wisela1 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Napewno rozpacz i wizja rychłego rozstania zagoniła tomcuga do roboty..... Quote
beka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 tomcug napisał(a): Boziu, za kilka dni zostaną mi tylko fotki. :placz::placz::placz: Nie jest łatwo oddać psiaka :( (dlatego ja mam 4....) Ale jak nie można inaczej..... Quote
tomcug Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 beka napisał(a):Nie jest łatwo oddać psiaka :( (dlatego ja mam 4....) Ale jak nie można inaczej..... Ja wiem, że Pluto będzie miał wspaniałe warunki. Dzięki Tobie, Beko jestem pewna i spokojna. Małgosia i jej Rodzina już nie mogą się doczekać przyjazdu Plucika, mam obiecaną sesję fotograficzną zaraz po przyjeździe (no, może zaaklimatyzowaniu się pieska). ;) A ja tak naprawdę jestem szczęśliwa, gdyż nastał koniec tułaczki, bicia i przepędzania wspaniałego pieska. :lol: A że jest mi bardzo ciężko, no cóż............... Quote
tomcug Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 wisela1 napisał(a):No, wreszcie.... Wzięła się do roboty:cool1: Mam nadzieję, że czujesz się usatysfakcjonowana. :diabloti: Ale to prawda, nie wyrabiam na zakręcie, na nic czasu nie mam, przepraszam wszystkich, których zaniedbuję. :oops: Boziu, za kilka dni zostaną mi tylko fotki. :placz::placz::placz: Quote
tomcug Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 te przeskakujące posty są wkurzające okropnie. :comp26: Quote
tomcug Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Mało nas, mało nas. :diabloti: Wieczorkiem wrzucę jeszcze parę foteczek. Quote
wisela1 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 A ja myślałam ze mi już stąd ocean łez zaleje biurko..... Ale zastępcza matka jakoś się jeszcze trzyma.... Quote
tomcug Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 I sesja zdjęciowa łóżkowa. :evil_lol: Plucik nie lubi , kiedy robimy fotki, chyba się boi. Minę ma, jakby działa się mu straszna krzywda. :diabloti: Quote
Recommended Posts