iwi10 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Jak dawno mnie nie było a tu takie super wiadomości:multi: Quote
Moria Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Kora od 1,5 godziny jedzie juz do domku. Bede miała infarmacje z trasy. Quote
alfabia Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Pan Krzysztof informował że planowany czas dotarcia Kory do Wyszogrodu to 12.30 -13.00 Ponieważ dziś pracuję :placz: do 14 mój mąż zwolni się z pracy i ją odbierze. Pojedzie z dziewczynkami. Emocje są ogromne. Będę pędzić do domku :Dog_run: Quote
Doda_ Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 hurra :multi::multi::multi: za ok. godzinke Korunia bedzie w nowym domku !!! Quote
fizia Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 O jak cudownie, że się udało!!!!:multi::multi: Szerokiej drogi!!! Quote
fizia Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Kochani - bez Was nie byłoby teg szczęśliwego zakończenia!! To dzięki Waszemu wsparciu - duchowemu i finansowemu - możemy się dzisiaj cieszyć tak pięknym dniem! Bardzo, bardzo, bardzo Wam dziękujemy!!!!:loveu: Alfabio - to na Ciebie ta ślicznotka czekała!!! Dziękujemy !!!! I oczywiście dziękujemy za transport Panu Krzysztofowi i Tacie Rybci!!! I Morii za opiekę!!!!!!! Quote
clo Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 cudownie!!czekamy z niecierpliwoscia na wiesci jak tam korunia jak dotrze:))dziekuje ci alfabio!!!za to ,ze dalas jej dom:):loveu: Quote
Moria Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 podróz do Szczytna okazała sie bezproblenmowa i rozmawialam juz rowniez z panem Krzysztofem wszystko jest ok. Czekam na dalsze wiesci. Quote
alfabia Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Dzwonił mój mąż. Śmiał się, że znowu dostaliśmy krasnala :p Jeszcze nie spotkałam się z Korą - dopiero za jakieś 1,5 godz. Dariusz mówi, że podobnie jak Karmel na zdjęciach wydaje się większa ale Moria kiedyś pisała, że jest mniejsza. Super że zostały nam teraz dwa dni weekendu na aklimatyzację w rodzinie Wieczorkiem się odezwę. Pozdrawiam. Quote
Moria Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Macie po prostu egzemplarz niepowtarzalny rasy mini bokser. Ciesze sie że wszystko ok i proszę news ze spotkania. pozdrawiam. Quote
Morgan:-) Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Jesooooooooo.... Dawno na dogo nie zaglądałam a tu takie wieści :multi: Czyli nasz cieszyński Karmel będzie mial już 2 koleżanki :cool3::cool3: Ale super :loveu::loveu: Quote
alfabia Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Morgan:-) napisał(a):Jesooooooooo.... Dawno na dogo nie zaglądałam a tu takie wieści :multi: Czyli nasz cieszyński Karmel będzie mial już 2 koleżanki :cool3::cool3: Ale super :loveu::loveu: Karmel jest nieziemko zakochany. Adoruje ją nachalnie. Mimo, że jest wysterylizowana koniecznie chce ją"pyknąć". Musimy namola trochę odganić choć Kora nie wydaje się niezadowolona. Karmel "dzielnie" odgania Lunę która chce się z Korą bawić. Quote
alfabia Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Moria napisał(a):Macie po prostu egzemplarz niepowtarzalny rasy mini bokser. Ciesze sie że wszystko ok i proszę news ze spotkania. pozdrawiam. Kora jest: niesamowicie filigranowa. Kto z jej sponsorów jej nie widział byłby NIESAMOWICIE zaskoczony. I naprawdę nikt nie chciał przygarnąć tej maleńkiej panienki?? jest nieśmiała ciekawska choć bardzo ostrożna przylepna - tuli się całą sobą. Ciągle przychodzi sprawdzać gdzie jesteśmy i wtula mordkę skoczna - jak jelonek skacze z fotela na poduchę - tą