Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toluś! Wszystkiego najlepszego! :new-bday:
Samych słonecznych dni, zabaw i wspaniałych przysmaków, no i oczywiście medali na wystawach.
Zyczy Gabi z psiurami: Dustinkiem, Ofrą i Romisią

Posted

przepraszamy za spóznienie :(
oczywiście gorące zyczenia dla Tolusi
duzo zdróweczka, wesołych zabaw, samych sukcesów wystawowych
i gorące buziaczki (szczególnie gorące od mojej Tolusi, ktora jubilatce zawdzięcza swoje imie :P)
:BIG: :new-bday:

Posted

Jutro Rapsodia czyli nasza "psotka" kończy 2 latka :new-bday:
Elena, Gosia i Adiraja nasze pociechy są rówieśnikami a jak różnią się od siebie wyglądem prawda :P

Posted

Bede pierwsza :evilbat:

"Psotce" zyczymy duzo zdrowka, pysznych lakoci, zawsze pelnej miski, dlugasnych spacerkow z pancia i oczywisciepelno prezentow pod choinka!!!! :new-bday: :new-bday:
Wszystkiego najlepszego i 100 lat!!!

Posted

Czy ja wiem Samanto... nasze psiurki są bardzo do siebie podobne.. tylko fryzurki maja inne :wink: Ale łobuziaki zywiołowe i ślicznotki dokładnie takie same :wink: :lol: Tylko Rapsiuni uszka nie stanęły ale za to przesłodko z tym wygląda wiesz? taka rozczulająca psiunia 8)
Chciałabym kiedyś naszą czwóreczke zobaczyć razem :roll:

A dziś w dniu drugich urodzin dla Rapsiuni najserdeczniejsze życzonka od nas
Niech bedzie szczęśliwym psiaczkiem i ma wszystko co najlepsze łącznie z miłością właścicieli :D

od Axelka

Posted

No to teraz my:
Wszystkiego Naj Naj Najlepszego dla Rapsodii :angel: :angel:
Dużo zdrówka :icecream: , szczęścia :multi: i samych pysznych smakołyków :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:
ŻYCZĄ:
Marlena&Toffiś
:rainbowa: :rainbowa: :rainbowa: :rainbowa: :rainbowa: :rainbowa: :rainbowa: :rainbowa: :rainbowa: :rainbowa: :rainbowa: :rainbowa: :rainbowa: :rainbowa: :rainbowa:

Posted

:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Wszystkiego najlepszego dla Rapsodii- dużo zdrówka, energii za dwóch :lol: , samych smakołyków i dużo miłości od Państwa

Posted

Ja chciałam złożyć spóźnione życzenia wszystkim jubilatom :oops:
nie było mnie przez pewien czas i to stąd ten poślizg
Dustinku, Tolusiu Wszytskiego Naj !!

A Rapsodii życzę samych wspaniałych dni, długaśnych spacerków, mnóstwo smakołyków i wszytskiego tego, czego sobie może taka panienka zażyczyć.

STO LAT !