fizia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Napisałam narazie do Rybc! i do Basi0607 - na mapie oferują transport, są z okolic Elbląga Quote
alfabia Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 fizia napisał(a):Napisałam narazie do Rybc! i do Basi0607 - na mapie oferują transport, są z okolic Elbląga Dobra wiadomość - na wątku Alberta doczytałam że jest już osoba towarzysząca ufffffff...... dlatego dziewczyny szukamy pilnie TRANSPORT Z ELBLąGA do SZCZYTNA. Napisałam e-maile i gg do wskazanych kontaktów. Za chwilę powysyłam jeszcze sms-y Nie często zdarza się transport do takiej pipidówki jak Wyszogród Quote
fizia Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Basia napisała, żeby pytać Rybci - bo Jej tata wozi psy za zwrot kosztów. Napisałam wczoraj do Niej Quote
Lu_Gosiak Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 alfabia napisał(a):Dobra wiadomość - na wątku Alberta doczytałam że jest już osoba towarzysząca ufffffff...... dziewczyny ta osoba towarzysząca jedzie z Krakowa czyli przez cała Polske zeby towarzyszyc!!!! czy naprawde nie ma nikogo z Warszawy kto mógłby jechac???????????? Quote
clo Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 jestem jzu ale znow mam szwankujacy inetrnet..moze trzeba do tej rybci zadzwonic?ma ktos do niej kontakt?ja napisalam jeszze raz prosbe do mori ale nie wiem czy da rade..ja bym pojechala ale naprawde musze sie wykurowac..a co do moich znajomych z warszawy to znam duzo osob ale niestety watpie zeby pojechaly...:-(popytam natomiast mysle,ze jednak nie pojada..niestety bardzo mi przykro.ale bede pytac moze ktos sie zgodzi.teraz najwazniejsze jest zeby znalezc transport dla koruni do szczytna...trzeba jakos rybcie wydzwonic... Quote
Lu_Gosiak Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 alfabia napisał(a):Ja czytałam na wątku Alberta jaka to sytuacja. Przykro mi, nie jestem z Warszawy to raz, w sobotę pracuję do 14-tej to dwa. Bardzo mi przykro.. Nie znam nikogo z Warszawy poza Clo, która pisała o swojej chorobie. Clo - jesteś tam na miejscu - nie uda ci się kogoś ze znajomych naciągnąć na dobry uczynek?? no wlasnie o to mi chodzi, zeby popytac kogoś !!!!!!!!! tyle ludzi jest z warszawy Quote
alfabia Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Ja czytałam na wątku Alberta jaka to sytuacja. Przykro mi, nie jestem z Warszawy to raz, w sobotę pracuję do 14-tej to dwa. Bardzo mi przykro.. Nie znam nikogo z Warszawy poza Clo, która pisała o swojej chorobie. Clo - jesteś tam na miejscu - nie uda ci się kogoś ze znajomych naciągnąć na dobry uczynek?? Quote
clo Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 nie moge zadzwonic neistety:-(bo zapomnialam zaplacic rachunek i mam zablokowane polaczenia wychodzace..dopiero dzis po poludniu jade zaplacic rachunek wiec mi wlacza..czy moze ktos teraz zadzwonic?prosze...ja narazie tez musze z dogo uciekac. Quote
fizia Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Napisałam jeszce do Jagody1 -dzięki informacji od Taks, że Jagoda jeżdzi czasem z psami Quote
alfabia Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 nformacje o uzytkowniku Rybc!a Anna Lokalizacja: Elbląg (warminsko-mazurskie) Kontakt: E-mail, PW na Dogomanii, GaduGadu, tel.: 691364660 to chyba ta rybcia. Zadzwonisz Clo? Ja już naprawdę musze się pokazać w pracy (siedzę schowana w biurze ale już za długo) Quote
fizia Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Kurcze, to już jutro.... Dla przypomnienia Pilnie potrzebny transport dla średniej wielkości suni Kory z Elbląga (hotelik Mori) do DS w okolicach Wyszogrodu (Święcice Stare). Domek może dojechać również do Płocka, Wyszogrodu lub innej miejscowości w odległości do ok 50-60 km. albo w najbliższą sobotę z Elbląga do Szczytna Zwrot kosztów paliwa. Quote
