Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Drogie panie!
Jako przedstawiciel dość nielicznej grupy panów, składam wam Najserdeczniejsze życzenia! Życze Wam, spełnienia marzeń i dużo, dużo radości. Bukiecik dla was

NO i oczywiście dla każdej z Was tradycyjny tulipan 8)

pozdrawiam :fadein:

Posted

Kochani Panowie, jestescie niesamowici!!! Bardzo dziekujemy!!
Tulipany uwialbiam a zyczenia od Waldka rozlozyly mnie naobie lopatki .....cudne!!!
Coz, mamy tu niezwyklych mezczyzn!! :lol: :lol:

Posted

Maćku i Waldku serdecznie dziękuję!! Naprawde aż się miło robi cyztając (i oglądając) takie sympatyczne rzeczy :). Waldek widać że musiałąeś w to włożyć sproro pracy i swój cenny czas za co ci baaardzo dziękuję!!

Posted

[quote name='waldek2']Pod tym emotikonem

kryje się niespodzianka dla wszystkich szanownych PAŃ z Dogmani.

wystarczy kliknąć i włączyć głośniki

Waldek
to nic ze Dzien Kobiet sie juz skonczyl, ale tak wspaniale zyczonka, ktore przygotowales dla nas moznaby ogladac dniami i nocami, az sie wzruszylam. Wszytsko tak swietnie dobrales i ta melodyjka. naprawde dziekuje za to bardzo

Macius mimo iz jestescie nieliczna grupa to postaraliscie sie lepiej niz jakby Was bylo kilkunastwo.

Buziaki dla Was kochani

Posted

chciałam powiedzieć,że dziś moja dzidzia kończy 4 miesiące..a nie dawno była jeszcze taaaaka malutka :wink: no i już na szczęście dobiła do kilograma :lol: ogólnie bardzo fajnie się rozwija i jest bardzo rezolutnym,pełnym energii pieskiem :wink: