Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

fizia napisał(a):
Napisałam narazie do Rybc! i do Basi0607 - na mapie oferują transport, są z okolic Elbląga

Dobra wiadomość - na wątku Alberta doczytałam że jest już osoba towarzysząca ufffffff...... dlatego dziewczyny szukamy pilnie TRANSPORT Z ELBLąGA do SZCZYTNA. Napisałam e-maile i gg do wskazanych kontaktów. Za chwilę powysyłam jeszcze sms-y

Nie często zdarza się transport do takiej pipidówki jak Wyszogród

Posted

alfabia napisał(a):
Dobra wiadomość - na wątku Alberta doczytałam że jest już osoba towarzysząca ufffffff......

dziewczyny ta osoba towarzysząca jedzie z Krakowa czyli przez cała Polske zeby towarzyszyc!!!! czy naprawde nie ma nikogo z Warszawy kto mógłby jechac????????????

Posted

jestem jzu ale znow mam szwankujacy inetrnet..moze trzeba do tej rybci zadzwonic?ma ktos do niej kontakt?ja napisalam jeszze raz prosbe do mori ale nie wiem czy da rade..ja bym pojechala ale naprawde musze sie wykurowac..a co do moich znajomych z warszawy to znam duzo osob ale niestety watpie zeby pojechaly...:-(popytam natomiast mysle,ze jednak nie pojada..niestety bardzo mi przykro.ale bede pytac moze ktos sie zgodzi.teraz najwazniejsze jest zeby znalezc transport dla koruni do szczytna...trzeba jakos rybcie wydzwonic...

Posted

alfabia napisał(a):
Ja czytałam na wątku Alberta jaka to sytuacja.
Przykro mi, nie jestem z Warszawy to raz, w sobotę pracuję do 14-tej to dwa.
Bardzo mi przykro.. Nie znam nikogo z Warszawy poza Clo, która pisała o swojej chorobie. Clo - jesteś tam na miejscu - nie uda ci się kogoś ze znajomych naciągnąć na dobry uczynek??

no wlasnie o to mi chodzi, zeby popytac kogoś !!!!!!!!! tyle ludzi jest z warszawy

Posted

Ja czytałam na wątku Alberta jaka to sytuacja.
Przykro mi, nie jestem z Warszawy to raz, w sobotę pracuję do 14-tej to dwa.
Bardzo mi przykro.. Nie znam nikogo z Warszawy poza Clo, która pisała o swojej chorobie. Clo - jesteś tam na miejscu - nie uda ci się kogoś ze znajomych naciągnąć na dobry uczynek??

Posted

nie moge zadzwonic neistety:-(bo zapomnialam zaplacic rachunek i mam zablokowane polaczenia wychodzace..dopiero dzis po poludniu jade zaplacic rachunek wiec mi wlacza..czy moze ktos teraz zadzwonic?prosze...ja narazie tez musze z dogo uciekac.

Posted

Kurcze, to już jutro....

Dla przypomnienia

Pilnie potrzebny transport dla średniej wielkości suni Kory z Elbląga (hotelik Mori) do DS w okolicach Wyszogrodu (Święcice Stare).
Domek może dojechać również do Płocka, Wyszogrodu lub innej miejscowości w odległości do ok 50-60 km.

albo

w najbliższą sobotę z Elbląga do Szczytna

Zwrot kosztów paliwa.

Posted

moria napisala mi czy moglby pan krzysztof podjechac do ostrody?tam moria chyba moglaby dowiezc korunie..czy ktos moze go zapytac?

Posted

clo napisał(a):
moria napisala mi czy moglby pan krzysztof podjechac do ostrody?tam moria chyba moglaby dowiezc korunie..czy ktos moze go zapytac?

