Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Sterylkę oczywiście, że umówie, tylko jeszcze Kora niech troche sie napcha.
Za tydzien będą takie same ładne zdjecia Kory jak Alfika, zapraszam na jego watek.
Kora to jest to mieszaniec boksera z jakims chartem. Jest strasznie skoczna, szybko biega i jest zwinna.
Jednak woli dużo spać, ale to z powodu wieku, bo nie jest juz chyba taka mlódka.
Pozdrawia was, raz juz była kapana i jeszcze trzeba ja wykapac drugi raz, poniewaz ma jeszcze troche uczulenia, no i w kwietniu trzeba ja zaszczepić przeciwko wsciekliznie.

Posted

moria oczywiscie umow sterylke wtedy kiedy uznasz za sluszne:)najwazniejsze jest teraz zeby korunia nabrala cialka i sily:)mysle,ze korunia nawet to nie kwestia wieku ,ze tak duzo spi bo w schronisku kierownik mpwil ze ma ok2-3lata ale to pewnie kwestia tego,ze odsypia cale to wycienczenie organizmu do jakiego doszlo,przezycie jakim byl dla niej schron..a teraz pewnie sobie sni o tym ze juz bedzie tylko lepiej:))i dobrze bo tak bedzie:))a zaczniemy ja oglaszac jak sie bedzie juz do tego nadawac:)

Posted

Koruś, Ty na pewno znajdziesz domek. U nas w Orzechowcach takie bokserkowate mają wzięcie ( wiadomo jak jest, ale mają większe szanse niż takie szarobure kundelki ). A Ty na pewno z dnia na dzień piękniejesz. A jak się nie pogniewasz to pokażę dziewczynom naszą orzechowską "burą" suczkę, tak dla poprawienia humorku, bo ona jakieś takie pozytywne wibracje roztacza:lol:
Oto Lucia :http://www.dogomania.pl/forum/f28/lucia-7-letnia-mala-sunia-z-wielkim-sercem-orzechowce-131791/
Ciumki dla Ciebie:loveu::loveu::loveu: