fizia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 elik napisał(a):Proszę o inormację jak będą się odbywały wpłaty za hotel Koruni ? Czy będą to wpłaty bezpośrednio do hotelu, czy na konto: Małgosia.... i ona będzie przekazywała do hotelu ? Pytam dlatego, że aby wprowadzic do bazy danych mojego konta dane odbiorcy, muszę wprowadzić kod. Dla stałego/wielokrotnego odbiorcy wystarczy wprowadzić kod jeden raz. Z uwagi na powyższe prosiłabym o namiary na to konto, na które mają być dokonywane wpłaty za hotel. Żeby mieć kontrolę na bieżąco nad tym, ile mamy w danym momecie pieniążków - będą wpłacane na konto Clo, Elik - wyczyść skrzynkę :loveu: i prześlę ten numer Quote
_ogonek_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Wszyscy maja skrzynki zawalone :evil_lol::evil_lol: Quote
fizia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 MaxBurka zadeklarowała od kwietnia 30 zł miesięcznie!!:multi::loveu: Narazie mamy deklaracje: - Stokrotka - 30 zł miesięcznie + 50 zł jednorazowo -mama Fizi - 30 zł miesięcznie+ 10 zł jednorazowo - - Emilia - 50 zł jednorazowo - Iwi10 - 20 zł jednorazowo - MaxBurka - 50 zł jednorazowo + 30 zł miesięcznie od kwietnia - Majuska - 50 zł jednorazowo - Kinga - 30 zł miesięcznie - Agat21 - 20 zł miesięcznie - Elik - 50 zł miesięcznie - Ania&Jacek - 30 zł miesięcznie - Sabina02 - 50 zł jednorazowo __________________________________ Deklaracje stałe - 220 zł Deklaracje jednorazowe - 280 zł w sumie - 470 zł :multi: Quote
stokrotka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 clo napisała:"Dorota Cz.- 80 zł" Dla ułatwienia: stokrotka:B-fly:;). Sorki ale ta buźka z kwiatkami tak mi sie podoba, że nie mogłam się powstrzymać.:oops: :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:- a to buźki dla pozostałych "sponsorów"( w ich imieniu).:evil_lol: :eviltong: Quote
clo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ale super wiadomosci!!!30zl miesiecznie dziekuje max burka:))wplaty beda sie odbywaly na konto ktore rozsylamy na pw a my je przelewamy do mori.oto lista wplat ktore na dzien dzisiejszy dostalysmy:) Joanna B.- 20 zł Dorota Cz.- 80 zł Emilia K. - 50 zł (Emilia2280) Jacek K. -20 zł Adam K. - 10 zł (Adam &Homer) Lidia i Witold G. - 50 zł Renata Sz. - 50 zł Wanda i Anna M.0 40 zł (Fizia) razem320zl:)dziekuje wszystkim za okazane wsparcie! Quote
stokrotka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Jak się odpowiada to poniżej "Emotikonki" jest napis (More) jak się w to kliknie, to otwiera sie caaałe mnóstwo buźiek.:lol: Quote
clo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 aaaa ok;)dzieki!dziewczyny prosze tez o zagladanie do naszego zorra i hebanka jeden chlopaczek juz prawie gotowy do adopcji wiosna miala nawet go dzis kapac a drugi ma szanse w czw jechac do morii ale deklaracji jeszcze malo... a i moria napisala,ze kora jest straszna przylepa a do tego spi z nia w lozku!:P i dodatkowo jest....GWALCICIELKA:Ppodobno caly czas proboje "zgwalcic"kolezanki:P Quote
fizia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 clo napisał(a):aaaa ok;)dzieki!dziewczyny prosze tez o zagladanie do naszego zorra i hebanka jeden chlopaczek juz prawie gotowy do adopcji wiosna miala nawet go dzis kapac a drugi ma szanse w czw jechac do morii ale deklaracji jeszcze malo... a i moria napisala,ze kora jest straszna przylepa a do tego spi z nia w lozku!:P i dodatkowo jest....GWALCICIELKA:Ppodobno caly czas proboje "zgwalcic"kolezanki:P No tego to się nie spodziewałam, że będzie spała tam w łózku :loveu::loveu: A z tym gwałceniem tak się zastanawiam czy nei może chodzić o chęć dominacji, gdzieś czytałam, ze czasem psy w ten sposób właśnie się zachowują, kiedy chca dominować - ale może się mylę. Quote
