Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobra w takim razie zbieramy dalej na kore dziewczyny..:))za weta przeleje mori..bo sie tez troche z bazarkow uzbieralo tak fiziu?ty juz za te bazarki kory wyslalas prawda?bo sie pogubilam nieco i nie pamietam:oops: ale to w takim razie skoro rachunek taki pokazny u weta..to trzeba na korunie zbierac dalej bo obawiam sie ,ze na sterylke juz nie starczy tak rozowo z tego co nam zostalo..nie wiem co prawda jaki bedzie koszt takiej sterylki?

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

clo napisał(a):
haha zgadzams ie z alfabia trafne spostrzezenie;)naszczescie nasza kora strazniczka domowego ogniska raczej do piszczacych nie nalezy;))alfabio a jak twoje psiaki sie czuja?:)

Karmel jak to Karmel - bosssskooo. Po nowej karmie bączy ale bardziej "pachnąco" jeśli to mozliwe. Da się wytrzymać :p

Lunce powtarzają się nawroty biegunkowe.
U Lunki doszła jeszcze sprawa dziwnej zgrubiałości (pozbawionej sierści) na czubku głowy. Czułam to pod palcami od szczeniaka. Niedawno odkryłam, że między gąszczem sierści placyk ze zgubieniem (ok 3 cm na 1) jest całkiem pozbawiony sierści. Wet kazał to obserwować a ja się przejmuję kurde.
Z łapką lepiej, choć po forsownym wysiłku utyka.

Posted

Moria napisał(a):
Kora z pomoca józi zrobiły wiwisekcje pluszowemu pieskowi kupionemu Jozi i wyciagneły gąbke i piszczałkę ze srodka brzucha.

Wczoraj wieczorem Luna z Karmelem zabierali sobie różowego słonia.
Skutkiem czego Karmel ma różową głowę z różową trąbą (którą dokładnie wypatroszył) a luna różową dupkę. Są przeszczęśliwe :evil_lol: Każdy ma swój kawałeczek.

Posted

i to sie nazywa umiejetnosc dzielenia sie z bliznim;P

a co do tego zgrubienia lunki to jak to kazal obserwowac..nawet nie proboje tego zdiagnozowac?..nie dziwie sie,ze sie przejmujesz..bo mozesz tak czekac i czekac..a moze sie okazac ,ze to cos co trzeba leczyc..

Posted

Co zobacz czy ja to dobrze liczę

deklaracje:

- Stokrotka - 30 zł miesięcznie
[SIZE=4]+ 50 zł jednorazowo
-mama Fizi - 30 zł miesięcznie+ 10 zł jednorazowo
- Emilia - 50 zł jednorazowo
- Iwi10 - 20 zł jednorazowo
- MaxBurka - 50 zł jednorazowo + 30 zł miesięcznie od kwietnia
- Majuska - 50 zł jednorazowo
- Kinga - 30 zł miesięcznie
- Agat21 - 20 zł miesięcznie
- Elik - 50 zł miesięcznie
- Ania&Jacek - 30 zł miesięcznie
- Sabina02 - 50 zł jednorazowo
- Akucha - 50 zł miesięcznie
- Gabi1983h - 20 zł miesięcznie
- AiK - 30 zł miesięcznie

plus bazarek

92,6 zł (Sambel, Naxinka, Ajlii, Asiaczek,Ala123, Dyzia)
[SIZE=2]__________________________________

Deklaracje stałe - 320
Deklaracje jednorazowe - 280 zł
Bazarek - 92,60 zł

w sumie - 692,60 zł

minus

150 zł - wizyta u weterynarza
300 zł - zapłacone z góry przez Clo
-----------------------------------
450 zł

629 zł - 450 zł = [SIZE=5]179zł [SIZE=4]- tyle nam zostaje na dzień dzisiejszy?

Nie wiem czy wszystkie wpłaty juz doszły

Posted

fizia napisał(a):
Co zobacz czy ja to dobrze liczę...
Deklaracje stałe - 320
Deklaracje jednorazowe - 280 zł
Bazarek - 92,60 zł
w sumie - 692,60 zł
minus
150 zł - wizyta u weterynarza
300 zł - zapłacone z góry przez Clo
-----------------------------------
450 zł
629 zł - 450 zł = 179zł - tyle nam zostaje na dzień dzisiejszy?

Nie wiem czy wszystkie wpłaty juz doszły

Myślę, że osoba, na której konto wpłacaliśmy powinna napisać jakie wpłaty dotychczas wpłynęly.

Posted

potwierdzam ,ze wszytkie wplaty wplynely na konto koruni:))to zostaje nam jak narazie te 179zl na sterylke..nie wiem jaki bedzie jej koszt dokladny ale to sie dowiemy od mori jak juz umowi korunie

Posted

dobrze majusko kochana:))ale ty juz bardzo duzo pomagasz bo i korunie i hebanka sponsorujesz:))a jesczez trzeba miec co do garnka wlozyc:))jak moria umowi kore na sterylke i bedzie wiadomo ile potrzeba pieniedzy to oczywiscie napisze:)narazie mam wiesci do mori takie ,ze kora ma sie b.dobrze nabiera cialka,czyszcza jej uszka ,daja tabletki i moria mowi,z ekorunia to dziwny psiak bo bardzo lubi uciekac by jak sie ja zawola od razu wracac;)tak jakby specjalnie zwiewala zeby ja wolac i mogla od razu przybiec;)

Posted

clo napisał(a):
dobrze majusko kochana:))ale ty juz bardzo duzo pomagasz bo i korunie i hebanka sponsorujesz:))a jesczez trzeba miec co do garnka wlozyc:))jak moria umowi kore na sterylke i bedzie wiadomo ile potrzeba pieniedzy to oczywiscie napisze:)narazie mam wiesci do mori takie ,ze kora ma sie b.dobrze nabiera cialka,czyszcza jej uszka ,daja tabletki i moria mowi,z ekorunia to dziwny psiak bo bardzo lubi uciekac by jak sie ja zawola od razu wracac;)tak jakby specjalnie zwiewala zeby ja wolac i mogla od razu przybiec;)

Hehe - Kora żartowniś :evil_lol:

Posted

clo napisał(a):
moria mowi,z ekorunia to dziwny psiak bo bardzo lubi uciekac by jak sie ja zawola od razu wracac;)tak jakby specjalnie zwiewala zeby ja wolac i mogla od razu przybiec;)

Moja sunia też tak kombinuje nieraz jak chce mnie przechytrzyć aby dostać nagrodę specjalnie niby ucieka żebym ją zawołała a potem przybiega szczęśliwa i się domaga nagrodki:evil_lol: