fizia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No tak, koszty hotelu to jedno, ale jeszcze weterynarz. No nic, mam nadzieję, że jakoś się to wszystko uda opłacić. Dziś wysłałam z konta Radosław P. 30 zł na Korę od Kingi Quote
fizia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 AiK zadeklarowała 30 zł miesięcznie - serdecznie dziękujemy!!!!:loveu::multi::loveu: Narazie mamy deklaracje: - Stokrotka - 30 zł miesięcznie [SIZE=4]+ 50 zł jednorazowo -Mama Fizi - 30 zł miesięcznie+ 10 zł jednorazowo - Emilia - 50 zł jednorazowo - Iwi10 - 20 zł jednorazowo - MaxBurka - 50 zł jednorazowo + 30 zł miesięcznie od kwietnia - Majuska - 50 zł jednorazowo - Kinga - 30 zł miesięcznie - Agat21 - 20 zł miesięcznie - Elik - 50 zł miesięcznie - Ania&Jacek - 30 zł miesięcznie - Sabina02 - 50 zł jednorazowo - Akucha - 50 zł miesięcznie - Gabi1983h - 20 zł miesięcznie - AiK - 30 zł miesięcznie plus bazarek - Naxinka - 10 zł - Ajlii - 10 zł - Sambel- 15 zł - Lara - 4 zł [SIZE=2]__________________________________ Deklaracje stałe - 320 zł Deklaracje jednorazowe - 280 zł Bazarek - 39 zł w sumie - 639 zł :multi: Quote
clo Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 dziewczyny mam wielka prosbe o pomoc w transporcie dla kolegi kory ktory ma szans ejuz w tym tygodniu dolaczyc do koruni w hoteliku ejdnak rowniez potrzebne sa nam stale deklaracje albo chociaz zrzutka na transport...zorro nie wyglada az tak biednie jak kora..ale uwierzcie cierpi w samotnosci schroniska rownie mocno..teraz ma szanse by to sie zmienilo..dlatego kazdy grosz..chociaz na transport jest naprawde na wage zlota..bo miejsce juz od srody na niego czeka..pomogyscie tak cudnie korze..bardzo prosze..z calego serca by zorro mogl do niej dolaczyc.. www.dogomania.pl/forum/f28/zorro-od-czwartku-ma-szanse-na-hotelik-potrzeba-pilnie-pieniazkow-100724/index41.html#post11935149 Quote
clo Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 przepraszam za offa..ale zbieramy kazdy grosik na transport dla zorra:))..moze ktos tez odwiedzi jego watek?:) Quote
alfabia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Sunia wygląda strasznie. A najbardziej szokujące jest to jak bardzo jest podobna (jakby była podobna gdyby nie jej stan) do naszej suczki która odeszła w listopadzie. Gdzie jest teraz Kora? Gdzie przebywa? Czy już jest lub kiedy jedzie do DT? W jakim mieście będzie w DT? Proszę o więcej informacji o Korze które może pojawią się z DT. Jakie ma usposobienie, czy toleruje inne zwierzęta, jak odnosi się do dzieci. Quote
fizia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Kora jest w hoteliku w Elblągu. Podobno jest bardzo przytulasta. Toleruje inne zwierzęta, ale pdoobno lubi dominować - Moria pisała o tym, że "gwałci" inne psy, sądzimy, że to właśnie próba dominacji, pokazania swojej pozycji, ale nei jest agresywna. Do dzieci niestety nei wiemy jaki ma stosunek Quote
clo Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 alfabia juz napisalam ci dluuuugie pw o koruni:)))wszystko co i jak:)) Quote
elik Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 clo napisał(a):elik mozesz juz usunac ze swoich podpisow ten smutny banerek z kapselkiem:P kapsio juz nie ptrzy tak smutnie zza krat tylko grzeje dupeczke w domku mym rodzinnym:))) Przepraszam za ofa, ale muszę to powiedzieć ! Clo Kochana jak to wspaniale, że go przygarnęłaś. Z ogromną radością usuwam go z podpisu :loveu: Co jakiś czas wpadałam na jego wątek, ale ciągle czekał na ten właściwy domek, no i wreszcie znalazł :multi: Z powodu choroby ostatnio nie zaglądałam wogóle na dogo i z tego powodu "uciekł" mi fakt adopcji Kapselka. Kochana, szczere życzenia wszystkiego najlepszego i wiele radosnych chwil z Kapselkiem. On z pewnością stokrotnie odwdzięczy się Wam za przygarnięcie go :loveu: A co z jego sierścią na pycholku, co mu jest ? Quote
clo Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 tak alfabio to korunia we wlasnej osobie w swojej szczesliwej czerwonej obrozce!!!prawda ,ze sliczna?:))))jaki kochany pychol...widac ,ze szczesliwa az mi sie lezka zakrecila w oku jak ja zobaczylam:)) elik a Tobie serdecznie dziekuje za zyczenia!z pycholkiem kapsia i jego psychika juz coraz lepiej:))zaczyna byc radosny ,nabiera cialka;)i do tego pojawia sie juz drobny czarny meszek na lysym pycholku;)))) Quote
fizia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ojej jaka cudna!! Już znacznie lepiej wygląda:multi::multi::loveu: Moria - serdeczne dzięki za opiekę nad Nią!!!!!! I wszystkim WAM kochani dziękujemy!!! To dzięki Waszej pomocy możemy oglądać szczęśliwą Korę!!! Quote
truskawa144 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No proszę,Kora od razu wygląda lepiej. Moria w wolnej chwili napisz jak się Kora miewa:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Dużo lepiej wygląda, mam nadzieje, że szybko dojdzie do siebie Quote
clo Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 uuu cos cisza u kory:P..w gore mala lec sie przypomnij Quote
Recommended Posts