Zuza i Noddy Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='clo']dziewczyny ja tego ne ogarniam juz powoli;p dobra to niech ktos rozdzieli miedzy chetnych literki a tekst nie wiem..moze taki... Witaj! Z calego serca prosimy o wsparcie finansowe dla kory mix boksera ktora ma szanse na dt platny 320zl/mies.Kora bez czlowieka umrze..jest chora...chora na samotnosc...z tego powodu niknie i gasnie w oczach...ten chodzacy szkielecik musi byc jak najszybciej zabrany ze schronu bo czeka ja tam juz tylko smierc..prosze nie pozwolmy by to zlamane serduszko zgaslo na zawsze...kazdy grosz jest na wage zlota w tej chwili dlatego jesli mozesz pomoc to bedziemy niezmiernie wdzieczni .. ponizej watek kory..chociaz wejdz zajrzyj do naszej suni.. nie wiem nie umiem pisac tekstow ale moze taki? Myślę, że całkiem dobry, więc miało by to wyglądac mniej więcej tak. KORA gaśnie....Z całego serca prosimy o pomoc! Z całego serca prosimy o pomoc dla KORY mix boksera która ma szanse na dt płatny 320zl/mies.Kora bez człowieka umrze..jest chora...chora na samotność...z tego powodu niknie i gaśnie w oczach...ten chodzący szkielecik musi być jak najszybciej zabrany ze schronu bo czeka ja tam już tylko śmierć..proszę nie pozwólmy by to złamane serduszko zgasło na zawsze...każdy grosz jest na wagę złota w tej chwili dlatego jeśli możesz pomoc to będziemy niezmiernie wdzięczni .. Ponizej watek KORY.. Liczymy na twoje odwiedziny. Wejdź i pomóż: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-szkielet-psa-kora-mix-boksera-blaga-o-pomoc-w-oplaceniu-hotelu-132651/ Mnie mozna zapisac do literek A i B Quote
clo Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 dobra to zaczynamy rozsylanie wersja zuzi moim zdaniem jest ok to zuzia a ib ja moge wziac c id:)) Quote
iwi10 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Wreszcie przeczytałam wszystko masakra jak jedna osoba potrafi się kłócić. Truskawko nigdy nie byłam w tym schronisku ale twoje wypowiedzi mają sens i czuje że poświęcasz swoje całe serce temu zajęciu i nie wierzę w to żebyś nic nie zrobiła jak by tam było tak źle i pewnie byś tam nie pracował tylko walczyła o dobro tych psiaków, a osoba która z prowokowała kompletnie do mnie nie dotarła. Radzę tobie już nie reagować na te zaczepki tylko robić swoje szkoda twojej cennej energii. Ja mogę wpłacić na sunie 20zł Quote
necia25 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 fizia napisał(a):Ja mam całe pudło ślicznych pluszaków od Neci - z przeznaczniem na jakiegoś psiaka - może właśnie na Korę? tak Aniu - na Korcię Bidulcię:placz: będę Ci baaaaaardzo wdzięczna, jeśli się tym zajmiesz:loveu: ja na razie jestem na duuuuuuużym minusie więc niestety nie mogę zadeklarować wpłat, przynajmniej na razie:shake: Quote
clo Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 iwi napisalam na pw:)numer konta porozsylam dzis poznym wieczorem:) kora nadal prosi o wsparcie:)) Quote
stokrotka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 cytat iwi10 napisała: "Ja mogę wpłacić na sunie 20zł" :Rose::Rose::Rose: Quote
clo Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 super doda dziekuje!mam nadzieje,ze majqa sie zjawi oby:))a iwi rowniez bardzo,bardzo dziekuje!wogole dziekuje wszystkim wam za bycie na tym watku i wsparcie:)) Quote
majqa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Doda_']PW poleciał do sławnej majqi :loveu: A zrób sobie raz jeszcze jaja...:mad: :evil_lol: Zbierzcie mi proszę w jeden post Korę w pigułce (niestety zaraz siadam do innego cudowania na kompie i nie prześledzę całości). Wypunktuję: imię - Kora wiek - 2 lata co wiecie o jej historii/ przeszłości, jeśli oczywiście wiecie - skąd się ta bida znalazła w schronie, jak długo tam jest? zachowanie wobec człowieka, innych zwierząt - ? zdrowie - ? inne istotne rzeczy o suni - ? Wiecie już do jakiego domku powinna trafić, a do jakiego absolutnie nie? Na czymś muszę się oprzeć, stąd moja prośba. Im więcej konkretów tym łatwiej ubrać je w słowa. Quote
truskawa144 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 majqa - Wydaje mi się,że wiele rzeczy okaże się dopiero w DT. U nas w schronisku ona jest bardzo przyjazna w stosunku do ludzi i kochana. Jak do nas trafiła nie pamiętam ale to można sprawdzić w papierach jak będę w schronisku. Quote
