clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 kora z rana witam cie:))nie dawaj zapomniec o sobie;p Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 mam wiesci od mori:)korunia je 2 razy dziennie powoli nabiera cialka;)ucieka z domu do ogrodka na wypady ale wolana przychodzi a do tego spi w lozku;P Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 kora hop w gore!!nadal przyda sie jej pomoc i korunia zbiera powoli na sterylke ktora bedzie miec robiona jak tylko dojdzie troche do siebie i cialka nabierze:))a gdzie ciotka majuska i stokrotka sie podzialy?:P do koruni nie zagladaja?:P Quote
stokrotka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 clo napisał(a):kora hop w gore!!nadal przyda sie jej pomoc i korunia zbiera powoli na sterylke ktora bedzie miec robiona jak tylko dojdzie troche do siebie i cialka nabierze:))a gdzie ciotka majuska i stokrotka sie podzialy?:P do koruni nie zagladaja?:P Zaglądają, zaglądają, ale oprócz stałej deklaracji, niewiele więcej mam do zaoferowania. Wątek cały czas śledzę, poza tym ostatnio mam bardzo dużo pracy. Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 aaa to pracuj ,pracuj:)))liczy sie to,ze pamietasz o koruni:))) Quote
alexandriota Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 gdzie można wpłacać pieniądze? to bym po niedzieli wysłała co prawda nie zawrotną kwotę bo teraz nie mam, ale tyle co mogę to wyślę proszę o info z kontem i danymi na priv :) biedna mała, niech szybciutko dochodzi do siebie Quote
Zuza i Noddy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 alexandriota napisał(a):gdzie można wpłacać pieniądze? to bym po niedzieli wysłała co prawda nie zawrotną kwotę bo teraz nie mam, ale tyle co mogę to wyślę proszę o info z kontem i danymi na priv :) biedna mała, niech szybciutko dochodzi do siebie PW poszło. Bardzo dziękujemy. Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 cudownie dziekujemy!!!czy podalas agaibodzio pw z nr konta?:) Quote
Zuza i Noddy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 clo napisał(a):cudownie dziekujemy!!!czy podalas agaibodzio pw z nr konta?:) Tak oczywiście, numer już wysłany ;) Quote
majuska Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ciotka Majuska zagląda do Koruni codziennie, ale nie zawsze pisze:oops: Wiem, wiem .... trzeba pisać ! Cieszę się, że kochana dochodzi do siebie. Na pewno jeszcze wspomogę Korcię finansowo, tylko na razie nie wiem jaką kwotą, więc nic nie obiecuję..... ( muszę poszukać lepiej płatnej pracy, bo tych psich nieszczęść nie ubywa....) Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 majuska ty pomagasz juz dostatecznie!i hebankowi i koruni:)) Quote
stokrotka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 ...i jesze raz :multi: hop na pierwszą.... Quote
clo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 kora czeka i zbira pieniazki:))bo nie dlugo sterylka pewnie:)) Quote
Recommended Posts