Tylko że to jest dodatkowe ok. 180 km (liczac w obie strony) czyli dodatkowe 3 godz jazdy:shake:. Pan Krzysztof najprawdopodobniej będzie jechał z Majka50 która dojedzie z Krakowa i MUSZĄ zrobić i tak 700 km w jeden dzień a i Majke czeka jeszcze powrót do Krakowa.
Natomiast skoro sunia jest zdrowa i sprawna to może skupić się na szukaniu kogoś z Olsztyna bo i Szczytno i Ostróda są w zasięgu 50 km więc nawet mało "wyczynowy" kierowca spokojnie podoła nie tracąc domu z oczu.;) A może autobus?

Posted

moria napisala mi ,ze jutro tata rybci ma jej dac odp czy podwiezie korunie do szczytna natomiast bardzo prosze niech ktos napisze mori o ktorej mialby byc w szczytnie oraz jakis kontakt do p.krzysztofa bo ja nie wiem.moze sie uda trzeba trzymac kciuki!i na wszelki wypadek szukac czegos jeszcze!oby sie zgodzil

Posted

na wszelki wypadek trochę kontaktów do ludzi z okolic Olsztyna ( spis z 2006 więc nie wiem czy wszyscy są nadal aktywni)

Aga_Mazury (Agnieszka)
Woj. warmińsko-mazurskie
Miasto:Ostróda
Tel.kom.:505-222-207
E-mail:babeki(&)wp.pl
GG:
40 km od Olsztyna 30 km od Iławy
Prezes AFN

AgaiTheta
Woj. warmińsko-mazurskie
Miasto:Elbląg
Tel.kom.:509-270-205
E-mail:agnieszka.wierzbicka(&)vp.pl
GG:6369996
Tel dom055-2366-07-54
pomocbokserom(&)vp.pl

akucha (Joanna)
Woj. warmińsko-mazurskie
Miasto:Górowo Iławeckie
Tel.kom.:698-489-304
E-mail:akuchar(&)neostrada.pl
GG:
Transport -TZ tylko weekendy

Ania_i_Kropka (Anna)
Woj. warmińsko-mazurskie
Miasto:Olsztyn
Tel.kom.:693-633-211,691-316-264
E-mail:aniutekpl(&)o2.pl
GG:
DT szczeniaki
członek TOZ

blackberyl
Woj. warmińsko-mazurskie
Miasto:Iława
Tel.kom.:
E-mail:
GG:
Skuteczne interwencje :smile:

Dąbrówka
Woj. warmińsko-mazurskie
Tel.kom.:
E-mail:
GG:1946807
Transport do 70km po uzgodnieniu
Sporadycznie ogłoszenie w Radio Olsztyn

Heather
Woj. warmińsko-mazurskie
Tel.kom.:605-992-983
E-mail:h.e.a.t.h.e.r(&)wp.pl
GG:8942524

nati_92
Woj. warmińsko-mazurskie
Tel.kom.:na PW
E-mail:nati_925(&)o2.pl
GG:7873041

patch75
Woj. warmińsko-mazurskie
Tel.kom.:u pixie
E-mail:
GG:

Pluciarz
Woj. warmińsko-mazurskie
Tel.kom.:
E-mail:
GG:
NET 8-16

Patkant
Woj. warmińsko-mazurskie

Tel.kom.:513-079-775
E-mail przemas-ol(&)wp.pl
GG:7781584
tel.dom.089-676-13-55

Sonix
Woj. warmińsko-mazurskie
Miasto:Pisz
Tel.kom.:
E-mail:kacha1313(&)o2.pl
GG:8212008

umok (Rafał)
Woj. warmińsko-mazurskie
Tel.kom.:na PW
E-mail:

GG:79316 (niewidoczny)

z Elblaga znalazłam jeszcze ( wątek schroniska)
Vitka
Kordonia
gops

w sprawie "dogrania" terminu spotkania w Szczytnie proponuje napisać PW do Majka50 - na pewno będzie zaglądać na dogo więc odczyta i ew. poda jakiś bezposredni kontakt ze sobą i P. Krzysztofem

