gosikf & dogs Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 24 lutego 2009 na przystanku autobusowym przy ul. Pilczyckiej róg Górniczej znaleziono młodego (1-1,5 roku), średniej wielkości, rudego, długowłosego psa. Pies został prawdopodobnie wyrzucony, bo nie umie zostawać sam w domu!!!! [SIZE=5]PILNIE PROSZĘ O POMOC W SZUKANIU LOKUM DLA RUDEGO. TERAZ JEST W DOMU TYMCZASOWYM, KTÓRY MIMO DOBRYCH CHĘCI NIE MOŻE GO DŁUŻEJ TRZYMAĆ. CZEKA GO SCHRONISKO, PONIEWAŻ NISZCZY GDY ZOSTAJE SAM. Potrzebny jest doświadczony dom tymczasowy lub dom stały, w którym ktoś zawsze jest bądź u kogoś kto chce psa uczyć i kombinować. DT niestety potrzebny jest na cito gdyż pies zostanie w przeciwnym razie oddany do schroniska. Ja nie mogę go przetrzymać. Pomóżcie Rudemu. Quote
gosikf & dogs Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Czy ktoś może zrobić allegro Rudemu? :oops: Prosimy o pomoc w rozgłaszaniu pieska. Zrobiłabym banerek ale najzwyczajniej w świecie nie umiem... Quote
demi Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 jak mi na maila przeslesz "gotowy" teks i zdjecia to nie ma problemu;) Quote
gosikf & dogs Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Ok. Dziękuję:loveu: W górę Rudy!!! Quote
gosikf & dogs Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 mail poszedł już dawno PSIAK PROSI O ZAINTERESOWANIE! Mamy problem z zostawaniem w domu samemu, ale rozpoczął naukę. Quote
gosikf & dogs Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Rudy czeka na swoją szansę. Ten lęk separacyjny wyklucza go z idealnych kandydatów do adopcji. Nauka nic nie daje. Pies niszczy jak opętany... Skreślony nie?:placz: Quote
demi Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 ten skarb ma już 2 odnowione allegro, i nic ?:shake: Quote
gosikf & dogs Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 demi napisał(a):ten skarb ma już 2 odnowione allegro, i nic ?:shake: Allegro, bo mi o tym nic nie wiadomo? W każdym razie pies POTRZEBUJE DT NA CITO!!!! POTRZEBUJEMY TEŻ BEHAWIORYSTY,KTÓRY ZA DARMO MÓGŁBY POKIEROWAĆ OBECNYM DT. LUDZIE MIMO SZCZERYCH CHĘCI NIE RADZĄ SOBIE JUŻ ZE ZNAJDĄ I TRACĄ CIERPLIWOŚĆ. PROSZĘ O POMOC. Quote
demi Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 znaleziono rudego młodego psa!!! WROCŁAW (581789641) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy już drugi raz odnawiane! Na tozowe konto jak wejdziesz to zawsze wynajdziesz, bo jak mówie ze bedzie allegro, to bedzie;) ale z dt to wiadomo jak jest:shake: Quote
epe Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Śliczny psiak!:lol: On jest bardzo w typie tollera;) A klatka kennelowa narazie nie zdałaby egzaminu? Może na wątek tollerów go dać? Jest tu taki na dogo- jemu potrzebny taki dom,gdzie zawsze ktoś jest! Quote
gosikf & dogs Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Podnoszę Rudego! Nie mamy klatki kennelowej, może ktoś ma pożyczyć na czas nieokreślony? Quote
demi Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 gosikf & dogs napisał(a):Podnoszę Rudego! Nie mamy klatki kennelowej, może ktoś ma pożyczyć na czas nieokreślony? musiałabyś ulv zapytać, bo wiem ja mam jedną, ale ciągle w użyciu, jak nie na kota to na psa, a ulvinia ma jedną moją, także może akurat by miała wolną. Niedługo bede musiała zacząć ściagać klatki bo jak się małe kociaste zaczną to klękajcie narody :shake: Quote
GoskaGoska Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ja tak wogole mysle, zeby zrobic sklade na klatke aby byla dostepna na Wroclaw, bo wlasnie w takich przypadkach klatka to idealne rozwiázanie Quote
gosikf & dogs Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Świetny pomysł! Klatka jest potrzebna i niezastąpiona. Quote
GoskaGoska Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 nie wiem czy to by wypalilo - ale moze zrobic jakies cegielki na allegro -na zakup klatki? Quote
gosikf & dogs Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Ja jestem w tym zupełnie ciemna:oops: Quote
demi Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 gosikf & dogs napisał(a):Ja jestem w tym zupełnie ciemna:oops: a jak by tak wyprosić ze schronu??? Ja mam stamtąd 2;) i wszystkie niestety w wiecznym użyciu, aż do znudzenia. Ale oni maja do kasacji klatki, takze może akurat jakąś lekko zdezelowaną :cool3: Quote
Recommended Posts