taks Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Cioteczki , ja trochę ślepa jestem ;)ale wypatrzyłam na tym ostatnim zdjęciu że ona ma jakieś takie podejrzanie duże sutki ( zwłaszcza ten prawy dolny) - miała cieczkę niedawno? Quote
Moria Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Kora jest bardzo czujnym psem,najgłośniej szczeka i pozwala kotom wyjadać z miski. Quote
clo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 moria witaj!!:)) haha to korunia bedzie bronic bezpieczenstwa swoich nowych wlascicieli dobrze:))no i kotom przyjazna tym lepiej:))a co do tych sutkow..to tez juz ja zabierajac ze schronu zwrocilam uwage..i nie wiem..moria wet moglby to zobaczyc jak sie bedziesz na sterylke umawiac? Quote
truskawa144 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Kora była "macana" i nic tam nie wyglądało podejrzanie. Być może miała kiedyś szczeniaki i stąd ten wygląd. A u boksera widać to lepiej bo ma krótką sierść a brzuch prawie łysy. Quote
iwi10 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Mała lubi się dzielić jak pozwala wyjadać ze swojej miski:lol: hop na 1....... Quote
agat21 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 dziewczyny, ostatnio nie mogłam wchodzić na dogo, nie jestem całkiem na bieżąco z wątkiem - czy jest gdzieś podane konto, na jakie trzeba wpłacać kasę na hotelik? a może można prosić na priva? Quote
clo Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 korunia sie kazdmeu przypomina!:)) i prosi o pomoc dla kolegi gufiego z mojego podpisu! Quote
clo Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 branoc koruniu przybieraj na wadze..bo czas domku szukac nie dlugo.. Quote
Moria Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Kora czuje sie bardzo dobrze, tak troche pomarudze w imieniu kory. W tym tygodniu juz na bank wybierM SIE Z NIA DO WETA NO I W KWIETNIU CZEKA JA SZCZEPIENIE PRZECIWKO WSCIEKLIZNIE. To tak mi sie capslock wbil. Kora nie odsteouje człowieka na krok, musimy ja wukapac tylko aby było cieplej bo i wiecej z tymi psami mozna zrobic. Quote
fizia Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Moria napisał(a):Kora czuje sie bardzo dobrze, tak troche pomarudze w imieniu kory. W tym tygodniu juz na bank wybierM SIE Z NIA DO WETA NO I W KWIETNIU CZEKA JA SZCZEPIENIE PRZECIWKO WSCIEKLIZNIE. To tak mi sie capslock wbil. Kora nie odsteouje człowieka na krok, musimy ja wukapac tylko aby było cieplej bo i wiecej z tymi psami mozna zrobic. Miejmy nadzieję, że weterynarz będzie zadowolony z Jej stanu. Jak to dobrze, że do Ciebie trafiła:loveu: Quote
Recommended Posts