monika083 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 a moj bruno w ogole prawie kleszy nie lapie ,w tamtym roku przez caly sezon mial 3, teraz juz posmarowalam mu spot-on Frontline zapobiegawczo, Quote
fizia Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Dzięki za informację, kupię w takim razie Fiprex, bo Frontline nie działał w tamtym roku... Moje pcheł nigdy nie złapały, ale niestety już parę razy kleszcze - jak ja tych kleszczy nie cierpię :mad: Quote
agawa9 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 skład frontline-u i fiprex-u jest taki sam- dokładnie rozmawiałam wczoraj z lekarzem na ten temat. Różnica jest tylko w cenie-fiprex jest nieco tańszy. Mój wet bardzo poleca obrożę f-my bayer - jej koszt na średniego psa (na moją boksię np) to 65zł. A dla maluchów (yorka i silka) dziś idę po spray fiprex - 250ml starczy mi na 6 miesięcy na obie. Koszt-około. 53złote. Quote
alfabia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Masz rację. Niemniej ponawiam, że jeśli człowiek nie zapomni powtórzyć:p co miesiąc zabezpieczenia, kleszcze nie powinny się zdarzyć przy żadnym z tych preparatów. Co do formy spreyu - kurdę nie lubię tego sposobu dawkowania, psik psik psik psik, metodycznie, dokładnie - ech :shake:. Dlatego unikam. Quote
fizia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 stokrotka napisał(a):Kto podmienił psa?:loveu: Moria :):loveu: Quote
Moria Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Jeszcze sterylka juz jest umowiona na 29.04. na godzine 13. Dla mnie to ona tez na tym zdjeciu wyszla jak muskularny gruby bokser, a tak naprawde to jest to mini bokser. Quote
fizia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Teraz już tylko pozostało znalezienie Jej wspaniałego domu! Quote
max burka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Korunia teraz wygląda o niebo lepiej, oby tak dalej Quote
clo Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 a ja juz wiem u kogo korunia bedzie miec domek..;)) Quote
fizia Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='clo']a ja juz wiem u kogo korunia bedzie miec domek..;)) Quote
Doda_ Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Kto to? :-o:-o:-o Clo, nic więcej nam nie powiesz? :mad::angryy: :evil_lol: A tak, to sie bardzo ciesze :loveu: Quote
necia25 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='clo']a ja juz wiem u kogo korunia bedzie miec domek..;)) clo co to za tajemnice przed cioteczkami, co??:evil_lol: Quote
clo Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 no dobrze,dobrze..jak nikt nie chce zgadywac to juz powiem;))alfabia!!!!korunia bedzie miec domke u naszej kochanej alfabi!!!:))) a ja juz od razu prosze o to czy wszystkie cioteczki ktore loza na korunie zgodza sie przeniesc swoje deklaracje na anstepnego psiaka ktorego na jej miejsce chcemy wyciagnac ze schronu?:))pieknie o to prosimy:)) Quote
necia25 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 i Alfabia sama się nic nie chwali? :evil_lol::eviltong: SUPER !!! :multi::multi::multi: dzięki ALFABIO :loveu: Quote
fizia Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 I pomyśleć, że jeszcze niedawno los Kory był tak niepewny... Strasznie się cieszę!!!!! Dzieki Alfabio!!!! Quote
Zuza i Noddy Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Wspaniale, ze jej się poszczęściło :multi: Quote
alfabia Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Czekałam z newsem aż Saba rzeczywiście pojedzie do nowego domu. Co nastąpi prawdopodobnie w przyszłym tygodniu (przypominam, moje poprzednie posty w tym temacie) Ale tak - potwierdzam. Witamy Korę w naszym psio-ludzkim gronie:thumbs: . Może będzie jeszcze jeden kot :wolfie: Moja przeprowadzka za 6 dni. Jestem w kontakcie na PW z Clo, wstępnie ustalony termin organizowania transportu dla Kory na połowę maja. Quote
Ajula Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 mogę się tylko uśmiechnąć z radością :lol: Alfabia jest super i ogoniaste mają u niej i jej rodziny jak w raju :loveu: Quote
Recommended Posts