clo Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 moria napisala mi czy moglby pan krzysztof podjechac do ostrody?tam moria chyba moglaby dowiezc korunie..czy ktos moze go zapytac? Quote
taks Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 clo napisał(a):moria napisala mi czy moglby pan krzysztof podjechac do ostrody?tam moria chyba moglaby dowiezc korunie..czy ktos moze go zapytac? Tylko że to jest dodatkowe ok. 180 km (liczac w obie strony) czyli dodatkowe 3 godz jazdy:shake:. Pan Krzysztof najprawdopodobniej będzie jechał z Majka50 która dojedzie z Krakowa i MUSZĄ zrobić i tak 700 km w jeden dzień a i Majke czeka jeszcze powrót do Krakowa. Natomiast skoro sunia jest zdrowa i sprawna to może skupić się na szukaniu kogoś z Olsztyna bo i Szczytno i Ostróda są w zasięgu 50 km więc nawet mało "wyczynowy" kierowca spokojnie podoła nie tracąc domu z oczu.;) A może autobus? Quote
clo Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 moria napisala mi ,ze jutro tata rybci ma jej dac odp czy podwiezie korunie do szczytna natomiast bardzo prosze niech ktos napisze mori o ktorej mialby byc w szczytnie oraz jakis kontakt do p.krzysztofa bo ja nie wiem.moze sie uda trzeba trzymac kciuki!i na wszelki wypadek szukac czegos jeszcze!oby sie zgodzil Quote
taks Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 na wszelki wypadek trochę kontaktów do ludzi z okolic Olsztyna ( spis z 2006 więc nie wiem czy wszyscy są nadal aktywni) Aga_Mazury (Agnieszka) Woj. warmińsko-mazurskie Miasto:Ostróda Tel.kom.:505-222-207 E-mail:babeki(&)wp.pl GG: 40 km od Olsztyna 30 km od Iławy Prezes AFN AgaiTheta Woj. warmińsko-mazurskie Miasto:Elbląg Tel.kom.:509-270-205 E-mail:agnieszka.wierzbicka(&)vp.pl GG:6369996 Tel dom055-2366-07-54 pomocbokserom(&)vp.pl akucha (Joanna) Woj. warmińsko-mazurskie Miasto:Górowo Iławeckie Tel.kom.:698-489-304 E-mail:akuchar(&)neostrada.pl GG: Transport -TZ tylko weekendy Ania_i_Kropka (Anna) Woj. warmińsko-mazurskie Miasto:Olsztyn Tel.kom.:693-633-211,691-316-264 E-mail:aniutekpl(&)o2.pl GG: DT szczeniaki członek TOZ blackberyl Woj. warmińsko-mazurskie Miasto:Iława Tel.kom.: E-mail: GG: Skuteczne interwencje :smile: Dąbrówka Woj. warmińsko-mazurskie Miasto:Olsztyn Tel.kom.: E-mail: GG:1946807 Transport do 70km po uzgodnieniu Sporadycznie ogłoszenie w Radio Olsztyn Heather Woj. warmińsko-mazurskie Miasto:Olsztyn Tel.kom.:605-992-983 E-mail:h.e.a.t.h.e.r(&)wp.pl GG:8942524 nati_92 Woj. warmińsko-mazurskie Miasto:Olsztyn Tel.kom.:na PW E-mail:nati_925(&)o2.pl GG:7873041 patch75 Woj. warmińsko-mazurskie Miasto:Olsztyn Tel.kom.:u pixie E-mail: GG: Pluciarz Woj. warmińsko-mazurskie Miasto:Olsztyn Tel.kom.: E-mail: GG: NET 8-16 Patkant Woj. warmińsko-mazurskie Miasto:Olsztyn Tel.kom.:513-079-775 E-mail przemas-ol(&)wp.pl GG:7781584 tel.dom.089-676-13-55 Sonix Woj. warmińsko-mazurskie Miasto:Pisz Tel.kom.: E-mail:kacha1313(&)o2.pl GG:8212008 umok (Rafał) Woj. warmińsko-mazurskie Miasto:Olsztyn Tel.kom.:na PW E-mail: GG:79316 (niewidoczny) z Elblaga znalazłam jeszcze ( wątek schroniska) Vitka Kordonia gops w sprawie "dogrania" terminu spotkania w Szczytnie proponuje napisać PW do Majka50 - na pewno będzie zaglądać na dogo więc odczyta i ew. poda jakiś bezposredni kontakt ze sobą i P. Krzysztofem Quote
alfabia Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 clo napisał(a):moria napisala mi ,ze jutro tata rybci ma jej dac odp czy podwiezie korunie do szczytna natomiast bardzo prosze niech ktos napisze mori o ktorej mialby byc w szczytnie oraz jakis kontakt do p.krzysztofa bo ja nie wiem.moze sie uda trzeba trzymac kciuki!i na wszelki wypadek szukac czegos jeszcze!oby sie zgodzil Dzwoniłam do Pana Krzysztofa - będzie w Szczytnie ok 8.30 rano. A numer sama mi podawałaś na PW Clo :evil_lol: :cool3: Quote