zwinnością bije na głowę swoich kolegów Lunę i Karmela oszołomiona - nieco - na pewno odczuje zmianę tak wielką, brak Mori do której się przywiązała. PIĘKNA - JEST :loveu: Nie sposób jej nie pokochać od pierwszego wrażenia. Mam mnóstwo fotek ale niestety brak kabelka. Jeszcze go nie znalazłam wśród przeprowadzkowej graciarni. Będę dzielnie szukała. Jak nie mąż w nocy sformatuje swój laptop który ma wejście na karty pamięci od naszego aparatu (ma jakiś poważny błąd w systemie i nie odpala się). Tak więc najpóźniej jutro zdjęcia. Dla super mocno zainteresowanych wyślę zdjęcia jako mms proszę o numery telefony na PW od chętnych. Dziewczyny, P. Krzysiu - dziękujemy. :loveu::loveu::loveu: Quote
clo Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 co za cudne wiesci!!!bosko!!!a jak tobie sie alfabiu korunia podoba?jak sie ciesze,ze sie psiaki dogadaly! Quote
Moria Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 My sie rowniez bardzo cieszymy i prosimy podrapac Kore za uszkami i powiedzieć jej, że będziemy o niej pamietac. Quote
clo Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 i jak tam korunia?mam nadziej,ze grzeczna:)i masz z niej sama radosc alfabio:) Quote
Morgan:-) Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Korunia chyba tak zawładnęła naszą alfabią, że o Ciotkach rządnych wiadomości zapomniała :cool3: Quote
truskawa144 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Super wieści:loveu: Alfabio poproszę o wydrukowanie,wypełnienie i wysłanie do nas pocztą umowy adopcyjnej http://www.schronisko.klomnice.pl/dokumenty/adopcja.pdf na adres: Schronisko dla Zwierząt "As", Jamrozowizna 1, 42-270 Kłomnice Quote
alfabia Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 truskawa144 napisał(a):Super wieści:loveu: Alfabio poproszę o wydrukowanie,wypełnienie i wysłanie do nas pocztą umowy adopcyjnej http://www.schronisko.klomnice.pl/dokumenty/adopcja.pdf na adres: Schronisko dla Zwierząt "As", Jamrozowizna 1, 42-270 Kłomnice Dobrze, tak zrobię Quote
alfabia Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Morgan:-) napisał(a):Korunia chyba tak zawładnęła naszą alfabią, że o Ciotkach rządnych wiadomości zapomniała :cool3: Nie zapomniała, nie zapomniała. Kora poszła spać dość późno. Skoro świt poszła na dwór (puściłam ją - w kołnierzu, bo ma problemy biegunkowe, rozmawiałam o tym z Morią). W nocy bez niespodzianek Moria. Wszystko ok więc może to jednorazowy wybryk. Teraz odsypia wylegując się na słońcu - w cieniu Karmela który adoruje ją bezustannie. On uznał, że mu kobitę załatwiliśmy :loveu: Teraz to ZAKOCHANY KUNDEL. Kora je dobrze, lubi przebywać na dworzu. Relacje z psami powoli już się normują to znaczy nasycają się swoją obecnością i już nie są tak zwariowane jak na początku. Kora jako jedyna ma wejście do domu, chcemy aby poczuła tu azyl, że może schować się przed futrzakami w domu gdy zmęczy ją ich towarzystwo. Teraz jadę do kościoła - odezwę się później. Quote
Moria Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Cieszę sie że wszystko ok. Nie otworzylo mi sie wczorajsze zdjecie taki telefon, dojść doszlo ale mao pamieci. Ubolewam nad tym i czekam na zdjecia. Myśle że sie wszystko unormuje i bedzie ok, jak cos chcesz wiedziec to dzwon i pisz. pozdrawiam serdecznie. Quote
clo Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 to korunia bedzie miszkac w domu tak?bo to jest typowo domowy psiak i nie nadaje sie na dwor ma za krotka siersc.ciesze sie bardzo,ze wszystko idzie dobrze:))czekamy na zdejcia i jeszcze raz dziekujemy!buziaki dla karmelka! Quote
Recommended Posts