danka1234 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 super ze pojawił sie domek dla Plutusia. Co do wieku to nikt nie zna dnia ani godziny ale w tym przypadku jest jeszcze deklaracja przejęcia opieki w razie czego. Quote
tomcug Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Dopiero wróciłam, padam na twarz, ale wkleję parę foteczek z wczorajszego odpoczynku po kąpieli. Coś ta ciotka nie wykąpała mnie za dokładnie, muszę poprawić troszkę :roll:. I tu..... O, i jeszcze tutaj. :eviltong: A teraz chwila odpoczynku. Ale mięciutko. :lol: Quote
tomcug Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Zmęczony jestem okropnie i chyba jednak nie lubię wody. :cool1: Quote
eliza_sk Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Wykąpany ? Chyba pastą do butów go cioteczka przetarłaś, bo tak się psisko błyszczy :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Przepraszam za offa :oops: Bardzo serdecznie proszę wszystkich o głosowanie na Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa w marcowej ankiecie Dogo, która ma wyłonić na kogo głosujemy na Krakvecie. Pierwszy raz bierzemy udział w głosowaniu, pokrótce powiem, że działamy tu fizycznie w trzy osoby, mając pod swoja opieką 30 psów, dodatkowo opór urzędniczej materii, żadnych dotacji oraz ogólną niechęć dla naszych działań ze strony mieszkańców: http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-ankieta-wybieramy-kandydata-dogo-na-marzec-132967/ Z góry dziękujemy za każdy głosik. Quote
tomcug Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Powiem Wam, że Pluto przyprawił mnie o zawał serca. Dlatego zamilkłam na chwilę, ale wszystko jest ok, a mnie spadł wielki kamień z serca. W każdym razie "zarekwirowałam go", jest u mnie cały czas, no nazwijmy to DT. Nie mogę ryzykować, że mi zniknie. A teraz konkretnie. Pan z Warszawy podał mi zły nr telefonu, oj, nakombinowałyśmy się z Elizą i Elą jak go odszukać, ale niestety nie udało się. Próbowałam nawet przez lecznice weterynaryjne w W-wie i nic. A ponieważ Pan ma ukryty nr telefonu to oddzwonić nie mogłam. :shake: Myślę, że jeżeli będzie mu zależało to jeszcze raz zadzwoni. A tymczasem mam maila od osoby (mam wrażenie, że to dogomaniaczka ;)), nie wiem jeszcze skąd jest, ale jutro ma zadzwonić a ja dzisiaj jeszcze wyślę do niej maila. Brzmi bardzo sympatycznie, zobaczymy. A nasz przystojniak dostał dzisiaj piękną czerwoną obróżkę z ćwiekami, wygląda bombowo, jutro porobimy fotki i wkleimy. On jest taki cudny, jak ja go oddam komuś, nie wiecie??????????????????????? Quote
Isadora7 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Tomcug nie kombinuje dawaj fotencje, nie kombinuj :megagrin::megagrin::megagrin: Sprytnie napisałas post o godzinie 0.00 i objawia się jako "dzisiaj", zatem znaczy że zdjecia dopiero w niedzielę o pólnocy, nie lenic sie tylko czerwone opakowanie z ćwiekami pokazywac nam. Na czarnym musi być baaaardzo do twarzy :krolik: Quote
danka1234 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 oj tak,tak czekamy na foteczki przystojniaka.:lol: Quote
tomcug Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Bardzo do twarzy, a nie dam fotek, poczekacie sobie. :eviltong: I oświadczam, że ten wyjątkowy pies musi mieć wyjątkowy domek. Taki, jak mój na przykład. :evil_lol: :diabloti: :razz: Quote
tomcug Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Już wklejam, żartowałam. ;) Wczoraj to ja w koszyczku jeszcze spałem. :razz: Tutaj też całkiem wygodnie. ;) Mogłabyś odejść od tego komputera i zająć się mną? :p Kogo by tu jeszcze do zabawy zaprosić? No już dość tego świecenia po oczach. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mgie Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Wszystkie jakmniki to psiaki z charakterrrem:cool3: Quote
Isadora7 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 tomcug napisał(a):Już wklejam, żartowałam. ;) Twoje szczęście bo własnie weszłam aby powiedzieć, że zemsta będzie sroga :megagrin::megagrin::megagrin:. Urokliwy psiak jest i tak jak myślałam do twarzy brunetowi w czerwonym :loveu: Quote
tomcug Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Na tej ostatniej foteczce Pluto akurat ziewał. A wyszło tak, jakby miał kogoś pożreć. :eviltong: Quote
tomcug Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Nie chcę zapeszać ale............................... no zgadnijcie, co? Potrzebny ktoś do sprawdzenia domku w Piasecznie pod Warszawą, plisss, niech ktoś mi podpowie do kogo mam z tą prośbą "uderzyć". Przemiła osoba i mam wrażenie, że szykuje się cudowny domek dla Plucika, wymarzony. Zależy nam wszystkim na szybkim załatwieniu formalności, piesek powinien przebywać z osobami, które w końcu zapewnią mu miłość i stabilizację, mnie z każdą godziną coraz trudniej, więc bardzo proszę, podpowiedzcie kogo pytać? Quote
ewelinka_m Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 bezpośrednio z Piaseczna znalazłam Marzenuś może też ktoś z warszawy mógłby podjechać: Mapa Pomocy Dogomaniakow Quote
Recommended Posts