Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieńdobry Korciu. Nie wierzę, że jestem tu dziś pierwsza. :loveu: Pobudki na pewno ci nie zrobiłam............ o tej porze jesteś już pewnie po spacerku.:evil_lol:

Zmykaj na pierwszą :multi: , ja znikam z dogo do...........obowiązków.:placz:

Posted

Hehe wciąga Dogomania Stokrotko, prawda?:evil_lol::loveu:

A ja się musze pochwalić, że to właśnie we wspaniałym Domu u Stokrotki, znalazła swoje miejsce na ziemi, moja tymczsowiczka Figa - z czego się przeogromnie cieszę:loveu:

Posted

........i znów 10 minut wydarte ukradkiem :evil_lol: na dogo ( w pracy :diabloti:).

Moja rodzina tak na mnie patrzy :???: :-x :x:comp26::2gunfire: :stupid: :wallbash:

a ja ukradkiem.....:scared::user:.

Figa też się dziwi, że z komputera często coś szczeka:crazyeye:.

Posted

stokrotka napisał(a):
Moja rodzina tak na mnie patrzy :???: :-x :x:comp26::2gunfire: :stupid: :wallbash:

a ja ukradkiem.....:scared::user:.

HAHAHA normalnie skąd ja to znam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

no ja rowniez przyznaje,ze dogo wciaga niesamowicie..to juz chyba uzaleznienie w moim przypadku;p

nie wiedzialam,ze twoja tymczasowickza fiziu znalazla domek u stokrotki to cudownie:)a jakies jej zdjecia sa?:P

Posted

kochane poniewaz watek koruni odwiedza najwiecej osob to tu zrobie tego malego offa;p
potrzebujemy waszej pomocy kazdego rodzaju w wyciagnieciu ze schronu jeszcze jednego biedaka...gufisia ktory po 10mlatach stracil swoj dom:((szanse ,ze w schronie wsrod tlumu mlodych ,cudnych psiakow zostanie zauwazony sa znikome..nie pozwolmy prosze by jesien zycia ktora powinna byc kolorowa on mial szara,bura i przesmutna...jedyna szansa dla dziadeczka jest wyciagniecie go na dt i oglaszanie..gufis jest maly nie potrzebuje duzo..jego koszt w hoteliku to 250zl...miejsce juz ma zaklepane..ale bez wsparcia i stalych deklaracji nie da rady go wyciagnac..bardzo wiec prosze o pomoc w rozsylaniu pw,deklaracjach a nawet odwiedzaniu i podnoszeniu watku..gufis czeka na to a dla niego kazdy dzien sie naprawde liczy..
www.dogomania.pl/forum/f28/rozlaka-w-jesieni-zycia-pan-do-domu-starcow-gufi-do-schroniska-zbieramy-na-hotel-133456/#post11954422

Posted

Oj tak, serdecznie prosimy o pomoc w ratowaniu Gufiego!:oops:

kochane poniewaz watek koruni odwiedza najwiecej osob to tu zrobie tego malego offa;p
potrzebujemy waszej pomocy kazdego rodzaju w wyciagnieciu ze schronu jeszcze jednego biedaka...gufisia ktory po 10mlatach stracil swoj dom:-((szanse ,ze w schronie wsrod tlumu mlodych ,cudnych psiakow zostanie zauwazony sa znikome..nie pozwolmy prosze by jesien zycia ktora powinna byc kolorowa on mial szara,bura i przesmutna...jedyna szansa dla dziadeczka jest wyciagniecie go na dt i oglaszanie..gufis jest maly nie potrzebuje duzo..jego koszt w hoteliku to 250zl...miejsce juz ma zaklepane..ale bez wsparcia i stalych deklaracji nie da rady go wyciagnac..bardzo wiec prosze o pomoc w rozsylaniu pw,deklaracjach a nawet odwiedzaniu i podnoszeniu watku..gufis czeka na to a dla niego kazdy dzien sie naprawde liczy..
Rozłąką w jesieni życia. Pan do DOMU STARCÓW, a GUFI do SCHRONISKA. Zbieramy na HOTEL

A Figę można podziwiać tutaj

http://www.dogomania.pl/forum/f85/zuzia-figa-6-tyg-maluszek-porzucony-w-krakowie-ma-wspanialy-dom-128355/

Mam nadzieję, że i Kora znajdzie taki super Domek!

Posted

korunia miewa sie coraz lepiej:))na sterylke bedzie nie dlugo mam nadzieje umowiona ale musi nabrac tego cialka troszke jeszcze;))dziewczyny jescze raz ponawiam apel blagam o zagladanie na watek gufiego...moze ktos moze cos wspomoc?gufis potrzebuje na hotelik 250zl..korze udalo sie pomoc i zebrac deklaracje pomozmy tez gufiemu...prosze..

Posted

Bazarek z pluszakami całkiem fajnie:multi:

Uzbierało się 89 zł - wysłać już teraz czy jak się jeszcze trochę więcej uzbiera?

Ja mam też zdjęcia i opisy książek i różnych ładnych rzeczy typu malowane miseczki oraz obraz skórzany od Bożeny
Musze się zabrać z zrobienie tego nowego bazarku - tylko jakoś ostatnio nie mogę się wyrobić czasowo