stokrotka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Śliczota przypomina się. Na pierwszą kochana. :loveu: Quote
clo Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 koruniu kochana..dobranocka..tyj nam i wracaj do zdrowia skarbie Quote
Moria Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Kora z pomoca józi zrobiły wiwisekcje pluszowemu pieskowi kupionemu Jozi i wyciagneły gąbke i piszczałkę ze srodka brzucha. Quote
clo Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 no ladnie korunia/.//;p zaczyna sunka pokazywac rozki?:P Quote
stokrotka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Moria']Kora z pomoca józi zrobiły wiwisekcje pluszowemu pieskowi kupionemu Jozi i wyciagneły gąbke i piszczałkę ze srodka brzucha. I tak trzymać.:diabloti: :evil_lol: Quote
alfabia Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Moria napisał(a):Kora z pomoca józi zrobiły wiwisekcje pluszowemu pieskowi kupionemu Jozi i wyciagneły gąbke i piszczałkę ze srodka brzucha. Dobrze że Kora piszczałki nie pożarła. Mogła by cienko piskać :p Quote
clo Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 haha zgadzams ie z alfabia trafne spostrzezenie;)naszczescie nasza kora strazniczka domowego ogniska raczej do piszczacych nie nalezy;))alfabio a jak twoje psiaki sie czuja?:) Quote
Moria Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Kora wróciła od weterynarza. Ponieważ miała uczulenie na brzuchu dostała płyn do kąpieli, trzepala troche uszami dostala plyny i masci i tabletki z biotyna na kondycje. 5 opakowań leków ,książeczkę zdrowia i rachunek, niestety na 150 zł oraz pelną instrukcje obsługi tych lekow na Korze oraz termin do kontroli. Quote
fizia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 No to super, że juz jest zaopatrzona w leki!:loveu: A tak poza tymi uszami i uczuleniem - jak Ją weterynarz ocenia? Quote
Moria Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ocena jest dobra, w tej chwili po dwoch tygodniach u mnie nie widac chociaz u Kory żeber, tylko jeszcze troche trzeba ja podpaść i sterylka. Kora jest zywotna bawi sie je, tabletki z biotyna dostala takie, że jak przytyje bedzie jej mozna zwiekszyc dawke. Quote
stokrotka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Moria']Ocena jest dobra, w tej chwili po dwoch tygodniach u mnie nie widac chociaz u Kory żeber, tylko jeszcze troche trzeba ja podpaść i sterylka. Kora jest zywotna bawi sie je, tabletki z biotyna dostala takie, że jak przytyje bedzie jej mozna zwiekszyc dawke. To znaczy, że wieści są dobre. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
fizia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 stokrotka napisał(a): To znaczy, że wieści są dobre. :loveu: :loveu: :loveu: Nawet bardzo dobre :multi: Quote
Zuza i Noddy Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Świetne wiadomości, dobrze, ze nie dolega jej nic poważniejszego :multi: Quote
Recommended Posts