clo Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 dostalam rowniez potwierdzenie przeniesienia wplat na szogunka do AiK,maxburka oraz gabi!:))super dziekujemy!!! Quote
clo Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 czekam jeszcze na elik czy zgodzi sie przeniesc swoje 50zl deklaracji i bedzie komplet tylko elik oczysc skrzynke bo juz dwa dni proboje ci wyslac pw z zapytaniem;) Quote
clo Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 szogun juz w hoteliku u wiosny!!!zapraszam wszystkie kochane cioteczki na jego watek!:)))poniewaz kazdy zgodzil sie przelozyc swoje deklaracje na szoguna udalo sie wiec go wczoraj wyciagnac!!!serdecznie wam dzekujemy!!i zparaszamy na watek a ty koressa pakuj sie powoli do domku;) Quote
_ogonek_ Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 clo napisał(a):szogun juz w hoteliku u wiosny!!!zapraszam wszystkie kochane cioteczki na jego watek!:)))poniewaz kazdy zgodzil sie przelozyc swoje deklaracje na szoguna udalo sie wiec go wczoraj wyciagnac!!!serdecznie wam dzekujemy!!i zparaszamy na watek a ty koressa pakuj sie powoli do domku;) Czy Szogun nie nazywa się teraz Heban? Albo wątki pomyliłam :oops::oops::oops: Quote
clo Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Hebanke wczorj pojechal do nowego domku:))a szogun to mix boksia ktory przyszedl na jego miejsce:) www.dogomania.pl/forum/f28/szogun-sliczny-przekochany-mix-boksera-szukamy-transportu-czestochowa-w-wa-132653/index29.html Quote
_ogonek_ Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='clo']Hebanke wczorj pojechal do nowego domku:))a szogun to mix boksia ktory przyszedl na jego miejsce:) www.dogomania.pl/forum/f28/szogun-sliczny-przekochany-mix-boksera-szukamy-transportu-czestochowa-w-wa-132653/index29.html Ale Heban był u wiosny? Bo ja mu ogłoszenia robiłam :p:p:p Quote
clo Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 tak Heban byl u wiosny teraz na jego miejsce pojechal szogun mial jechac gdzie indziej ale w koncu trafil do wiosny:)na miejsce hebanka:)zapraszam na jego watek:)no i ogloszenia by sie baaaardzo przydaly:) Quote
Doda_ Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Kiedy Korunia pojedzie do nowego domku ??? ? :loveu: Quote
_ogonek_ Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Doda_ napisał(a):Kiedy Korunia pojedzie do nowego domku ??? ? :loveu: A co znalazł się DS? :multi: Quote
clo Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 tak znalazl sie dom staly:)))u alfabi!!!korunia ma jechac 9maja prawdopodobnie:)))ale niestety myslalam ,ze na jej miejsce od razu bedziemy mogly wyciagnac kolejna biede...lecz dwie deklaracje mi niestety odmowily przelozenia na nastepnego psiaka...dlatego wciaz potrzeba jeszcze 100zl deklaracji...czy ktos wspomoze? Quote
clo Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 dziewczyny kochne czy ktos moze pomoc w uzbieraniu deklaracji nam na szogunka nastepna biede? ..akucha ktora deklarowala 50zl nie moze juz dluzej nas wspierac..:((elik natomiast ktora tez miala deklaracje 50zl nie odpisuje na moje maile..;/szkoda wszyscy inni z watku zgodzili sie przeniesc swoje deklaracje na szogunka dlatego mam nadzieje,ze mimo to dozbieramy i uda nam sie:))ale jakby ktos mogl pomoc w rozsylaniu pw bee wdzieczna no i zapraszam nawatek szogunka:)))ogloszenia baaaardzo mu sie przydzadza szczegolnie allegro:)) Quote
