Morgan:-) Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 No ja po prostu wymiękam :loveu: Tu Korunia :loveu::loveu::loveu: I moja Asta :razz: - tu już normalna, ale zapewniam, że jak się skumplowałyśmy, to w pasie miała tyle co Kora :) Quote
Moria Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Bardzo ładnie, Kora jak jest sama na zdjeciach i nie ma żadnego odniesienia to naprawde wyglada jak duzy bokser.Pozdrawiam. Quote
alfabia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Morgan - rzeczywiście nawet uśmiech ten sam :lol: Ale Asta bardziej wypasiona. Quote
alfabia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Fiziu - niesamowita bo to drugie zdjęcie to Asta którą Morgan zamieściła aby pokazać jakie są podobne. :lol: Tylko, że Asta jest normalna, a Kora wychudzona jeszcze. To uśmiechnięte na podusi karmela to Kora. Quote
fizia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ojej jakie cudne zdjęcia!! Kora wygląda na baaaardzo szczęśliwą:loveu::multi: Niesamowita metamorfoza!! A Luna jest przepiękna, tak bardzo mi przypomina moją Almusię :loveu: Quote
necia25 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 fizia napisał(a): A Luna jest przepiękna, tak bardzo mi przypomina moją Almusię :loveu: też to zauważyłam, że Luna bardzo jest do Almy podobna ... a Kora śliczna - wychudzona czy nie - jeszcze ją Alfabio "odpasiesz" i będzie podwójne cudo ... a uśmiech ma boski :loveu: Quote
Morgan:-) Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Alfabio - opisałam poprzednie zdjęcia, bo te nasze panny są faktycznie bardzo podobne i ludzie się mylą ;). No i wiesz... tak na przyszłość... jakby Ci zdjęć brakowało, to zawsze możesz się do mnie zwrócić - podeślę Ci jakieś :cool3::cool3: Quote
Ajula Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ryczeć mi się chce, jak patrzę na Korę u Was Alfabio, jestes WIELKA i Darek też :loveu: Quote
alfabia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ajula napisał(a):ryczeć mi się chce, jak patrzę na Korę u Was Alfabio, jestes WIELKA i Darek też :loveu: wielka to ja byłam w styczniu ubiegłego roku. Potem troszku schudłam :cool3: Quote
alfabia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Morgan:-) napisał(a):Alfabio - opisałam poprzednie zdjęcia, bo te nasze panny są faktycznie bardzo podobne i ludzie się mylą ;). No i wiesz... tak na przyszłość... jakby Ci zdjęć brakowało, to zawsze możesz się do mnie zwrócić - podeślę Ci jakieś :cool3::cool3: Ale chowaj ogonek na fotkach lub zrobimy mały retusz. Ewentualnie zrób jej sesję zdjęciową z ogonkiem podklejonym do brzuszka :evil_lol: Quote
Morgan:-) Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Jak tam?? Co tam?? Sprawozdanie z dnia poproszę. Jak Karmelit?? Jak Kora?? Lunka ok?? :cool3: Quote
alfabia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Morgan:-) napisał(a):Jak tam?? Co tam?? Sprawozdanie z dnia poproszę. Jak Karmelit?? Jak Kora?? Lunka ok?? :cool3: Raport: Lunka tradycyjnie wyśliniła Korę. Wszystkie trzy dostały na deser świńską nóżkę. świnka jest kulawa. Łatwiej było by dla czterech psinek, świnka nie musiała by kuśtykać na jednej wolnej nóżce. Cóż - mamy komplet psinek. Wieczorem Karmelita przyszedł na drapanko, Koressa wylizała mnie dokumentnie. Tymczasem Lunka wylizywała kosteczki bowiem upatrzyła, że skoro tłok to się pchac nie będzie. Dzień udany. Psy zadowolone. Koniec telegramu STOP :lol: Quote
Morgan:-) Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Czyli psiaki w raju :loveu: Najlepsze jest zawsze to, jak adoptowane psiaki potrafią szybko i bardzo mocno pokochać. I ta ich wdzięczność i wierność. To jest niesamowite :loveu: Quote
