stokrotka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dobranoc Korciu idę :sleep2: . Zamiast pracować siedzę na dogo........., jutro będzie problem ze wstaniem, nie u Ciebie tylko u mnie. Kolorowych snów o nowej pańci. Quote
stokrotka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Dzieńdobry Korciu. Nie wierzę, że jestem tu dziś pierwsza. :loveu: Pobudki na pewno ci nie zrobiłam............ o tej porze jesteś już pewnie po spacerku.:evil_lol: Zmykaj na pierwszą :multi: , ja znikam z dogo do...........obowiązków.:placz: Quote
fizia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Hehe wciąga Dogomania Stokrotko, prawda?:evil_lol::loveu: A ja się musze pochwalić, że to właśnie we wspaniałym Domu u Stokrotki, znalazła swoje miejsce na ziemi, moja tymczsowiczka Figa - z czego się przeogromnie cieszę:loveu: Quote
Doda_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 W górę !!! fizia, tak, dogomania bardzo wciąga..:crazyeye: :loveu: Quote
necia25 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 fizia napisał(a):Hehe wciąga Dogomania Stokrotko, prawda?:evil_lol::loveu: z czystym sumieniem potwierdzam:loveu::evil_lol: Quote
stokrotka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ........i znów 10 minut wydarte ukradkiem :evil_lol: na dogo ( w pracy :diabloti:). Moja rodzina tak na mnie patrzy :???: :-x :x:comp26::2gunfire: :stupid: :wallbash: a ja ukradkiem.....:scared::user:. Figa też się dziwi, że z komputera często coś szczeka:crazyeye:. Quote
necia25 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 stokrotka napisał(a):Moja rodzina tak na mnie patrzy :???: :-x :x:comp26::2gunfire: :stupid: :wallbash: a ja ukradkiem.....:scared::user:. HAHAHA normalnie skąd ja to znam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clo Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 no ja rowniez przyznaje,ze dogo wciaga niesamowicie..to juz chyba uzaleznienie w moim przypadku;p nie wiedzialam,ze twoja tymczasowickza fiziu znalazla domek u stokrotki to cudownie:)a jakies jej zdjecia sa?:P Quote
clo Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 kochane poniewaz watek koruni odwiedza najwiecej osob to tu zrobie tego malego offa;p potrzebujemy waszej pomocy kazdego rodzaju w wyciagnieciu ze schronu jeszcze jednego biedaka...gufisia ktory po 10mlatach stracil swoj dom:((szanse ,ze w schronie wsrod tlumu mlodych ,cudnych psiakow zostanie zauwazony sa znikome..nie pozwolmy prosze by jesien zycia ktora powinna byc kolorowa on mial szara,bura i przesmutna...jedyna szansa dla dziadeczka jest wyciagniecie go na dt i oglaszanie..gufis jest maly nie potrzebuje duzo..jego koszt w hoteliku to 250zl...miejsce juz ma zaklepane..ale bez wsparcia i stalych deklaracji nie da rady go wyciagnac..bardzo wiec prosze o pomoc w rozsylaniu pw,deklaracjach a nawet odwiedzaniu i podnoszeniu watku..gufis czeka na to a dla niego kazdy dzien sie naprawde liczy.. www.dogomania.pl/forum/f28/rozlaka-w-jesieni-zycia-pan-do-domu-starcow-gufi-do-schroniska-zbieramy-na-hotel-133456/#post11954422 Quote
fizia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Oj tak, serdecznie prosimy o pomoc w ratowaniu Gufiego!:oops: kochane poniewaz watek koruni odwiedza najwiecej osob to tu zrobie tego malego offa;p potrzebujemy waszej pomocy kazdego rodzaju w wyciagnieciu ze schronu jeszcze jednego biedaka...gufisia ktory po 10mlatach stracil swoj dom:-((szanse ,ze w schronie wsrod tlumu mlodych ,cudnych psiakow zostanie zauwazony sa znikome..nie pozwolmy prosze by jesien zycia ktora powinna byc kolorowa on mial szara,bura i przesmutna...jedyna szansa dla dziadeczka jest wyciagniecie go na dt i oglaszanie..gufis jest maly nie potrzebuje duzo..jego koszt w hoteliku to 250zl...miejsce juz ma zaklepane..ale bez wsparcia i stalych deklaracji nie da rady go wyciagnac..bardzo wiec prosze o pomoc w rozsylaniu pw,deklaracjach a nawet odwiedzaniu i podnoszeniu watku..gufis czeka na to a dla niego kazdy dzien sie naprawde liczy.. Rozłąką w jesieni życia. Pan do DOMU STARCÓW, a GUFI do SCHRONISKA. Zbieramy na HOTEL A Figę można podziwiać tutaj http://www.dogomania.pl/forum/f85/zuzia-figa-6-tyg-maluszek-porzucony-w-krakowie-ma-wspanialy-dom-128355/ Mam nadzieję, że i Kora znajdzie taki super Domek! Quote
clo Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 korunia miewa sie coraz lepiej:))na sterylke bedzie nie dlugo mam nadzieje umowiona ale musi nabrac tego cialka troszke jeszcze;))dziewczyny jescze raz ponawiam apel blagam o zagladanie na watek gufiego...moze ktos moze cos wspomoc?gufis potrzebuje na hotelik 250zl..korze udalo sie pomoc i zebrac deklaracje pomozmy tez gufiemu...prosze.. Quote
clo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 i jak tam korunia?napiszemy zaraz do morii pw jak sie miewasz;))aka piekna pooda dzis u mnie przynajmniej.. Quote
clo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 a jak ida bazarki koruni?moze ktos tez jakis bazarek dla gufisia moze wystawic..tylko z czym..;/ Quote
clo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 fizia mozesz wyslac juz teraz albo jak Ci tam wygodnie:) Quote
fizia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Bazarek z pluszakami całkiem fajnie:multi: Uzbierało się 89 zł - wysłać już teraz czy jak się jeszcze trochę więcej uzbiera? Ja mam też zdjęcia i opisy książek i różnych ładnych rzeczy typu malowane miseczki oraz obraz skórzany od Bożeny Musze się zabrać z zrobienie tego nowego bazarku - tylko jakoś ostatnio nie mogę się wyrobić czasowo Quote
necia25 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='fizia']Wysłałam z bazarków 92,60 zł SUPER :multi::multi::multi: Quote
clo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 korcia idz sie pokazuj moze ktos cie jesczez wspomoze jakims bazarkiem albo cos:P Quote
Recommended Posts