Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero wróciłam, padam na twarz, ale wkleję parę foteczek z wczorajszego odpoczynku po kąpieli.

Coś ta ciotka nie wykąpała mnie za dokładnie, muszę poprawić troszkę :roll:.

I tu.....

O, i jeszcze tutaj. :eviltong:

A teraz chwila odpoczynku.

Ale mięciutko. :lol:

Posted

Przepraszam za offa :oops:

Bardzo serdecznie proszę wszystkich o głosowanie na Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa w marcowej ankiecie Dogo, która ma wyłonić na kogo głosujemy na Krakvecie.

Pierwszy raz bierzemy udział w głosowaniu, pokrótce powiem, że działamy tu fizycznie w trzy osoby, mając pod swoja opieką 30 psów, dodatkowo opór urzędniczej materii, żadnych dotacji oraz ogólną niechęć dla naszych działań ze strony mieszkańców:

http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-ankieta-wybieramy-kandydata-dogo-na-marzec-132967/

Z góry dziękujemy za każdy głosik.

Posted

Powiem Wam, że Pluto przyprawił mnie o zawał serca. Dlatego zamilkłam na chwilę, ale wszystko jest ok, a mnie spadł wielki kamień z serca. W każdym razie "zarekwirowałam go", jest u mnie cały czas, no nazwijmy to DT. Nie mogę ryzykować, że mi zniknie.

A teraz konkretnie. Pan z Warszawy podał mi zły nr telefonu, oj, nakombinowałyśmy się z Elizą i Elą jak go odszukać, ale niestety nie udało się. Próbowałam nawet przez lecznice weterynaryjne w W-wie i nic. A ponieważ Pan ma ukryty nr telefonu to oddzwonić nie mogłam. :shake: Myślę, że jeżeli będzie mu zależało to jeszcze raz zadzwoni.

A tymczasem mam maila od osoby (mam wrażenie, że to dogomaniaczka ;)), nie wiem jeszcze skąd jest, ale jutro ma zadzwonić a ja dzisiaj jeszcze wyślę do niej maila. Brzmi bardzo sympatycznie, zobaczymy.

A nasz przystojniak dostał dzisiaj piękną czerwoną obróżkę z ćwiekami, wygląda bombowo, jutro porobimy fotki i wkleimy. On jest taki cudny, jak ja go oddam komuś, nie wiecie???????????????????????

Posted

Tomcug nie kombinuje dawaj fotencje, nie kombinuj :megagrin::megagrin::megagrin:
Sprytnie napisałas post o godzinie 0.00 i objawia się jako "dzisiaj", zatem znaczy że zdjecia dopiero w niedzielę o pólnocy, nie lenic sie tylko czerwone opakowanie z ćwiekami pokazywac nam. Na czarnym musi być baaaardzo do twarzy :krolik:

Posted

Bardzo do twarzy, a nie dam fotek, poczekacie sobie. :eviltong:

I oświadczam, że ten wyjątkowy pies musi mieć wyjątkowy domek. Taki, jak mój na przykład. :evil_lol: :diabloti: :razz:

Posted

Już wklejam, żartowałam. ;)

Wczoraj to ja w koszyczku jeszcze spałem. :razz:

Tutaj też całkiem wygodnie. ;)

Mogłabyś odejść od tego komputera i zająć się mną? :p

Kogo by tu jeszcze do zabawy zaprosić?

No już dość tego świecenia po oczach. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

tomcug napisał(a):
Już wklejam, żartowałam. ;)

Twoje szczęście bo własnie weszłam aby powiedzieć, że zemsta będzie sroga :megagrin::megagrin::megagrin:.
Urokliwy psiak jest i tak jak myślałam do twarzy brunetowi w czerwonym :loveu:

Posted

Nie chcę zapeszać ale............................... no zgadnijcie, co?

Potrzebny ktoś do sprawdzenia domku w Piasecznie pod Warszawą, plisss, niech ktoś mi podpowie do kogo mam z tą prośbą "uderzyć". Przemiła osoba i mam wrażenie, że szykuje się cudowny domek dla Plucika, wymarzony.
Zależy nam wszystkim na szybkim załatwieniu formalności, piesek powinien przebywać z osobami, które w końcu zapewnią mu miłość i stabilizację, mnie z każdą godziną coraz trudniej, więc bardzo proszę, podpowiedzcie kogo pytać?