__Lara Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Cioteczki, potrzebna pomoc, a mało osób na wątku :( psiak zastraszony całkowicie... przepraszam za off.. http://www.dogomania.pl/forum/f28/choc-bardzo-wystraszony-wciaz-ufa-czlowiekowi-nie-zawiedzmy-jego-zaufania-136842/ Quote
alfabia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Kora w zasadzie pilnuje się domu. Raz udało jej się wyjść za ogrodzenie (Karmel pokazał jej dziurę między siatką a ziemią), ale nie oddaliła się. Zaraz wróciła. Ogrodzenie uszczelniliśmy w tym miejscu. Dodatkowo w niedzielę stanęła porządna już brama (była prowizorka budowlana). Pies wygląda zdrowo i radośnie. Pozdrawiam wszystkie Korowe ciocie. Quote
Morgan:-) Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 alfabia napisał(a):Pies wygląda zdrowo i radośnie. Pozdrawiam wszystkie Korowe ciocie. No ja tam nie wiem :mad: Wolałabym naocznie / nazdjęciowo sprawdzić :mad::mad: I założę się, że inne Korowe i Karmelowe ciotki podzielą moje zdanie :razz: Quote
alfabia Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 W weekend coś zamieszczę. Na razie trzeba by pożyczyć zdjęcia Asty :cool3: W sobotę było świniobicie. Psy w dzień musiały być zamknięte bo było przy tym mnóstwo pracy a one były niesamowicie podniecone zapachami. Wieczorem tak się napchały że same wyglądały jak balerony :evil_lol: Wczoraj znowu wyjadały moją nieudaną kaszankę (popękała:-o) Pies z biegnący przez podwórko z ciągnącą się za nim kaszanką wygląda pięknie :lol: Przy czym gonią go dwa inne futrzaki i obrywają to co się wlecze po ziemi :errrr: Niestety zdjęcia nie zdążyłam zrobić co wydaje się zrozumiałe :p Psy to jednak drapieżniki mięsożerne :diabloti: Quote
alfabia Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Karmel jest jak te dziadki w filmie :Zgryźliwi Tetrycy. Dosłownie. Fuka na na futrzaki ledwie któryś zbliży się na odległość pół metra. Zagadka: dlaczego? Quote
clo Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 cudowne wiesci!alfabia dzieki! a co do karmelka i jego zagadki to moze..dlatego,zeby mu inne dziady nie przeszkdzaly i jedzonka nie podbieraly?:P Quote
alfabia Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 clo napisał(a):cudowne wiesci!alfabia dzieki! a co do karmelka i jego zagadki to moze..dlatego,zeby mu inne dziady nie przeszkdzaly i jedzonka nie podbieraly?:P W samo setno Clo!!! Brawo. Karmel nigdy nie oddala się dalej niż na metr od miski jeśli coś w niej jest :lol: Quote
Morgan:-) Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 alfabia napisał(a):Karmel nigdy nie oddala się dalej niż na metr od miski jeśli coś w niej jest :lol: No i prawidłowo. Na jego miejscu mając 2 baby obok też wolałabym pilnować swojego a nie grać gentelmana :razz: Quote
Cieplutkaa. Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Ja tak po cichu sledziłam wątek Kory! Cudownie, ze psina znalazła juz dom! :loveu: Quote
alfabia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Dziękuję za zmianę tytułu. Teraz tak optymistyczniej :) A Kora chłepcze mleko jak kocię :cool3: Rano daję im 1-1,5 litra mleka. Wlewam w miskę i jest kolejka. Pierwszy Karmel którego potem odstawiam od miski, potem Kora ze smakiem a resztę wciąga wielkolud. Oczywiście sterowanie kolejką musi być odgórne :lol: Zawsze w nocy rozwleką gdzieś miski po działce dlatego jak znajdę jedną to w nią wlewam do podziału. Potem dzieciaki odnajdują miski. Groszków stoi otwarty pełny kociołek jedzą kiedy chcą, tylko Karmelowi sypię do osobnej miski z dwóch powodów. Ha! Powiedzmy że to kolejna zagadka - dlaczego? :eviltong: Quote
Recommended Posts