agat21 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 hurrraaaa!!!! jak się cieszę!!!! :multi::multi::multi: Alfabię ściskam z całej siły.. ups, ale może to zbyt mocno?? :evil_lol: clo, a jakiego psiaka teraz zamiast Kory chcecie wyciągnąć ze schronu? Quote
fizia Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='agat21']hurrraaaa!!!! jak się cieszę!!!! :multi::multi::multi: Alfabię ściskam z całej siły.. ups, ale może to zbyt mocno?? :evil_lol: clo, a jakiego psiaka teraz zamiast Kory chcecie wyciągnąć ze schronu? Może Frania - robi się coraz smutniejszy i już od dawna o Nim myślimy http://www.dogomania.pl/forum/f28/mlodziutki-niepowtarzalnej-urody-szorsciak-franio-komu-cudaka-124286/index33.html Quote
majuska Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 A czy Alfabia wie, że Koruś robi włamy na lodówkę?:evil_lol::evil_lol: Dla takich wiadomości chce się żyć:loveu: Wszystkiego najlepszego więc dla Koruni i nowego Korusiowego domku:loveu::loveu::loveu: Quote
clo Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 tak frania:)juz pierwsze deklaracje mamy potwierdzone od rodziny fizi:)czy mozemy liczyc na wsparcie reszty cioteczek?:) Quote
agat21 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 moje "Korusiowe" wpłaty przechodzą więc na Frania ;) Quote
Doda_ Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 alfabia :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: bardzo sie ciesze ze na Korunie czeka juz domek... :loveu: Quote
clo Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 a ja sie przypominam o zgode na potwierdzenie przeniesienia deklaracji na innego psiaka...bylby to jednak szogunek...poniewaz przez to,ze nasz hebanek na ktorego mial isc miejsce zostal dzis podel oszukany..szogun musi nadal tkwic w schronie..a to tez boksio jak nasza korunia i schron znosi potwornie biedak :(( Quote
alfabia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Jak dobrze pamiętam pisałaś wcześniej o Franiu Quote
fizia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 alfabia napisał(a):Jak dobrze pamiętam pisałaś wcześniej o Franiu Franio stoi drugi w kolejce...ale tez koniecznie, jak najszybciej musimy Go wyciągnąć A Szogun miał jechać już, ale się wszystko pokomplikowało... http://www.dogomania.pl/forum/f28/szogun-sliczny-przekochany-mix-boksera-szuka-150-zl-na-dt-132653/ Quote
Moria Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Kora za 2 dni ma sterylke mam nadzieje, że sie bedzie kwalifikowała, ona w formie jest raczej dobre, biega i rozrabia tylko cięzko ja bardziej podtuczyc. Quote
clo Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 pisalysmy o franiu..ale tylko dlatego ,ze szogun ktory byl przed nim w kolejce mial jechac na miejsce naszego hebanka...ktory zostal okrutnie oszukany...i niestety nadal szuka domku..dlatego nastepny w kolejce jest nadal szogunek.. Quote
fizia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Moria napisał(a):Kora za 2 dni ma sterylke mam nadzieje, że sie bedzie kwalifikowała, ona w formie jest raczej dobre, biega i rozrabia tylko cięzko ja bardziej podtuczyc. Trzymam kciuki, żeby wszystko było OK Quote
__Lara Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dziewczyny, zajrzyjcie proszę... finanse topnieją, a sunia nie może zostać bez leków... http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-morelowa-pudelka-fibi-blagamy-o-pomoc-finansowa-na-leczenie-hotelik-133507/ Quote
clo Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 czekamy na sterylke a ja na wiesci ile wyniesie od razu przesle wtedy pieniazki:)porozsylalam pw do cioteczek ktore na korunie deklarowaly czy zgodza sie przelozyc deklaracje na szogunka:)korunia hotelik ma oplacony do 3maja jesli dobrze pamietam a od mori bedzie pewnie jechac 9 wiec jeszcze bedzie trzeba doplacic jesli wszystkie cioteczki zgodza sie przelozyc swoje deklaracje na szogunka to zaplacimy za hotelik koruni do czasu az pojedzie do ds a potem juz dalej z tej kwoty majowej oplaci sie hoteilk dla szogunka:)dlatego pieknie porsze wszystkich o zgode i na pw jakby komus umknal podam nr konta zeby zaczac zbierac wplaty na maj na korunie a potem szogunka:)koszt hoteliku szogunka 10zl doba Quote
