Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pan Krzysztof informował że planowany czas dotarcia Kory do Wyszogrodu to 12.30 -13.00
Ponieważ dziś pracuję :placz: do 14 mój mąż zwolni się z pracy i ją odbierze. Pojedzie z dziewczynkami.
Emocje są ogromne.
Będę pędzić do domku :Dog_run:

Posted

Kochani - bez Was nie byłoby teg szczęśliwego zakończenia!!

To dzięki Waszemu wsparciu - duchowemu i finansowemu - możemy się dzisiaj cieszyć tak pięknym dniem!

Bardzo, bardzo, bardzo Wam dziękujemy!!!!:loveu:

Alfabio - to na Ciebie ta ślicznotka czekała!!!
Dziękujemy !!!!

I oczywiście dziękujemy za transport Panu Krzysztofowi i Tacie Rybci!!!

I Morii za opiekę!!!!!!!

Posted

cudownie!!czekamy z niecierpliwoscia na wiesci jak tam korunia jak dotrze:))dziekuje ci alfabio!!!za to ,ze dalas jej dom:):loveu:

Posted

Dzwonił mój mąż. Śmiał się, że znowu dostaliśmy krasnala :p
Jeszcze nie spotkałam się z Korą - dopiero za jakieś 1,5 godz.

Dariusz mówi, że podobnie jak Karmel na zdjęciach wydaje się większa ale Moria kiedyś pisała, że jest mniejsza.

Super że zostały nam teraz dwa dni weekendu na aklimatyzację w rodzinie
Wieczorkiem się odezwę. Pozdrawiam.

Posted

Jesooooooooo.... Dawno na dogo nie zaglądałam a tu takie wieści :multi:
Czyli nasz cieszyński Karmel będzie mial już 2 koleżanki :cool3::cool3:
Ale super :loveu::loveu:

Posted

Morgan:-) napisał(a):
Jesooooooooo.... Dawno na dogo nie zaglądałam a tu takie wieści :multi:
Czyli nasz cieszyński Karmel będzie mial już 2 koleżanki :cool3::cool3:
Ale super :loveu::loveu:

Karmel jest nieziemko zakochany. Adoruje ją nachalnie. Mimo, że jest wysterylizowana koniecznie chce ją"pyknąć". Musimy namola trochę odganić choć Kora nie wydaje się niezadowolona. Karmel "dzielnie" odgania Lunę która chce się z Korą bawić.

Posted

Moria napisał(a):
Macie po prostu egzemplarz niepowtarzalny rasy mini bokser.
Ciesze sie że wszystko ok i proszę news ze spotkania. pozdrawiam.

Kora jest:

niesamowicie filigranowa. Kto z jej sponsorów jej nie widział byłby NIESAMOWICIE zaskoczony. I naprawdę nikt nie chciał przygarnąć tej maleńkiej panienki??

jest nieśmiała

ciekawska choć bardzo ostrożna

przylepna - tuli się całą sobą. Ciągle przychodzi sprawdzać gdzie jesteśmy i wtula mordkę

skoczna - jak jelonek skacze z fotela na poduchę - tą zwinnością bije na głowę swoich kolegów Lunę i Karmela

oszołomiona - nieco - na pewno odczuje zmianę tak wielką, brak Mori do której się przywiązała.

PIĘKNA - JEST :loveu:

Nie sposób jej nie pokochać od pierwszego wrażenia. Mam mnóstwo fotek ale niestety brak kabelka. Jeszcze go nie znalazłam wśród przeprowadzkowej graciarni. Będę dzielnie szukała. Jak nie mąż w nocy sformatuje swój laptop który ma wejście na karty pamięci od naszego aparatu (ma jakiś poważny błąd w systemie i nie odpala się). Tak więc najpóźniej jutro zdjęcia. Dla super mocno zainteresowanych wyślę zdjęcia jako mms proszę o numery telefony na PW od chętnych.

Dziewczyny, P. Krzysiu - dziękujemy. :loveu::loveu::loveu:

Posted

Morgan:-) napisał(a):
Korunia chyba tak zawładnęła naszą alfabią, że o Ciotkach rządnych wiadomości zapomniała :cool3:

Nie zapomniała, nie zapomniała.

Kora poszła spać dość późno. Skoro świt poszła na dwór (puściłam ją - w kołnierzu, bo ma problemy biegunkowe, rozmawiałam o tym z Morią).
W nocy bez niespodzianek Moria. Wszystko ok więc może to jednorazowy wybryk.
Teraz odsypia wylegując się na słońcu - w cieniu Karmela który adoruje ją bezustannie. On uznał, że mu kobitę załatwiliśmy :loveu:
Teraz to ZAKOCHANY KUNDEL.
Kora je dobrze, lubi przebywać na dworzu.

Relacje z psami powoli już się normują to znaczy nasycają się swoją obecnością i już nie są tak zwariowane jak na początku. Kora jako jedyna ma wejście do domu, chcemy aby poczuła tu azyl, że może schować się przed futrzakami w domu gdy zmęczy ją ich towarzystwo.

Teraz jadę do kościoła - odezwę się później.

Posted

Cieszę sie że wszystko ok. Nie otworzylo mi sie wczorajsze zdjecie taki telefon, dojść doszlo ale mao pamieci. Ubolewam nad tym i czekam na zdjecia.
Myśle że sie wszystko unormuje i bedzie ok, jak cos chcesz wiedziec to dzwon i pisz. pozdrawiam serdecznie.

Posted

to korunia bedzie miszkac w domu tak?bo to jest typowo domowy psiak i nie nadaje sie na dwor ma za krotka siersc.ciesze sie bardzo,ze wszystko idzie dobrze:))czekamy na zdejcia i jeszcze raz dziekujemy!buziaki dla karmelka!