Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za informację, kupię w takim razie Fiprex, bo Frontline nie działał w tamtym roku...
Moje pcheł nigdy nie złapały, ale niestety już parę razy kleszcze - jak ja tych kleszczy nie cierpię :mad:

Posted

skład frontline-u i fiprex-u jest taki sam- dokładnie rozmawiałam wczoraj z lekarzem na ten temat. Różnica jest tylko w cenie-fiprex jest nieco tańszy.
Mój wet bardzo poleca obrożę f-my bayer - jej koszt na średniego psa (na moją boksię np) to 65zł.
A dla maluchów (yorka i silka) dziś idę po spray fiprex - 250ml starczy mi na 6 miesięcy na obie. Koszt-około. 53złote.

Posted

Masz rację. Niemniej ponawiam, że jeśli człowiek nie zapomni powtórzyć:p co miesiąc zabezpieczenia, kleszcze nie powinny się zdarzyć przy żadnym z tych preparatów.
Co do formy spreyu - kurdę nie lubię tego sposobu dawkowania, psik psik psik psik, metodycznie, dokładnie - ech :shake:. Dlatego unikam.

Posted

Jeszcze sterylka juz jest umowiona na 29.04. na godzine 13.
Dla mnie to ona tez na tym zdjeciu wyszla jak muskularny gruby bokser, a tak naprawde to jest to mini bokser.

Posted

no dobrze,dobrze..jak nikt nie chce zgadywac to juz powiem;))alfabia!!!!korunia bedzie miec domke u naszej kochanej alfabi!!!:)))
a ja juz od razu prosze o to czy wszystkie cioteczki ktore loza na korunie zgodza sie przeniesc swoje deklaracje na anstepnego psiaka ktorego na jej miejsce chcemy wyciagnac ze schronu?:))pieknie o to prosimy:))

Posted

Czekałam z newsem aż Saba rzeczywiście pojedzie do nowego domu. Co nastąpi prawdopodobnie w przyszłym tygodniu (przypominam, moje poprzednie posty w tym temacie)

Ale tak - potwierdzam.
Witamy Korę w naszym psio-ludzkim gronie:thumbs: .
Może będzie jeszcze jeden kot :wolfie:
Moja przeprowadzka za 6 dni. Jestem w kontakcie na PW z Clo, wstępnie ustalony termin organizowania transportu dla Kory na połowę maja.