Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dwa lata temu zabralysmy ze schroniska w Nowym Targu psa, którego nic dobrego tam już nie czekało.. Stary, średni, nawet na łańcuch się nie nadawał.. Za każdym razem gdy byłyśmy w schronisku obiecywalysmy mu, ze juz następnym razem opuści to miejsce. Wreszcie ten dzień nadszedł - przywiozłyśmy marcelka do krakowa- zamieszkał w hotelu pod Krakowem. Trzy tygodnie temu Marcel przestał jeść, siedział w boksie smutny, osowialy. Pojechał na badania- diagnoza: nowotwór, do tego jak wykazalo badanie hidtopatologiczne- złośliwy..:(. Marcel znalazł dom tymczasowy w domu dobrej duszy, ale jego leczenie, jedzenie, podkłady to koszty. Marcel nie szuka juz domu. Jego czas został policzone na 1,5 miesiąca - do pół roku. Chcemy żeby te ostatnie miesiące spędził w DT, ale potrzebujemy pomocy na leczenie. Dlatego zakładam wątek Marcelkowi, aby móc robić tu rozliczenie z bazarków. Marcel dostaje Encorton, karsivan, osłonowe na żołądek, kwasy omega 3. Ma anemie spowodowana operacja guza. Musi jeść wysokobialkowa karme, aby weglowodanami nie karmić raka. Zdjecia Marcela wstawić któraś z dziewczyn.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mam odpowiedź od AniB :)
Bardzo się przyda! Ale czy można odebrać gdzieś w Krk? Ew ja zapłace za list. Dziękujemy!!!

Ja podaruję lek Marcelkowi razem z przesyłką. Bardzo proszę o adres do wysyłki na pw 

Posted

Yolanovi, bardzo, bardzo dziekujemy! A ja nadal nie mam edycji, wiec rozliczam jak zwykle w postach:// Wydatki na Marcela do tej pory to Encorton 28 zł, karsivan 81 zl,podklady 5 opakowań po 7,60 co daje 38 zł, kwasy omega 3 23 zł, karma fitmin 160 zl 15 kg, razem 330 zł - bazarek 213,90= - 116,10 zl.

• 2 weeks later...
Posted

Wiadomość od Ani:
Do piątku nie:(

Encorton wysłałam 16.10 Sprawdziłam tracking: przesyłka awizowana w dn. 20.10; oczekuje na odbiór w urzędzie pocztowym nr 11, ul. Chmieleniec 39. To jest numer przesyłki 00359007734800779782. Sprawdźcie dziewczyny bo za chwilę to odeślą

Posted

Encorton wysłałam 16.10 Sprawdziłam tracking: przesyłka awizowana w dn. 20.10; oczekuje na odbiór w urzędzie pocztowym nr 11, ul. Chmieleniec 39. To jest numer przesyłki 00359007734800779782. Sprawdźcie dziewczyny bo za chwilę to odeślą[/size]

Podaję dane AniB.
Dziekuję! :)
Posted

Ania odebrała przesyłkę z Encortonem :)
Jeszcze raz bardzo dziękujemy!!!

Super. Marcelkowi życzę jak najlepszej kondycji jak najdłużej. Pozdrawiam

• 2 weeks later...