Magdalena1 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 dziękujemy Wam ślicznie dziewczyny :oops: :D Quote
Gosiek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Madziu, proszę o przekazanie mnóstwa buziakow w piękny Toyeczkowy pysiolek ze spóźnionymi zyczonkami urodzinowymi :oops: Quote
Księżycowa_Pyza Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ja równiez dołączam się do życzeń dla Toyeczki, wszystkiego najlepszego :D :new-bday: Quote
Marca_Besi Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Wszystkiego Najlepszego dla Toyeczki!!! :BIG: :new-bday: Quote
Alka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 i ja życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TOYECZKI Quote
Magdalena1 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 jejku,jejku,jejku..ale miło :oops: dziękujemy Wam za tak wspaniałe życzenia..ale to miłe uczucie :D Quote
Ola&Kika Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Wszystkiego najpsiejszego dla Axelka i Toyeczki ( :o ten czas naprawdę szybko leci :o ) :BIG: . Oczywiście jak zwykle sie spóźniłam :oops: I oczywiście wszystkiego najpsiejszego dla Bijou :buzi: :wink: :BIG: :new-bday: Quote
Gosiek Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Kochanej Bizuni z okazji 2 urodzinek od Axelka Quote
Magdalena1 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 a ja raz jeszcze dziękuję wszystkim serdecznie :oops: czas z Toyeczka płynie nie ublaganie :roll: no i Bijou dla Ciebie stooooo laaaat od całej mojej rodzinki. dużo zdrówka,smakołyków...powodzenia w planach :wink: i duuużo pociechy z pańci :D :D :D Quote
elena Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Ola, Gosia, Madzia! Dziękujemy z Biżunią za życzenia :D :D ! Ale nam miło! Faktycznie czas leci aż za szybko :wink: :D ! Biżuńka dostała masę prezencików i smacznych i zabawkowych. Moja córa to w ogóle jest udana - zaangażowała pół grupy przedszkolnej do pracy i wróciła z "tysiącem" laurek od dzieciakó dla Bijouni, bo jak się okazało że wszyscy w przedszkolu kochają Bińkę :wink: :D ! Dziękuję, Gosiu, za linka z przepisem psich ciastek - Biżuni tak smakowały, że chyba lepszej nagródki od teraz już nie będzie :wink: :lol: ! Z kuchni to nie chce wyjść, stoi jak wartownik :wink: ! Jutro wstawię parę foteczek z małej rodzinnej imprezki :D . Quote
isabelle Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 My rowniez zyczymy wszystkiego naj, naj, najlepszego dla kochanej Bizuni w dniu jej urodzinek. :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: I czekamy na zdjecia ze smakowitego przyjecia. :wink: :D :P Quote
Snoopy7 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Elenko Złóż także od nas najserdeczniejsze życzenia dla kochanej Bijouni niech nam żyje sto lat ucałuj Ją mocno od nas i od Snoopcia no i czekamy na foto relacje z imprezki Quote
Happy Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Sto lat! Sto lat! Dla słodziutkie Bijouni. Pysznych smkołyków, wesołych zabaw z pancią. Uścisk łapki przesyłają Dustin, Ofra i maleńka Romisia Quote
SwEet_LiLi Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 czyzbym cos przeoczyła ?? I ja prosze o przepis na ciesteczka psie :)) :oops: Quote
agnilale Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Ja zupelnie przegapilam ten topik :oops: :oops: :oops: :oops: Kochani Jubilaci- przyjmijcie od nas tez bardzo serdeczne choc spoznione zyczenia :BIG: :new-bday: :tort: Quote
elena Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Jeszcze raz wszystkim z Biżunią dzkękujemy z całego serca za wspaniałe życzonka :lol: !!! SwEet_LiLi, link do przepisów Gosia podawała parę stron wcześniej :wink: ! A oto obiecane fotki, (tylko bardzo przepraszam za niepodcięte uszatka i łapeczki Bińki :oops: - zaległości kosmetyczno-pielęgnacyjne będą nadrobione w week-end :wink: :oops: ) : Nostalgia :wink: Szybciej, szybciej, dajcie mi kawałek mojego torcika :wink: :D ! Cierpliwość moja się skończyła - może jak szczeknę (pani chyba nie widzi :wink: :roll:) to te ciasteczka się wystraszą i same wpadną do mojej mordki :wink: :lol: . No wreszcie, można posmakować :D Tak mało ? To wszystko dla mnie? I z nową zabawką Po impezce czas na odpoczynek, oczywiście u pana na kolanach :wink: Quote
Gosiek Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Eleno - śliczne foty - widze ze Biżunia miała wspaniałe urodzinki.. i pewnie i tak najbardziej cieszą ją nowe, piszczące zabaweczki? A ciacha faktycznie mają wieeeelkie powodzenie u psiaków :lol: Zabiegi kosmetyczne przed weekendem czy w weekend? Ot takie przewrotne pytanko :wink: buziaki Gosia Quote
elena Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Gosia, precież 20 listopada już w tą niedzielę :oops: , no to jasne że musimy wszystko zrobić przed ... :wink: . Tylko chyba nam zimę zapowiadają :roll: . Quote
Gosiek Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 No niestety - ponoć weekend ma być zimny i może sobie śnieżek pruszyć... byle sam pruszył a nie z deszczem :wink: Najważniejsze to dobre samopoczucie i ciepłe ubranko - dla siebie i piesia 8) Quote
marlena924 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Śliczne zdjęcia! Biżunia miała niezłe przyjęcie :-) Wszystkiego najlepszego-opóźnione żayczenia dla małej ;) Quote
Happy Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Chcę się podzielić moim szczęściem. Dzisiaj mój słodki Dustinek kończy 2 lata. Sto lat moja psinko! :new-bday: :laola: Quote
Snoopy7 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Dustinku my też życzymy Ci wszystkiego najlepszego z okazji Twoich drugich urodzinek Sto lat sto lat, niech żyje żyje nam ... Elenko fotki super Quote
Magdalena1 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Stooooooooo lat,stooooooooooooo lat kochany Dustinku.. Niech Ci się spełnią największe marzenia :) duuużo pociechy z pańci i dwóch towarzyszek życia. buuuziaki dla solenizanta :D Quote
elena Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Oooo, kolejny dwulatek!!! :lol: :lol: :lol: Gabi, wszystkiego najlepszego dla Dustinka, sukcesów na wystawach, dużo zdróweczka i wszystkiego naj...!!! :new-bday: Dziękujemy raz jeszcze z Biżulinką za miłe słówka :wink: :D ! Quote
Recommended Posts