clo Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 hurra stokrotka kochana potwierdzila swoja deklaracje!!:multi: dziekujemy!:loveu: Quote
alfabia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Witam. W firmie w której pracuję będzie potrzebny pies "pracujący" do pilnowania ogrodzonego terenu. Musi to być pies dorosły, nieagresywny ale posiadający poczucie "własności" terenu. W ciągu dnia pies byłby w zamkniętym boksie przygotowanym dla niego, gwarantuję ocieploną dużą budę, zawsze miskę ze świeżą wodą, dobrą karmę i duże kości do ogryzania jak się psu nudzi. W nocy biegał by po ogrodzonym dużym terenie odstraszając potencjalnych intruzów. Zdarzyło się, że niedawno ktoś zauważył w nocy wchodzącego przez siatkę na teren firmy człowieka. Chcę przekonać szefa, że dobry pies pilnujący będzie skutecznie odstraszał tego typu intruzów. Przy okazji a bardzo kocham psy, sama mam ze schroniska prawie dwa (prawie bo Kora przyjedzie do mnie 9 maja), wiem, że dużemu, dorosłemu psu będzie u nas znacznie lepiej niż w schronisku. Pies może być ze schroniska lud DT. Chciałabym aby akceptował kilka najbliższych osób ale był nieufny do zupełnie obcych ludzi. Wiem, że u psa schroniskowego czasami ciężko wypatrzyć te cechy ale w DT jak poczują się pewnie na"swoim" terenie ujawniają te cechy. Tak było z kilkoma psami które znam z forum. Więc wiem, że odnalezienie pożądanych cech jest możliwe do zauważenia u wnikliwych opiekunów psa. Jeśli znacie takiego psa, proszę opiszcie go, dajcie zdjęcia a postaram się przedstawić czworonoga szefowi i wynegocjować dla psa etat w firmie i moim sercu :loveu:. Ze swojej strony otoczę go opieką i zadbam o dobre warunki, dobre słowo i wygłaskanie :lol: Nie gwarantuję na 100%, że uda mi się przekonać szefa do adopcji ale wiem, że przedstawiając konkretnego psa będzie to dużo bardziej prawdopodobne. Jeśli kogoś pies "do pracy" obraża, przepraszam - intencje mam dobre. Quote
Moria Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Nie wiem czy łajka by sie nie dawała, ale mysle że musiala by byc poddana sterylce. Quote
Ajula Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 alfabia, napisz to w dziale Przygarnę psa, dziewczyny zasypią Cię propozycjami ;) Quote
Moria Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Kora jest juz po sterylce. Zachowywała sietak, jakby w ogole nikt nic jej nie robil teraz śpi. No i pocieszenie, że po sterylce przytyje. Quote
fizia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Moria napisał(a):Kora jest juz po sterylce. Zachowywała sietak, jakby w ogole nikt nic jej nie robil teraz śpi. No i pocieszenie, że po sterylce przytyje. No to wspaniale!!:multi: Quote
alfabia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Napisałam. Super! Cieszę się że z Korą wszystko jest ok. Quote
clo Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 cudownie!!koressa trzymaj sie moriu czekam dokladnie ile wyniesie sterylka i tak jak mowilam przesle pieniazki:)ale z tego co wstepnie wiadomo bedzie to kwota ok 300zl wiec jesli ktos moglby nas jeszcze wspomoc i dorzucic cos nawet i bezposrednio na konto mori na sterylke koruni byloby cudnie!bardzo prosimy o wsparcie bo kazdy grosz sie przyda poniewaz to dosc drogi zabieg:) co do tego psiaka to czegos poszukamy alfabio:) Quote
Recommended Posts