Posted

clo napisał(a):
moria napisala mi ,ze jutro tata rybci ma jej dac odp czy podwiezie korunie do szczytna natomiast bardzo prosze niech ktos napisze mori o ktorej mialby byc w szczytnie oraz jakis kontakt do p.krzysztofa bo ja nie wiem.moze sie uda trzeba trzymac kciuki!i na wszelki wypadek szukac czegos jeszcze!oby sie zgodzil

Dzwoniłam do Pana Krzysztofa - będzie w Szczytnie ok 8.30 rano.
A numer sama mi podawałaś na PW Clo :evil_lol: :cool3:

Posted

Tata Rybci może zabać Korę i zawieźć do Szczytna, ale będzie w Szczytnie najwcześniej o 10 a nawet 10:30.

Czy Pan Krzysztof może poczekać na Korę do tej godziny?

Nie mogę się dodzwonić do Alfabii

Posted

Też chciałam zadzwonic do Alfabii i nie odbiera, trzeba probowac sie z nia skontaktowac.
poniewaz tutaj u mnie wszystko dograne.
Kora nakarmiona dzisiaj, jutro juz nie, spakowana i list do alfabii napisany.
Rozmawialam z panem Krzysztofem i panem Markiem, obaj panowie tez zaopatrzeni w telefony do siebie.
Kora chodzi i sie przytula jakby wiedziala, że jutro wyjezdza, ale ma byc pelny profesjonalizm i wierze, że I kora z alfabii bedzie zadowolona, a alfabia z Kory.
Serdecznie was wszystkie pozdrawiam.

Posted

fizia napisał(a):
Tata Rybci może zabać Korę i zawieźć do Szczytna, ale będzie w Szczytnie najwcześniej o 10 a nawet 10:30.

Czy Pan Krzysztof może poczekać na Korę do tej godziny?

Nie mogę się dodzwonić do Alfabii

Jesteśmy umówieni około 10 w Szczytnie. Z Alfabią na telefon, bo jeszcze nie wiadomo jak to wszystko wyjdzie w praniu.
Teraz życzę wszystkim dobrej nocy.

Posted

Moria napisał(a):
Też chciałam zadzwonic do Alfabii i nie odbiera, trzeba probowac sie z nia skontaktowac.
Rozmawialam z panem Krzysztofem i panem Markiem, obaj panowie tez zaopatrzeni w telefony do siebie.
Kora chodzi i sie przytula jakby wiedziala, że jutro wyjezdza, ale ma byc pelny profesjonalizm i wierze, że I kora z alfabii bedzie zadowolona, a alfabia z Kory.

Już jestem. Przepraszam za ciszę. Rozmawiałam z P. Krzysiem. Jesteśmy umówieni na jutro. Zadzwoni jak będzie blisko i na pewno będziemy czekać w Wyszogrodzie. Mamy wstępnie ustalone miejsce spotkania. Już się nie mogę doczekać mojej boksi.
Takie spotkania zawsze człowiek pamięta bardzo.

Ps: Rozmawiałam z Morią.

Posted

Moria napisał(a):

Och Kochana, Ty jutro sie rozstajesz ze swoją podopieczna, ja dziś pożegnałam moja tymczasowiczkę i serce mi pęka.
Jesteś kochana i dziękujemy za opiekę nad tymi istotkami.:loveu:

Posted

Ogromnie sie cieszę ze sie udało z korunia wszystko załatwić:))!każdemu kto tak pomagał serdecznie dziękuję moriu a tobie szczególnie za opiekę nad nasza panienka!przepraszam też ze nie byłam zbyt pomocna ostatnimi dniami ale chorobsko naprawdę mnie wykonczylo plus narobilam sobie przez nie masę zaległości i musialm nadrobić cieszę sie jednak ze sie udało jutro alfabio jak korunia dojedzie prosilabym o telefon jak tam sie ma nasza panienka napewno będzie tesknic na początku ale jutro zaśnie już w swoim nowym domku i będzie dobrze:)ja już zdorwieje więc wracam jak najbardziej do pomocy!jeszcze raz przepraszam i trzymam kciuki za nasza podopieczna:)