Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki , ja trochę ślepa jestem ;)ale wypatrzyłam na tym ostatnim zdjęciu że ona ma jakieś takie podejrzanie duże sutki ( zwłaszcza ten prawy dolny) - miała cieczkę niedawno?

Posted

moria witaj!!:))

haha to korunia bedzie bronic bezpieczenstwa swoich nowych wlascicieli dobrze:))no i kotom przyjazna tym lepiej:))a co do tych sutkow..to tez juz ja zabierajac ze schronu zwrocilam uwage..i nie wiem..moria wet moglby to zobaczyc jak sie bedziesz na sterylke umawiac?

Posted

dziewczyny, ostatnio nie mogłam wchodzić na dogo, nie jestem całkiem na bieżąco z wątkiem - czy jest gdzieś podane konto, na jakie trzeba wpłacać kasę na hotelik?
a może można prosić na priva?

Posted

Kora czuje sie bardzo dobrze, tak troche pomarudze w imieniu kory.
W tym tygodniu juz na bank wybierM SIE Z NIA DO WETA NO I W KWIETNIU CZEKA JA SZCZEPIENIE PRZECIWKO WSCIEKLIZNIE.
To tak mi sie capslock wbil.
Kora nie odsteouje człowieka na krok, musimy ja wukapac tylko aby było cieplej bo i wiecej z tymi psami mozna zrobic.

Posted

Moria napisał(a):
Kora czuje sie bardzo dobrze, tak troche pomarudze w imieniu kory.
W tym tygodniu juz na bank wybierM SIE Z NIA DO WETA NO I W KWIETNIU CZEKA JA SZCZEPIENIE PRZECIWKO WSCIEKLIZNIE.
To tak mi sie capslock wbil.
Kora nie odsteouje człowieka na krok, musimy ja wukapac tylko aby było cieplej bo i wiecej z tymi psami mozna zrobic.

Miejmy nadzieję, że weterynarz będzie zadowolony z Jej stanu.

Jak to dobrze, że do Ciebie trafiła:loveu: