Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkiego najpsiejszego dla Axelka i Toyeczki ( :o ten czas naprawdę szybko leci :o ) :BIG: . Oczywiście jak zwykle sie spóźniłam :oops:

I oczywiście wszystkiego najpsiejszego dla Bijou :buzi: :wink: :BIG: :new-bday:

Posted

a ja raz jeszcze dziękuję wszystkim serdecznie :oops: czas z Toyeczka płynie nie ublaganie :roll:

no i Bijou dla Ciebie stooooo laaaat od całej mojej rodzinki. dużo zdrówka,smakołyków...powodzenia w planach :wink: i duuużo pociechy z pańci :D :D :D

Posted

Ola, Gosia, Madzia! Dziękujemy z Biżunią za życzenia :D :D ! Ale nam miło! Faktycznie czas leci aż za szybko :wink: :D !

Biżuńka dostała masę prezencików i smacznych i zabawkowych. Moja córa to w ogóle jest udana - zaangażowała pół grupy przedszkolnej do pracy i wróciła z "tysiącem" laurek od dzieciakó dla Bijouni, bo jak się okazało że wszyscy w przedszkolu kochają Bińkę :wink: :D !

Dziękuję, Gosiu, za linka z przepisem psich ciastek - Biżuni tak smakowały, że chyba lepszej nagródki od teraz już nie będzie :wink: :lol: ! Z kuchni to nie chce wyjść, stoi jak wartownik :wink: ! Jutro wstawię parę foteczek z małej rodzinnej imprezki :D .

Posted

My rowniez zyczymy wszystkiego naj, naj, najlepszego dla kochanej Bizuni w dniu jej urodzinek.

:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:

I czekamy na zdjecia ze smakowitego przyjecia. :wink: :D :P

Posted

Elenko Złóż także od nas najserdeczniejsze życzenia dla kochanej Bijouni niech nam żyje sto lat ucałuj Ją mocno od nas i od Snoopcia no i czekamy na foto relacje z imprezki

Posted

Jeszcze raz wszystkim z Biżunią dzkękujemy z całego serca za wspaniałe życzonka :lol: !!!

SwEet_LiLi, link do przepisów Gosia podawała parę stron wcześniej :wink: !

A oto obiecane fotki, (tylko bardzo przepraszam za niepodcięte uszatka i łapeczki Bińki :oops: - zaległości kosmetyczno-pielęgnacyjne będą nadrobione w week-end :wink: :oops: ) :

Nostalgia :wink:

Szybciej, szybciej, dajcie mi kawałek mojego torcika :wink: :D !

Cierpliwość moja się skończyła - może jak szczeknę (pani chyba nie widzi :wink: :roll:) to te ciasteczka się wystraszą i same wpadną do mojej mordki :wink: :lol: .

No wreszcie, można posmakować :D

Tak mało ?

To wszystko dla mnie?

I z nową zabawką

Po impezce czas na odpoczynek, oczywiście u pana na kolanach :wink:

Posted

Eleno - śliczne foty - widze ze Biżunia miała wspaniałe urodzinki.. i pewnie i tak najbardziej cieszą ją nowe, piszczące zabaweczki?
A ciacha faktycznie mają wieeeelkie powodzenie u psiaków :lol:

Zabiegi kosmetyczne przed weekendem czy w weekend? Ot takie przewrotne pytanko :wink:

buziaki
Gosia

Posted

Gosia, precież 20 listopada już w tą niedzielę :oops: , no to jasne że musimy wszystko zrobić przed ... :wink: . Tylko chyba nam zimę zapowiadają :roll: .

Posted

No niestety - ponoć weekend ma być zimny i może sobie śnieżek pruszyć... byle sam pruszył a nie z deszczem :wink:
Najważniejsze to dobre samopoczucie i ciepłe ubranko - dla siebie i piesia 8)

Posted

Oooo, kolejny dwulatek!!! :lol: :lol: :lol:
Gabi, wszystkiego najlepszego dla Dustinka, sukcesów na wystawach, dużo zdróweczka i wszystkiego naj...!!! :new-bday:

Dziękujemy raz jeszcze z Biżulinką za miłe słówka :wink: :D !