Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

24 lutego 2009 na przystanku autobusowym przy ul. Pilczyckiej róg Górniczej znaleziono młodego (1-1,5 roku), średniej wielkości, rudego, długowłosego psa. Pies został prawdopodobnie wyrzucony, bo nie umie zostawać sam w domu!!!!

[SIZE=5]PILNIE PROSZĘ O POMOC W SZUKANIU LOKUM DLA RUDEGO. TERAZ JEST W DOMU TYMCZASOWYM, KTÓRY MIMO DOBRYCH CHĘCI NIE MOŻE GO DŁUŻEJ TRZYMAĆ. CZEKA GO SCHRONISKO, PONIEWAŻ NISZCZY GDY ZOSTAJE SAM.

Potrzebny jest doświadczony dom tymczasowy lub dom stały, w którym ktoś zawsze jest bądź u kogoś kto chce psa uczyć i kombinować.

DT niestety potrzebny jest na cito gdyż pies zostanie w przeciwnym razie oddany do schroniska.

Ja nie mogę go przetrzymać. Pomóżcie Rudemu.

Posted

demi napisał(a):
ten skarb ma już 2 odnowione allegro, i nic ?:shake:

Allegro, bo mi o tym nic nie wiadomo?

W każdym razie pies POTRZEBUJE DT NA CITO!!!! POTRZEBUJEMY TEŻ BEHAWIORYSTY,KTÓRY ZA DARMO MÓGŁBY POKIEROWAĆ OBECNYM DT.

LUDZIE MIMO SZCZERYCH CHĘCI NIE RADZĄ SOBIE JUŻ ZE ZNAJDĄ I TRACĄ CIERPLIWOŚĆ.

PROSZĘ O POMOC.

Posted

Śliczny psiak!:lol: On jest bardzo w typie tollera;)
A klatka kennelowa narazie nie zdałaby egzaminu?
Może na wątek tollerów go dać? Jest tu taki na dogo- jemu potrzebny taki dom,gdzie zawsze ktoś jest!

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
Podnoszę Rudego! Nie mamy klatki kennelowej, może ktoś ma pożyczyć na czas nieokreślony?

musiałabyś ulv zapytać, bo wiem ja mam jedną, ale ciągle w użyciu, jak nie na kota to na psa, a ulvinia ma jedną moją, także może akurat by miała wolną.
Niedługo bede musiała zacząć ściagać klatki bo jak się małe kociaste zaczną to klękajcie narody :shake:

• 3 weeks later...
Posted

gosikf & dogs napisał(a):
Ja jestem w tym zupełnie ciemna:oops:

a jak by tak wyprosić ze schronu???
Ja mam stamtąd 2;) i wszystkie niestety w wiecznym użyciu, aż do znudzenia. Ale oni maja do kasacji klatki, takze może akurat jakąś lekko zdezelowaną :cool3:

• 2 months later...