fizia Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Tata Rybci może zabać Korę i zawieźć do Szczytna, ale będzie w Szczytnie najwcześniej o 10 a nawet 10:30. Czy Pan Krzysztof może poczekać na Korę do tej godziny? Nie mogę się dodzwonić do Alfabii Quote
Moria Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Też chciałam zadzwonic do Alfabii i nie odbiera, trzeba probowac sie z nia skontaktowac. poniewaz tutaj u mnie wszystko dograne. Kora nakarmiona dzisiaj, jutro juz nie, spakowana i list do alfabii napisany. Rozmawialam z panem Krzysztofem i panem Markiem, obaj panowie tez zaopatrzeni w telefony do siebie. Kora chodzi i sie przytula jakby wiedziala, że jutro wyjezdza, ale ma byc pelny profesjonalizm i wierze, że I kora z alfabii bedzie zadowolona, a alfabia z Kory. Serdecznie was wszystkie pozdrawiam. Quote
Gosia/Krzys Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 fizia napisał(a):Tata Rybci może zabać Korę i zawieźć do Szczytna, ale będzie w Szczytnie najwcześniej o 10 a nawet 10:30. Czy Pan Krzysztof może poczekać na Korę do tej godziny? Nie mogę się dodzwonić do Alfabii Jesteśmy umówieni około 10 w Szczytnie. Z Alfabią na telefon, bo jeszcze nie wiadomo jak to wszystko wyjdzie w praniu. Teraz życzę wszystkim dobrej nocy. Quote
alfabia Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Moria napisał(a):Też chciałam zadzwonic do Alfabii i nie odbiera, trzeba probowac sie z nia skontaktowac. poniewaz tutaj u mnie wszystko dograne. Kora nakarmiona dzisiaj, jutro juz nie, spakowana i list do alfabii napisany. Rozmawialam z panem Krzysztofem i panem Markiem, obaj panowie tez zaopatrzeni w telefony do siebie. Kora chodzi i sie przytula jakby wiedziala, że jutro wyjezdza, ale ma byc pelny profesjonalizm i wierze, że I kora z alfabii bedzie zadowolona, a alfabia z Kory. Serdecznie was wszystkie pozdrawiam. Już jestem. Przepraszam za ciszę. Rozmawiałam z P. Krzysiem. Jesteśmy umówieni na jutro. Zadzwoni jak będzie blisko i na pewno będziemy czekać w Wyszogrodzie. Mamy wstępnie ustalone miejsce spotkania. Już się nie mogę doczekać mojej boksi. Takie spotkania zawsze człowiek pamięta bardzo. Ps: Rozmawiałam z Morią. Quote
ihabe Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Moria napisał(a):Też chciałam zadzwonic do Alfabii i nie odbiera, trzeba probowac sie z nia skontaktowac. poniewaz tutaj u mnie wszystko dograne. Kora nakarmiona dzisiaj, jutro juz nie, spakowana i list do alfabii napisany. Rozmawialam z panem Krzysztofem i panem Markiem, obaj panowie tez zaopatrzeni w telefony do siebie. Kora chodzi i sie przytula jakby wiedziala, że jutro wyjezdza, ale ma byc pelny profesjonalizm i wierze, że I kora z alfabii bedzie zadowolona, a alfabia z Kory. Serdecznie was wszystkie pozdrawiam. Och Kochana, Ty jutro sie rozstajesz ze swoją podopieczna, ja dziś pożegnałam moja tymczasowiczkę i serce mi pęka. Jesteś kochana i dziękujemy za opiekę nad tymi istotkami.:loveu: Quote
clo Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ogromnie sie cieszę ze sie udało z korunia wszystko załatwić:))!każdemu kto tak pomagał serdecznie dziękuję moriu a tobie szczególnie za opiekę nad nasza panienka!przepraszam też ze nie byłam zbyt pomocna ostatnimi dniami ale chorobsko naprawdę mnie wykonczylo plus narobilam sobie przez nie masę zaległości i musialm nadrobić cieszę sie jednak ze sie udało jutro alfabio jak korunia dojedzie prosilabym o telefon jak tam sie ma nasza panienka napewno będzie tesknic na początku ale jutro zaśnie już w swoim nowym domku i będzie dobrze:)ja już zdorwieje więc wracam jak najbardziej do pomocy!jeszcze raz przepraszam i trzymam kciuki za nasza podopieczna:) Quote
Recommended Posts