clo Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 edit:Pan kierownik powiedzial,ze to nie jest ta sunka ktora byla nie udanie adoptowana tylko,ze kora siedzi juz w schronie od mja czy kwietnia nie pamietam dokladnie 2007..wiec nie wiem ale powiedzial,ze to jednak jest sunka ktora nie miala szczescia i od 2007 siedzi w schronisku ma ok3-4lat Quote
clo Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 a i truskawa co do schroniska to naprawde jestem pelan podziwu wyglada na b.zadbane:) Quote
clo Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 dziewczyny mam prosbe znajomemu zaginal przeslodki psiak w piastowie!raz juz zalozylam watek ale zupelnie chyba nikt nie zajrzal..mam na mailu zdjecia psiaka czy ktos moglby mi je pomoc wstawic? Quote
clo Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 moge je komus wyslac na maila?ja nie umiem wstawiac zdjec na dogo.. Quote
truskawa144 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 clo napisał(a):edit:Pan kierownik powiedzial,ze to nie jest ta sunka ktora byla nie udanie adoptowana tylko,ze kora siedzi juz w schronie od mja czy kwietnia nie pamietam dokladnie 2007..wiec nie wiem ale powiedzial,ze to jednak jest sunka ktora nie miala szczescia i od 2007 siedzi w schronisku ma ok3-4lat Bo były takie dwie podobne sunie i ja najpierw myślałam o jednej a potem o tej z nieudanej adopcji,widać oboje z kierownikiem się zamotaliśmy. Tak czy inaczej one były w tym samym boksie. Reszta się zgadza. Quote
clo Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 :)))kora to jest bokserek w wersji mini tak uznalysmy wczoraj podczas podrozy :bokser kieszonkowy;) Quote
taks Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 clo napisał(a):dziewczyny mam prosbe znajomemu zaginal przeslodki psiak w piastowie!raz juz zalozylam watek ale zupelnie chyba nikt nie zajrzal..mam na mailu zdjecia psiaka czy ktos moglby mi je pomoc wstawic? jeśli to jeszcze aktualne to ja mogę;) Quote
clo Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 juz majqa wstawila ale dziekuje za pomoc!:)prosze zajrzyjcie na jego watek moze ktos go gdzies widzial..wabi sie ernest.. to link www.dogomania.pl/forum/f96/zaginal-w-piastowie-132734/#post11898908 Quote
Doda_ Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Cieszę się, ze Kora jest już u mori :multi: No to niech sunia utyje i hop po domek! :) Quote
fizia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Fiziu, a czy miesięczna deklaracja 20 zł nie jest czasem od Agat21, bo osoba z takim nickiem odpowiedziała mi na pw i deklarowała taką kwotę? Edit: Sprawdziłam jeszcze w wyszukiwarce nie ma Agat24 Oj to pewnie tak, coś mi się musiało pomylić...:oops: Quote
clo Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 no doda popieram twoje zyczenia:))mam nadzieje,ze odm sie szybko znajdzie:)to naprawde przekochany psiak! Quote
agat21 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 czyli się wyjaśniło, że agat24 to właściwie agat21 :evil_lol: jutro robię przelew Quote
fizia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 clo napisał(a):edit:Pan kierownik powiedzial,ze to nie jest ta sunka ktora byla nie udanie adoptowana tylko,ze kora siedzi juz w schronie od mja czy kwietnia nie pamietam dokladnie 2007..wiec nie wiem ale powiedzial,ze to jednak jest sunka ktora nie miala szczescia i od 2007 siedzi w schronisku ma ok3-4lat Ojej, to strasznie długo bidula czekała... Quote
taks Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 :shake: gdyby przeliczyć na ludzką skalę długosci życia to kilkanaście lat ... jak wyrok za ciężką zbrodnię:placz: to przerażające jak sobie uzmysłowić ile te biedne psiaki muszą wycierpieć a mimo to nadal są gotowe zaufac i pokochać- czy człowiek by tak umiał?:roll::oops: Quote
fizia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Sabina02 napisał(a):Fizia, dostalam Twoj PM kilka dni temu. Moge podrzucic jakies 50 zl na Korunie, ale narazie tylko jednorazowo, bo juz mam spore platnosci na inne psiaki, sorry... :oops: To cunie! Serdecznie dzięki!!!!:loveu::multi::loveu: Quote
clo Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 nom dlugo ,dlugo..:((ale teraz sie wszystko odmieni:)dzis spala u mori w pokoju i noc przespala ladnie z tego co wiem wiec hura!:multi: Quote
fizia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Narazie mamy deklaracje: - Stokrotka - 30 zł miesięcznie + 50 zł jednorazowo -mama Fizi - 30 zł miesięcznie+ 10 zł jednorazowo - - Emilia - 50 zł jednorazowo - Iwi10 - 20 zł jednorazowo - MaxBurka - 50 zł jednorazowo - Majuska - 50 zł jednorazowo - Kinga - 30 zł miesięcznie - Agat21 - 20 zł miesięcznie - Elik - 50 zł miesięcznie - Ania&Jacek - 30 zł miesięcznie - Sabina02 - 50 zł jednorazowo __________________________________ Deklaracje stałe - 190 zł Deklaracje jednorazowe - 280 zł w sumie - 470 zł :multi: Quote
clo Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 no to super!!!!dziekuje wszystkim z calego serca!:multi::multi::multi: Quote
clo Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 dziewczyny prosz eo pomoc czy moglby ktos zrobic allegro dla tego cudaka kolegi kory ze schronu prosimy pieknie... www.dogomania.pl/forum/f28/szogun-sliczny-przekochany-mix-boksera-szuka-serca-ktore-go-pokocha-132653/index4.html#post11912982 Quote
Sabina02 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 fizia napisał(a):To cunie! Serdecznie dzięki!!!!:loveu::multi::loveu: Tylko prosze wyslijcie mi na PM nastepujace informacje na przlew :lol:: nazwe banku, SWIFT, nr. konta, oraz imie, nazwisko i adres odbiorcy (przelew z zagranicy, wiec potrzebne mi sa te wszystkie informacje :roll:)... Z gory dziekuje! :lol: Quote
clo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 witam Cie kor z rana!:)narazie na konto korci wplynelo 320zl!:multi:pewnie jeszcze nie wszystkie wplaty doszly ale i tak to juz cos wiec bardzo dziekuje wszystkim co wplacili!potem zostanie rozpisane ile od kogo wplynelo:) Quote
Recommended Posts