emilia2280 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 clo napisał(a):uwaga kazdego chetnego na pomoc finansowa korze prosze o pw to podam numer konta na ktory bedzie mozna wplacac pieniadze..wyblagalam u mori i kochana zeszla z ceny troche wiec koszt miesieczny pobytu kory u mori to 320zl narazie stalych deklaracji mamy 60 zl plus 100zl jednorazowych jezeli ktos jeszcez moze poratowac kore groszem bardzo prosze o pomoc.. fiziu a czy jest mozliwosc zeby zadzwonic do kierownika dzis i wywiedziec sie co i jak dokladnie jest z kora?bo jak mam po nia w srode jechac to potrzebuje wiedziec..bo mori tez trzeba dokladnie co jest z psem powiedziec..a koszty w takim razie leczenia wzrosna..dlatego prosze kazdego o pomoc finansowa dla kory! Dam 50zl jednorazowo narazie. Proponujé spisac wszystkie deklaracje (miesiéczne i jednorazowe) w 1-szym (tu 2-im :razz:) poscie. Ulatwia zycie, naprawde :p Quote
clo Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 majqa,emilia dziekuje za przybycie!:))jak bede wiozla kore w srode to postaram sie potem majqa jak najwiecej ci o niej napisac a reszte info a propoprzeszlosci itd to mam nadzieje truskawa sie wywie jak w schronie bedzie ale mysle,ze juz w srode bede ci w stanie troche o niej napisac a najwyzej bedzie sie potem tekst odswiezac:) emilio serdecznie dziekuje za wplate na kore dzis rozesle nr konta wszystkim a jak przyjdzie fizia to poprosze ja by do 1 postu wrzucila wszystkie deklaracje:) Quote
fizia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Sprawdzcie czy dobrze? Nie pamiętam od kogo 100 zł... Narazie mamy deklaracje: - Stokrotka - 30 zł miesięcznie + 50 zł jednorazowo -mama Fizi - 30 zł miesięcznie - - Emilia - 50 zł jednorazowo - Iwi10 - 20 zł jednorazowo - MaxBurka - nie wiem jaką sumę - Majuska - 50 zł jednorazowo __________________________________ Deklaracje stałe - 60 zł Deklaracje jednorazowe - 170 zł Quote
clo Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 majuska jeszcze obiecala wygrzebac dla korki 50zl jednorazowo:)wiec mozna dopisac Quote
clo Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ja zupelnie nie wiem od kogo mialoby byc te 100zl jednorazowo..? Quote
clo Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 dziewczyny a tak sobie mysle czy moze u kory to nie jest tasiemiec moze?ja nie wiem jak sie go wykrywa tak do konca..ale nie wiem tak sie zastanawiam..bo skoro je i to dosc sporo..nie wiem tak sobie gdyba i sie zastanawiam.. Quote
clo Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ja tam nie trace nadzieji i licze,ze znajdzie sie ktos jeszcze kto wspomoze kore:)) Quote
fizia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Nie, nie - coś pomieszałam, muszę znaleźć ten Twój post, w którym pisałaś o Stokrotce i Jej deklaracjach Wtedy było 30 od mojej mamy, 30 od Stokrotki plus 100, czyli 50 od Stokrotki jednorazowo i 50 nie wiem od kogo Quote
fizia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 clo napisał(a):hurra1!!ucaluj mame!:multi::multi: to mamy juz 30zl od twojej mamy 30zl od stokrotki plus jednorazowa wplate 50zl:)) i od majuski jednorazowo 50zl!:multi: czy ktos jeszcze moze nas wspomoc?:) Ok, to już wiem - czyli niestety za dużo napisałam... Quote
fizia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 clo napisał(a):ja tam nie trace nadzieji i licze,ze znajdzie sie ktos jeszcze kto wspomoze kore:)) Nie jest źle, już jest 230 zł - na pierwszy miesiąc brakuje 100 zł Quote
truskawa144 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='clo']dziewczyny a tak sobie mysle czy moze u kory to nie jest tasiemiec moze? Ale wtedy zaraziły by się inne psy a i sama Kora tez by się nim musiała zarazić od kogoś więc wątpię. Na prawdę,wierz mi,że to typowa przypadłość bokserów. Zobacz innego psa od nas,obecnie pod opieką Bokserów w potrzebie (pierwsze dni w DT): U nas był kilka dni ale wcześniej się długo błąkał. Na dole foto z DT. Trafił tam w połowie stycznia a dziś już wygląda tak: Wiecie już o co mi chodzi. Quote
Recommended Posts