka były izolowane z dala od siebie.

Kora zaczyna mieć symptomy nadwagi :evil_lol:

Chiba trzeba ją lekko ograniczać bo tłuszczem zarasta. Plecy ma jak lotniskowiec szerokie. Ciężko ją wziąć na ręce i przenieść w razie potrzeby, mąż mówi że niedługo dogoni Lunę w wadze.

Posted

alfabia napisał(a):

Kora zaczyna mieć symptomy nadwagi :evil_lol:

Chiba trzeba ją lekko ograniczać bo tłuszczem zarasta. Plecy ma jak lotniskowiec szerokie. Ciężko ją wziąć na ręce i przenieść w razie potrzeby, mąż mówi że niedługo dogoni Lunę w wadze.

No, w końcu. :loveu:

Posted

Heloł, fotki dostałam :)
Wstawię po po 23:00, bo poza domem jestem.
Niestety niektóre z powodu zawalenia mojej komórki innymi zdjęciami weszły na konto orange, a ja nie mam pojęcia jak mam je podejrzeć, bo nie miałam tam założonego konta. Założyłam, ale nie wiem gdzie je mogę znaleźć.
Zobaczysz których brakuje i wewntualnie podeślesz te brakujące jak nic sensownego nie wymyślę.

Ale z Kory się tłuścioch robi :crazyeye: Ciotka nie rozpasaj jej zbytnio, bo dietetyczna karma droga :eviltong:. Testowałam ostatnio więc wiem. Asta szczuplejsza, konto w banku też :evil_lol:

Posted

Ja bardzo wszystkie ciotki przepraszam, ale od kilku dni mam problemy z dogo. Wczoraj udało mi się tylko zdjęcia mojej Aście wstawić i połączenie się zerwało. Za to dzisiaj nadrabiam zaległości. Nowe zdjęcia z komentarzami Alfabii :loveu:

Oto ja - Kora :razz:

Śliczna jestem prawda?? :loveu::loveu:

Poleniuchować wieczorem jest fajnie :p

Kto mi policzy fałdki na plecach?? :evil_lol: