tomcug Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Dziewczyny, przepraszam za zamieszanie, postanowiłam jednak iść na całość i ogłaszamy pieska. Jak najszybciej niech znajdzie dom. :lol: Napiszę na pw zainteresowanym o co chodzi. Quote
pixie Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 I tak Pluto ruszył na podbój Swiata! do dzieła więc "cioteczki-plotkareczki":evil_lol:, rozsylac wici mailem przechodnim gdzie sie tylko da! i pantoflowa poczta tez! i smsami... a nasza klasa? cafeanimal? moze niezbyt odpowiednie, ze uwagi na bezpieczenstwo psiaka? Quote
tomcug Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Wiecie co?Tak myślę sobie, że wszędzie wrzucamy gdzie tylko znacie jakieś fajne strony ogłoszeniowe. Zmasowana, szybka akcja być może przyniesie skutek, zdjęcia są robione u mnie w domu, ale myślę, że pewne osoby tego nie rozpoznają, bo nie były w pokoju, gdzie jamniorek był fotografowany. Bardzo zależy mi na domku dla niego, bardzo. Moje namiary tel: 518 808 055 mail: tomcug@poczta.fm Proszę podawajcie tylko województwo, miejscowość będę podawać w bezpośrednim kontakcie z zainteresowanymi osobami. Proszę dodawać, że chętnie pomogę w transporcie psa, jeśli będzie taka potrzeba. Wszystkim, którzy zainteresowali się losem Plucika bardzo dziękuję i przepraszam, że tak niezdecydowanie do tego podchodziłam, ale kiedy pies jest w schronisku to inna sytuacja, tu sprawa bardzo delikatna. Quote
danka1234 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 tresc do ogloszen moze być ta z allegra czy napiszesz według swojego uznania zawierajacy informacje które chciałabys by tam były? Quote
tomcug Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 danka1234 napisał(a):tresc do ogloszen moze być ta z allegra czy napiszesz według swojego uznania zawierajacy informacje które chciałabys by tam były? Może być z Allegro, na pierwszej stronie tego wątku jest to samo wklejone. Do pierwszego postu dorzuciłam namiary na mnie, żeby wszystko było ok. Quote
tomcug Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Bila napisał(a):Ale też ładny chłoptaś:loveu: A jaki słodziak. :loveu::loveu::loveu: Quote
tomcug Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Przypomnę o przystojniaku, który marzy o prawdziwym domu i swoim Człowieku. Quote
danka1234 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ogłoszenia dla Pluto. alegratka gumtre -Kraków,Katowice kokosy interpress oferty ojej -po akceptacji kupie psa przygarnij zwierzaka -po akceptacji czworonogi -po akceptacji giełda ogłoszen 24 polska ofertownia petsy nasze pupile szukaj zwierzaka psy do adopcji adopcja psa aleokazja ogłoszenia olx Quote
eliza_sk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Do góry czekoladowa słodyczy, dziękujemy Danusi za ogłoszenia :loveu: Quote
tomcug Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 I ja przepięknie dziękuję za ogłoszenia. :Rose: :Rose::Rose: Quote
tomcug Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 I wieczorkiem przystojniak biegnie do góry. :cool3: Quote
tomcug Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Szukamy domku dla czekoladowego, bardzo sympatycznego jamniorka. :p Quote
pixie Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jak sie czujesz maluszku w naszym towarzystwie? dywanow tu brak :roll: za to serca gorące rozgrzane do czerwonosci z :loveu: do Ciebie Jamniorku Quote
tomcug Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Jamniorek właśnie wcina obiadek przeznaczony dla moich psiaków. :cool3: :evil_lol: I bardzo dobrze, muszą zacząć dbać o linię. Dzisiaj czeka nas kąpanko, zobaczymy, jak reaguje na wodę. ;) Quote
tomcug Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Słuchajcie, dzwonił pan z Warszawy. Jego ojciec, samotny starszy pan 74 lata stracił jamniczka, bardzo przeżywa to, co się stało. Chciałby zaadoptować jamniorka, to osoba niezwykle aktywna, uwielbia spacery, ze swoim pieskiem mnóstwo czasu spędzał na spacerach. Powiem szczerze, że z początku przeraził mnie wiek tego Pana. Zapytałam delikatnie syna, czy piesek miałby opiekę w razie, gdyby tato zachorował, musiał leczyć się szpitalu itp. Odpowiedział, że wtedy oczywiście on przejmie opiekę nad jamniczkiem. Wypowiedzcie się, co myślicie o tym? Facet był bardzo zdecydowany i widać, ze lubi zwierzaki. Jeśli uważacie, ze można spróbować to trzeba będzie poszukać kogoś z Warszawy, dzielnica Żoliborz do sprawdzenia domku. Oczywiście zapoznałam go z całą procedurą adopcyjną, czyli sprawdzenie domu, umowa adopcyjna. Quote
tomcug Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Po południu wkleimy nowe zdjęcia przystojniaka, już po zabiegach higienicznych :evil_lol:. Nie lubimy się kąpać, niestety. Ale jakie piękne, błyszczące czekoladowe futerko mamy! :lol: Quote
Recommended Posts