_ogonek_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 JNarazie mamy deklaracje: - Stokrotka - 30 zł miesięcznie + 50 zł jednorazowo -mama Fizi - 30 zł miesięcznie+ 10 zł jednorazowo - - Emilia - 50 zł jednorazowo - Iwi10 - 20 zł jednorazowo - MaxBurka - 50 zł jednorazowo + 30 zł miesięcznie od kwietnia - Majuska - 50 zł jednorazowo - Kinga - 30 zł miesięcznie - Agat21 - 20 zł miesięcznie - Elik - 50 zł miesięcznie - Ania&Jacek - 30 zł miesięcznie - Sabina02 - 50 zł jednorazowo __________________________________ Deklaracje stałe - 220 zł Deklaracje jednorazowe - 280 zł Jeszcze tylko 100 złotych w deklaracjach stałych i Korunia bezpieczna w DT :multi: Quote
stokrotka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Moja Tina suczka shih-tzu (tzn. mojej mamy ale to prawie jak moja, bo mieszkamy w jednym domu) też tak robiła, ale na swojej maskotce definku:cool3:.(nagminnie) Przeszło jej po sterylizacji.:eviltong: Quote
clo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 z tego co ja wiem to wlasnie chodzi o dominacje bo ona tylko sunie proboje tak hmm wlasnie zdominowac..i np moja nuka robi dokladnie tak samo.. Quote
_ogonek_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Może ja się nie będę odzywać bo coś palnę :roll: Tak więc podniosę tylko... Quote
clo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 akucha!!!jestes cudowna!!!dziekujemy!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
akucha Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No dobra cioteczki, szczypnęła mnie ta mała za serce. Deklaruję miesięcznie 50 zł. Podajcie na PM numer konta, potrzebuję pełnych danych z adresem. Quote
fizia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Serdeczne dzięki Akucha!!!!:loveu::loveu: Narazie mamy deklaracje: - Stokrotka - 30 zł miesięcznie + 50 zł jednorazowo -mama Fizi - 30 zł miesięcznie+ 10 zł jednorazowo - Emilia - 50 zł jednorazowo - Iwi10 - 20 zł jednorazowo - MaxBurka - 50 zł jednorazowo + 30 zł miesięcznie od kwietnia - Majuska - 50 zł jednorazowo - Kinga - 30 zł miesięcznie - Agat21 - 20 zł miesięcznie - Elik - 50 zł miesięcznie - Ania&Jacek - 30 zł miesięcznie - Sabina02 - 50 zł jednorazowo - Akucha - 50 zł miesięcznie plus bazarek - Naxinka - 10 zł - Ajlii - 10 zł - Sambel- 15 zł - Lara - 4 zł [SIZE=2]__________________________________ Deklaracje stałe - 270 zł Deklaracje jednorazowe - 280 zł Bazarek - 39 zł w sumie - 559 zł :multi: Quote
elik Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 fizia napisał(a):...Elik - wyczyść skrzynkę :loveu: i prześlę ten numer Ok, sie robi ;) Quote
clo Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 ada a jakze kazdy grosz sie przydaje a takie deklaracje tez sa wazne!!!liczy sie pomoc a kazdy pomaga jak moze!:)) Quote
_ogonek_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Jedyne co mogę zrobić to hopać, a na deklrację miesięczną to niewiele (5 zł - odpowiada?) :oops: Quote
clo Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 kora nie spadaj...moze ktos jeszcze Cie zauwazy i wspomoze!:) Quote
fizia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Trzymaj się ślicznotko - tyle osób myśli o Tobie Quote
clo Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 kora sie przypomina popoludniowo na dzien kobiet moze i naszej dziewczynce sie prezent dostanie i jescze jakas pomoc spadnie:))) Quote
Recommended Posts