Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

czekam jeszcze na elik czy zgodzi sie przeniesc swoje 50zl deklaracji i bedzie komplet tylko elik oczysc skrzynke bo juz dwa dni proboje ci wyslac pw z zapytaniem;)

Posted

szogun juz w hoteliku u wiosny!!!zapraszam wszystkie kochane cioteczki na jego watek!:)))poniewaz kazdy zgodzil sie przelozyc swoje deklaracje na szoguna udalo sie wiec go wczoraj wyciagnac!!!serdecznie wam dzekujemy!!i zparaszamy na watek a ty koressa pakuj sie powoli do domku;)

Posted

clo napisał(a):
szogun juz w hoteliku u wiosny!!!zapraszam wszystkie kochane cioteczki na jego watek!:)))poniewaz kazdy zgodzil sie przelozyc swoje deklaracje na szoguna udalo sie wiec go wczoraj wyciagnac!!!serdecznie wam dzekujemy!!i zparaszamy na watek a ty koressa pakuj sie powoli do domku;)

Czy Szogun nie nazywa się teraz Heban? Albo wątki pomyliłam :oops::oops::oops:

Posted

tak Heban byl u wiosny teraz na jego miejsce pojechal szogun mial jechac gdzie indziej ale w koncu trafil do wiosny:)na miejsce hebanka:)zapraszam na jego watek:)no i ogloszenia by sie baaaardzo przydaly:)

Posted

tak znalazl sie dom staly:)))u alfabi!!!korunia ma jechac 9maja prawdopodobnie:)))ale niestety myslalam ,ze na jej miejsce od razu bedziemy mogly wyciagnac kolejna biede...lecz dwie deklaracje mi niestety odmowily przelozenia na nastepnego psiaka...dlatego wciaz potrzeba jeszcze 100zl deklaracji...czy ktos wspomoze?

Posted

dziewczyny kochne czy ktos moze pomoc w uzbieraniu deklaracji nam na szogunka nastepna biede? ..akucha ktora deklarowala 50zl nie moze juz dluzej nas wspierac..:((elik natomiast ktora tez miala deklaracje 50zl nie odpisuje na moje maile..;/szkoda wszyscy inni z watku zgodzili sie przeniesc swoje deklaracje na szogunka dlatego mam nadzieje,ze mimo to dozbieramy i uda nam sie:))ale jakby ktos mogl pomoc w rozsylaniu pw bee wdzieczna no i zapraszam nawatek szogunka:)))ogloszenia baaaardzo mu sie przydzadza szczegolnie allegro:))

Posted

clo napisał(a):
dziewczyny kochne czy ktos moze pomoc w uzbieraniu deklaracji nam na szogunka nastepna biede? ..akucha ktora deklarowala 50zl nie moze juz dluzej nas wspierac..:((elik natomiast ktora tez miala deklaracje 50zl nie odpisuje na moje maile..;/szkoda wszyscy inni z watku zgodzili sie przeniesc swoje deklaracje na szogunka dlatego mam nadzieje,ze mimo to dozbieramy i uda nam sie:))ale jakby ktos mogl pomoc w rozsylaniu pw bee wdzieczna no i zapraszam nawatek szogunka:)))ogloszenia baaaardzo mu sie przydzadza szczegolnie allegro:))

Deklaruję 20 zł co miesiąc

Posted

max burka alfabio!!serdecznie wam dziekuje!!!:loveu::loveu: to potrzebujemy jeszcze tylko 80zl zeby byl komplet deklaracji:)))uda sie napewno:)

Posted

clo napisał(a):
dziewczyny pilnie potrzebujemy pomocy w transporcie koruni do ds!!czy ktos moze pomoc???z elblaga do miejscowosci swiecice stare!

Tudzież Wyszogród, Sochaczew, Płock.

Posted

dziewczyny pilnie potrzebujemy pomocy w transporcie koruni do ds!!czy ktos moze pomoc???z elblaga do miejscowosci swiecice stare!

Posted

Kora czuje sie dobrze po zabiegu co prawda 11.05.ma mieć zdjete szwy no i cały czas sie zapytuje jak ze szczepieniem przeciwko sciekliznie ponieważ to schroniskowe jest juz nie ważne.
kora chodzi w kolnierzu aby sobie szwow nie lizac i pozytyw tego jest taki, że bez problemu moge ja wypuszczac na dwór poniewaz nie przecisnie sie nigdzie w tym kolnierzu.

Posted

Moria napisał(a):
Kora czuje sie dobrze po zabiegu co prawda 11.05.ma mieć zdjete szwy no i cały czas sie zapytuje jak ze szczepieniem przeciwko sciekliznie ponieważ to schroniskowe jest juz nie ważne.
kora chodzi w kolnierzu aby sobie szwow nie lizac i pozytyw tego jest taki, że bez problemu moge ja wypuszczac na dwór poniewaz nie przecisnie sie nigdzie w tym kolnierzu.

Znaczy znalazłaś sposób na Korę :cool3:

Posted

W sprawie przewiezienia Kory dałam na transportowym ogłoszenia ale na razie zero odzewu.
Moria - nie marudzę. Zgodnie z Twoją prośbą wrócimy do tematu po środzie.

Posted

ja dzis na dogo wogle prawie nie bede ale alfabio wyslalam ci pw z namiarami pewnymi i nr tel moze tu sie uda..musi sie udac i korunia jeszcze w tym tyg mam andzieje zawita do nowego domku!:))

Posted

Nie mowię że alfabio marudzisz ja też nie marudzę, mam nadzieje, tylko tak mi sie układa, że w tym tygodniu nie zabardzo a juz tak daleko to w ogole nie moge wyjechac.
Miałam dwoje znajimych którzy sobota i niedziela jechali do W-wy szkoda, żesmy sie wczęsniej nie dogadały i nie pomyslałam o tym.
Mam również nadzieję, że uda ci sie Korę odkarmic, zrteszta teraz bedzie z górki bo jest wysterylizowana.
Natomiast strożem to ona jest super.