tomcug Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Mój cudny, kochany słodziak. :loveu::loveu::loveu: Dzięki za foteczki, aż łezka w oku się kręci. Quote
tomcug Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 ania14p napisał(a):Bardzo przystojny i zadowolony pies :eviltong:, oby jak najwięcej takich! I zwabiliśmy Cioteczki fotkami. :eviltong: Cały czas twierdzę, że Pluto po naprawdę ciężkich przejściach miał w życiu prawdziwego farta. :multi: Quote
ania14p Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Bardzo przystojny i zadowolony pies :eviltong:, oby jak najwięcej takich! Quote
wisela1 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 tomcug napisał(a):I zwabiliśmy Cioteczki fotkami. :eviltong: Cały czas twierdzę, że Pluto po naprawdę ciężkich przejściach miał w życiu prawdziwego farta. :multi: Akurat !!! Fotki fotkami, ale i tak jestem tutaj CODZIENNIE !!!!! Quote
tomcug Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Ja też jestem codziennie i czekam na nowe wieści. Mogę czytać o tym łotrze godzinami. :lol: Quote
Margott Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Pare dni temu chcialam cos napisac, to mi nie pozwolilo sie zalogowac, niby wszystko ok, a na strone glowna mnie wywalalo, bez zalogowania. dziwne. w dlugi weekend nie zagladalam do komputera, odpoczynek byl. wkrotce caly tydzien nie bede miala dostepu do neta, ale cos w miedzyczasie napisze. w piatek w prezencie Misio dostal nowe pileczki do zabawy, kolorowe i wrecz idealne rozmiarowo. w domu i w ogrodku juz chyba caly arsenal pilek jest, bo je ciagle gdzies gubi. pewnie gdzies pod kanape wpadaja i je tam zostawia, albo sam nie wie gdzie je wynosi. ale to sa o tyle fajne, ze sie troche same odbijaja, wiec czasami nawet sam sie bawi, czasem je zakopujac w koc, zeby wiecej szukania bylo :D jest taki kochany, ze kurcze tesknie za nim znowu..hehe najfajniejsze jest to, ze doskonale wie, kiedy jest godzina jedzenia. jak z zegarkiem w reku wyczekuje w kuchni i w ogole daje znac, ze pora jedzenia. cwaniak jeden :diabloti: nie mowiac o tym, ze caly dzien moglby w kuchni przesiadywac :) jak byl ladny dzien to go wykapalam, wiec znowu jest pachnacy i lsniacy, ale o tym to juz chyba pisalam. nawet nie zajrzalam na moja poprzednia wypowiedz.. fotki specjalnie takie mu zrobilam, bo chcialam tez ujecia z bliska miec i przy okazji pokazac jaki on sliczny :loveu: Quote
tomcug Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Margott, dziękuję bardzo za relację. :loveu: A u mnie już nowy piesio, znowu będziemy domku szukać. Na razie straszny dziczor, chociaż z podwórka nie da się wypędzić za żadne skarby. :evil_lol: Jak przestanie fiksować na widok aparatu to Ci go zaprezentuję, piękny czarny kudłaczek. Niskopodłogowy, grubołapny, wesolutki znajdek. :lol: Quote
eliza_sk Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 tomcug napisał(a):Margott, dziękuję bardzo za relację. :loveu: A u mnie już nowy piesio, znowu będziemy domku szukać. Na razie straszny dziczor, chociaż z podwórka nie da się wypędzić za żadne skarby. :evil_lol: Jak przestanie fiksować na widok aparatu to Ci go zaprezentuję, piękny czarny kudłaczek. Niskopodłogowy, grubołapny, wesolutki znajdek. :lol: Już go porwałaś do siebie :-o ??? Quote
tomcug Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 eliza_sk napisał(a):Już go porwałaś do siebie :-o ??? Nie miałam wyjścia, tak strasznie płakał mi pod bramą. :placz::placz::placz: Musiałabym nie mieć serca, żeby tak zostawiać biedaka. :oops: Quote
eliza_sk Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 tomcug napisał(a):Nie miałam wyjścia, tak strasznie płakał mi pod bramą. :placz::placz::placz: Musiałabym nie mieć serca, żeby tak zostawiać biedaka. :oops: Jak będą zdjęcia służę allegro ;) Quote
Margott Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Juz myslalam, ze nie odnajde watku. Mozecie mi powiedziec jak po zalogowaniu odnalezc watek w swoim panelu? bede wdzieczna :) Fotki na razie mam tylko te co tomcug wkleila. nastepne najwczesniej za tydzien, teraz bede bez dostepu do neta. dyzur u dziadka. ale przed urlopem jeszcze cos wkleje. obiecuje :)) Tomcug, gdybym miala takie mozliwosci pewnie znowu bym od Ciebie psiaka wziela. I choc o tym marze, chwilowo jeszcze nie moge :( Jak bedziesz miala jakies fotki daj znac, rozpropaguje na ile bede w stanie :)) pzdr Quote
wisela1 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Sporo Ciotek ma problem z zalogowaniem.... Coś sie psuje. Czekamy kiedy Admin sie zlituje i naprawią..... Wejdź w profil użtkownika. Po lewej - subskrybcje tematów Albo dodaj sobie do zakładek... Quote
tomcug Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Margott napisał(a):Juz myslalam, ze nie odnajde watku. Mozecie mi powiedziec jak po zalogowaniu odnalezc watek w swoim panelu? bede wdzieczna :) Fotki na razie mam tylko te co tomcug wkleila. nastepne najwczesniej za tydzien, teraz bede bez dostepu do neta. dyzur u dziadka. ale przed urlopem jeszcze cos wkleje. obiecuje :)) Tomcug, gdybym miala takie mozliwosci pewnie znowu bym od Ciebie psiaka wziela. I choc o tym marze, chwilowo jeszcze nie moge :( Jak bedziesz miala jakies fotki daj znac, rozpropaguje na ile bede w stanie :)) pzdr Oj, ja dopiero teraz się zalogowałam. jeśli chodzi o tego pieseczka to sprawa dość ciężka. Jest śliczny ale okropnie dziki. Dopiero dzisiaj dał mi się pogłaskać po krawaciku. :-( Biega ze mną na spacerki, ogromnie się cieszy na mój widok, ale nie może się przełamać. Ciężko wystraszony, muszę mu dać czas na oswojenie i dopiero będę proponować do adopcji. Wierzę, że się uda. :lol: A ja szukam danego tematu poprzez wejście w panel użytkownika (pierwszy link po lewej na górnym ciemnym pasku). Tam ukazują się wszystkie subskrybowane tematy. Ewentualnie po wejściu w ten panel wchodzisz w Twój profil, potem zakładka statystyki i znajdź wszystkie posty, których autorem jest Margott. Quote
wisela1 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Tęsknimy kochanie za wiesciami od Ciebie Plutasiu....:-( Quote
tomcug Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Maluch już rządzi w nowym domku. A co u ciebie, Plutasku? Quote
Recommended Posts