Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

edit:Pan kierownik powiedzial,ze to nie jest ta sunka ktora byla nie udanie adoptowana tylko,ze kora siedzi juz w schronie od mja czy kwietnia nie pamietam dokladnie 2007..wiec nie wiem ale powiedzial,ze to jednak jest sunka ktora nie miala szczescia i od 2007 siedzi w schronisku ma ok3-4lat

Posted

dziewczyny mam prosbe znajomemu zaginal przeslodki psiak w piastowie!raz juz zalozylam watek ale zupelnie chyba nikt nie zajrzal..mam na mailu zdjecia psiaka czy ktos moglby mi je pomoc wstawic?

Posted

clo napisał(a):
edit:Pan kierownik powiedzial,ze to nie jest ta sunka ktora byla nie udanie adoptowana tylko,ze kora siedzi juz w schronie od mja czy kwietnia nie pamietam dokladnie 2007..wiec nie wiem ale powiedzial,ze to jednak jest sunka ktora nie miala szczescia i od 2007 siedzi w schronisku ma ok3-4lat

Bo były takie dwie podobne sunie i ja najpierw myślałam o jednej a potem o tej z nieudanej adopcji,widać oboje z kierownikiem się zamotaliśmy.
Tak czy inaczej one były w tym samym boksie.
Reszta się zgadza.

Posted

clo napisał(a):
dziewczyny mam prosbe znajomemu zaginal przeslodki psiak w piastowie!raz juz zalozylam watek ale zupelnie chyba nikt nie zajrzal..mam na mailu zdjecia psiaka czy ktos moglby mi je pomoc wstawic?

jeśli to jeszcze aktualne to ja mogę;)

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Fiziu, a czy miesięczna deklaracja 20 zł nie jest czasem od Agat21, bo osoba z takim nickiem odpowiedziała mi na pw i deklarowała taką kwotę?

Edit:
Sprawdziłam jeszcze w wyszukiwarce nie ma Agat24

Oj to pewnie tak, coś mi się musiało pomylić...:oops:

Posted

clo napisał(a):

Ojej, to strasznie długo bidula czekała...

Posted

:shake: gdyby przeliczyć na ludzką skalę długosci życia to kilkanaście lat ... jak wyrok za ciężką zbrodnię:placz:

to przerażające jak sobie uzmysłowić ile te biedne psiaki muszą wycierpieć a mimo to nadal są gotowe zaufac i pokochać- czy człowiek by tak umiał?:roll::oops:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Fizia, dostalam Twoj PM kilka dni temu. Moge podrzucic jakies 50 zl na Korunie, ale narazie tylko jednorazowo, bo juz mam spore platnosci na inne psiaki, sorry... :oops:

To cunie! Serdecznie dzięki!!!!:loveu::multi::loveu:

Posted

nom dlugo ,dlugo..:((ale teraz sie wszystko odmieni:)dzis spala u mori w pokoju i noc przespala ladnie z tego co wiem wiec hura!:multi:

Posted

Narazie mamy deklaracje:
- Stokrotka - 30 zł miesięcznie
+ 50 zł jednorazowo
-mama Fizi - 30 zł miesięcznie+ 10 zł jednorazowo
-
- Emilia - 50 zł jednorazowo
- Iwi10 - 20 zł jednorazowo
- MaxBurka - 50 zł jednorazowo
- Majuska - 50 zł jednorazowo
- Kinga - 30 zł miesięcznie
- Agat21 - 20 zł miesięcznie
- Elik - 50 zł miesięcznie
- Ania&Jacek - 30 zł miesięcznie
- Sabina02 - 50 zł jednorazowo

Deklaracje stałe - 190 zł
Deklaracje jednorazowe - 280 zł

w sumie - 470 zł :multi:

Posted

fizia napisał(a):
To cunie! Serdecznie dzięki!!!!:loveu::multi::loveu:

Tylko prosze wyslijcie mi na PM nastepujace informacje na przlew :lol:: nazwe banku, SWIFT, nr. konta, oraz imie, nazwisko i adres odbiorcy (przelew z zagranicy, wiec potrzebne mi sa te wszystkie informacje :roll:)... Z gory dziekuje! :lol:

Posted

witam Cie kor z rana!:)narazie na konto korci wplynelo 320zl!:multi:pewnie jeszcze nie wszystkie wplaty doszly ale i tak to juz cos wiec bardzo dziekuje wszystkim co wplacili!potem zostanie rozpisane ile od kogo wplynelo:)