alfabia Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 clo napisał(a):dziewczyny kochne czy ktos moze pomoc w uzbieraniu deklaracji nam na szogunka nastepna biede? ..akucha ktora deklarowala 50zl nie moze juz dluzej nas wspierac..:((elik natomiast ktora tez miala deklaracje 50zl nie odpisuje na moje maile..;/szkoda wszyscy inni z watku zgodzili sie przeniesc swoje deklaracje na szogunka dlatego mam nadzieje,ze mimo to dozbieramy i uda nam sie:))ale jakby ktos mogl pomoc w rozsylaniu pw bee wdzieczna no i zapraszam nawatek szogunka:)))ogloszenia baaaardzo mu sie przydzadza szczegolnie allegro:)) Deklaruję 20 zł co miesiąc Quote
max burka Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Wczoraj wysłałam pieniążki (deklarowana kwotę) i jeszcze 20 zł nadwyżki ja nie zbiednieję a pieskom się przydadzą Quote
fizia Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Serdecznie dziękujemy!!!! Każdy grosik bardzo się przyda!!!:loveu: Quote
clo Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 max burka alfabio!!serdecznie wam dziekuje!!!:loveu::loveu: to potrzebujemy jeszcze tylko 80zl zeby byl komplet deklaracji:)))uda sie napewno:) Quote
alfabia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 clo napisał(a):dziewczyny pilnie potrzebujemy pomocy w transporcie koruni do ds!!czy ktos moze pomoc???z elblaga do miejscowosci swiecice stare! Tudzież Wyszogród, Sochaczew, Płock. Quote
clo Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 dziewczyny pilnie potrzebujemy pomocy w transporcie koruni do ds!!czy ktos moze pomoc???z elblaga do miejscowosci swiecice stare! Quote
Moria Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Kora czuje sie dobrze po zabiegu co prawda 11.05.ma mieć zdjete szwy no i cały czas sie zapytuje jak ze szczepieniem przeciwko sciekliznie ponieważ to schroniskowe jest juz nie ważne. kora chodzi w kolnierzu aby sobie szwow nie lizac i pozytyw tego jest taki, że bez problemu moge ja wypuszczac na dwór poniewaz nie przecisnie sie nigdzie w tym kolnierzu. Quote
alfabia Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Moria napisał(a):Kora czuje sie dobrze po zabiegu co prawda 11.05.ma mieć zdjete szwy no i cały czas sie zapytuje jak ze szczepieniem przeciwko sciekliznie ponieważ to schroniskowe jest juz nie ważne. kora chodzi w kolnierzu aby sobie szwow nie lizac i pozytyw tego jest taki, że bez problemu moge ja wypuszczac na dwór poniewaz nie przecisnie sie nigdzie w tym kolnierzu. Znaczy znalazłaś sposób na Korę :cool3: Quote
alfabia Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 W sprawie przewiezienia Kory dałam na transportowym ogłoszenia ale na razie zero odzewu. Moria - nie marudzę. Zgodnie z Twoją prośbą wrócimy do tematu po środzie. Quote
clo Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ja dzis na dogo wogle prawie nie bede ale alfabio wyslalam ci pw z namiarami pewnymi i nr tel moze tu sie uda..musi sie udac i korunia jeszcze w tym tyg mam andzieje zawita do nowego domku!:)) Quote
Moria Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Nie mowię że alfabio marudzisz ja też nie marudzę, mam nadzieje, tylko tak mi sie układa, że w tym tygodniu nie zabardzo a juz tak daleko to w ogole nie moge wyjechac. Miałam dwoje znajimych którzy sobota i niedziela jechali do W-wy szkoda, żesmy sie wczęsniej nie dogadały i nie pomyslałam o tym. Mam również nadzieję, że uda ci sie Korę odkarmic, zrteszta teraz bedzie z górki bo jest wysterylizowana. Natomiast strożem to ona jest super. Quote
Lu_Gosiak Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 dziewczyny co z tym transportem??? na watku Albetra co jest w Szczytnie mamy transport do Radeomska miałyście dać znać, czy chcecie jakoś to połączyć by Kora też pojechała???? tu watek Alberta http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-zbieramy-pieniadze-na-transport-albert-czeka-135220/index40.html Quote
Recommended Posts