fizia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Aaaa no właśnie Dzień Kobiet :) Wszystkiego dobrego dla Wszystkich :loveu: Quote
clo Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 kora w gore!!!prezent na dzien kobiet napewno na Ciebie czeka!;) Quote
clo Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 oj koruniu..mam nadzieje ,ze jeszcze ktos Cie wspomoze malenka.. Quote
necia25 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 podnoszę Bidulcię ... Fiziu proszę wklej jeszcze na 1. stronie link do drugiego bazarku ... :cool3: Quote
dorcass Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 czy ona ma allegro? bo ją też moge wystawic, ale jutro, bo teraz idziemy spać, aha i tu jest pies wynedzniały wiec gdyby było konto jakiejś fundacji to mogłabym wrzucic na aukcje, prywatne konto moga byc problemy:roll: nie chcialabym żeby allegro mnie zablokowało:shake: Quote
fizia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Neciu - już dodałam Dorcass - serdeczne dzięki, ale narazie czekamy na to, żeby Kora trochę doszła do siebie. Była mowa raczej o allegro cegiełkowym, ale szczerze mówiąc trochę się pogubiłam, na czym stanęło. Z kontem fundacji jest kłopot, bo Kora nie jest pod opieką żadnej fundacji Quote
clo Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 no ja tak szczerze to zupelnie sie pogubilam z tym allegro cegielkowym co trzeba spelniac zeby wogole moc je wsytawiac..ale niestety mysle,ze tylko jesli jest sie fundacja to chyba jest taka mozliwosc..a korunia nie jest z zadna fundacja zwiazana..chyba,ze wszystkie my takowa zalozymy co tu pomagamy koruni dojsc do siebie:PP zart oczywiscie chociaz moze kiedys..;) Quote
gabi1983h Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Deklaruje stałą wpłate na Korę prosze na pw wysłac numer konta.Az mnie serce boli jak sie napatrze na te biedaczyska. :placz: Quote
clo Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 huraa!!!gabi dziekujemy!!juz wysylam pw a ile bedzie wynosci deklaracja?jesczez raz dziekuje! Quote
fizia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 AiK napisał(a):nr konta można prosić :lol: Jasne, że można - serdeczne dzięki!!!:multi: Quote
fizia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Narazie mamy deklaracje: - Stokrotka - 30 zł miesięcznie [SIZE=4]+ 50 zł jednorazowo -mama Fizi - 30 zł miesięcznie+ 10 zł jednorazowo - Emilia - 50 zł jednorazowo - Iwi10 - 20 zł jednorazowo - MaxBurka - 50 zł jednorazowo + 30 zł miesięcznie od kwietnia - Majuska - 50 zł jednorazowo - Kinga - 30 zł miesięcznie - Agat21 - 20 zł miesięcznie - Elik - 50 zł miesięcznie - Ania&Jacek - 30 zł miesięcznie - Sabina02 - 50 zł jednorazowo - Akucha - 50 zł miesięcznie - Gabi1983h - 20 zł miesięcznie plus bazarek - Naxinka - 10 zł - Ajlii - 10 zł - Sambel- 15 zł - Lara - 4 zł [SIZE=2]__________________________________ Deklaracje stałe - 290 zł Deklaracje jednorazowe - 280 zł Bazarek - 39 zł w sumie - 579 zł :multi: Clo - ile potrzbujemy miesiecznie 300 czy 320 zł? Zobaczcie kochani, już nam tak malutko brakuje!!!:multi: Quote
elik Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 fizia napisał(a):... Clo - ile potrzbujemy miesiecznie 300 czy 320 zł?... O ile dobrze pamietam, koszt hotaliku Koruni wyniesie 300 zł miesięcznie. Quote
clo Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 w koszty kory wejdzie tez wizyta u weta szczepienia plus sterylizacja wiec zbiorka jest nadal jak najbardziej aktualna:) Quote
clo Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 serdecznie dziekujemy wszystkim darczyncom:)kora wkrotce jak tylko pozwoli na to jej stan zdorwia zostanie umowiona na sterylke narazie jednak ma zaplanowana wizyte u weta i zobaczymy co powie:) Quote
clo Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 elik mozesz juz usunac ze swoich podpisow ten smutny banerek z kapselkiem:P kapsio juz nie ptrzy tak smutnie zza krat tylko grzeje dupeczke w domku mym rodzinnym:))) Quote
Recommended Posts