Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak tylko kora bedzie gotowa do adopcji to oczywiscie,ze dam znac:)narazie czekamy az wplyna wszystkie wplaty na rzecz koruni i moze jeszcze znajda sie jacys darczyncy..przypominam ze hotelik kosztuje 300zl mies narazie stalych deklaracji mamy na 190..ale mam nadzieje,ze sie uda..trzeba by zrobic te allegro cegielkowe..tyle,ze ja nie umiem..moze ktos moglby?
a i dziewczyny potrzebuje pomocy w wysylaniu pw bo zbiermay tez deklaracje na zorra..chcemy go rowniez wyciagnac ze schronu i dac do hoteliku:)jest na to dosc spora szansa ale potrzeba pomocy:)moze jakies bazarki,pw..znow zbiorka;p pomoglyscie korze pomozmy tez zorro jej towarzyszowi niedoli prosze..chociaz zagladanie na watek tez cos daje..

oto jego watek
www.dogomania.pl/forum/f28/zorro-mlody-piekny-grzeczny-bezdomny-szuka-sponsorow-na-hotelik-100724/index33.html#post11916647

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

adak ,doda jak tylko kora bedzie gotowa to od razu daje znac:)za to ogloszenia przydzadza sie i to juz b.nie dlugo jak tylko wiosna go wykapie co ma nastapic jutro i da nowe zdjecia to przydzadza sie najslodszemu hebankowi tez ze schronu tego co kora on jest juz u wiosny i wlascieiwe jest gotow do adopcji:))tylko wiosna chce go wykapac do zdjec:)poczytajcie jej relacje na jego watku jaki to slodziak jest:))))

oto hebanowy watek
www.dogomania.pl/forum/f28/heban-o-magicznych-oczach-w-hoteliku-u-wiosny-potrzebuje-100-zl-85041/index83.html

Posted

wiem,ze pisala ale isadora jest strasznie zajeta..wiec nie wiem czy da rade..a ja nie mam sily tego ogarnac bo zbieram jesczez teraz na zora i rozsylam pw..czy ktos w takim razie moze napisac do isadory czy ma czas to teraz zrobic?ja dokladnie nie pamietam co tam trzeba zeby wogole mogla to wystawic..

Posted

Napisała: CLO kora sie przypomina...

To i ja podnoszę. Przepraszam, bo przy okazji uczę się cytować.

Ale jeszcze mi to do końca nie wychodzi, bo nie wiem jak się daje odnośnik do konkternego posta.:oops:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Tylko prosze wyslijcie mi na PM nastepujace informacje na przlew :lol:: nazwe banku, SWIFT, nr. konta, oraz imie, nazwisko i adres odbiorcy (przelew z zagranicy, wiec potrzebne mi sa te wszystkie informacje :roll:)... Z gory dziekuje! :lol:

A ja niesmialo sie przypominam... :oops:

Posted

czy ktos poratuje jeszcze nasza kochana kore????nadal zbiermy na hotelik..albo czy ktos moze wystawic tej suni allegro cegielkowe...prosze....

Posted

Narazie mamy deklaracje:
-
Stokrotka - 30 zł miesięcznie
+ 50 zł
jednorazowo
-mama Fizi - 30 zł miesięcznie+ 10 zł jednorazowo
-
- Emilia - 50 zł jednorazowo
- Iwi10 - 20 zł jednorazowo
- MaxBurka - 50 zł jednorazowo
- Majuska - 50 zł jednorazowo
- Kinga - 30 zł miesięcznie
- Agat21 - 20 zł miesięcznie
- Elik - 50 zł miesięcznie
- Ania&Jacek - 30 zł miesięcznie
- Sabina02 - 50 zł jednorazowo

Deklaracje stałe - 190 zł
Deklaracje jednorazowe - 280 zł

w sumie - 470 zł :multi:

Serdecznie dziękujemy!!!

Niestety stałych deklaracji mamy ciągle troszkę za mało...

Posted

mam prosbe czy wszyscy ktorzy sie zadeklarowali co do wplat i jzu wplacili mogliby napisac na watku potwierdzenie?poniewaz nie wiem od kogo sa wplaty nie ktore..bo nie znam wszystkich wiec dla upewnienia chcialabym wiedziec od kogo pieniazki juz poszly poniewaz narazei wplynelo 320zl:))za co dziekujemy!!

Posted

clo napisał(a):
mam prosbe czy wszyscy ktorzy sie zadeklarowali co do wplat i jzu wplacili mogliby napisac na watku potwierdzenie?poniewaz nie wiem od kogo sa wplaty nie ktore..bo nie znam wszystkich wiec dla upewnienia chcialabym wiedziec od kogo pieniazki juz poszly poniewaz narazei wplynelo 320zl:))za co dziekujemy!!

Moja mama wpłaciła 40 zł - z konta Wanda i Anna

Dzisja przeleję pieniążki od Kingi

Posted

Proszę o inormację jak będą się odbywały wpłaty za hotel Koruni ?
Czy będą to wpłaty bezpośrednio do hotelu, czy na konto: Małgosia.... i ona będzie przekazywała do hotelu ?
Pytam dlatego, że aby wprowadzic do bazy danych mojego konta dane odbiorcy, muszę wprowadzić kod. Dla stałego/wielokrotnego odbiorcy wystarczy wprowadzić kod jeden raz.
Z uwagi na powyższe prosiłabym o namiary na to konto, na które mają być dokonywane wpłaty za hotel.