Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=4]Przedstawiam WAM Pluto.
Pluto – to śliczny mix jamnika w potrzebie. Jest młody, ok. 1,5 roku, może 2 lata. Piękny kolor sierści - gorzka czekolada. Spory jak na jamnika, ma masywną głowę i mocne, grube łapki. Bardzo żywiołowy, uwielbia zabawy, kocha dzieci (starsze, nie wiem, jak z maluchami). Potrzebuje dużo ruchu, zainteresowania człowieka. Nie jest agresywny przy misce, można mu zabrać jedzenie, włożyć rękę do miseczki w czasie posiłku i nie ma żadnych oznak zdenerwowania. Niestety nie lubi kotów, goni je bez opamiętania, podobnie jak i inne zwierzaki. Nawet koń jest dla niego wyzwaniem. Pluto szybko się uczy, ale jak to jamnik, potrzebuje konsekwencji w wychowaniu. Lepiej, by zamieszkał w domu, gdzie nie ma drugiego psa (nie wykazuje agresji wprost, ale jak go zaczepi inny samiec to potrafi się odgryźć), suczki toleruje bez problemu.

Pluto jest wspaniałym pieskiem, bardzo potrzebuje miłości i jeśli znajdzie się człowiek, który go pokocha to on zrobi dla niego wszystko. Piesek nie jest w schronisku, jednak nie może pozostać dłużej tam, gdzie teraz przebywa (świętokrzyskie).

Dodam jeszcze, że Pluto nie brudzi w domu, jest bardzo posłuszny, przynajmniej na razie ;). Ponieważ to wulkan energii, byłoby dobrze, gdyby zamieszkał u osób, które zapewnią mu dużo ruchu. Domek z ogródkiem mile widziany, ale w bloku też będzie czuł się dobrze.

Bardzo pilnie szuka domu.

Nie chcę za wiele pisać o sytuacji pieska, żeby nie zaszkodzić, ale naprawdę domek potrzebny na cito.

Moje namiary
tel: 518 808 055
mail: tomcug@poczta.fm

Oto nasz przystojniak:

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pixie']tomcug zawiadomie Isadore ona z pewnoscia poda dalej
ciotek od jamnikow niemalo

rozumniutki jamnikowy chlopaczek nie lubi kotow ..skad ja to znam:cool3:

No to że nie lubi kotów to bardzo jamnicze.

Posted

Ziutka napisał(a):
Strasznie podobny do naszego sochaczewskiego Kleszczyka...pamiętasz Tomcug? robiłaś mu też ogłoszenia ;)

Pamiętam i ciesze się bardzo, że Cioteczki nas odwiedzają. :loveu:

Posted

do Isadory juz napisalam...
jamnisiu..bedzie dobrze! domek musi byc super..

tomcug moze uda sie upchnac w tytule wiek? jamniorek wprawdzie to mlodosc zwiastuje:roll:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jestem,jestem i jak mogę w czymś pomóc to powiedz tylko słowo...

Znasz więcej Cioteczek jamnikolubnych, to może rozpuściłabyś wici :cool3:.
Żeby dziewczyny wiedziały, że tu takie cudo czeka, jakby jakiś chętny miłśnik jamniorków się znalazł. On jest taki słodki, nadstawia pychol do przytulania, brzuchol do miziania, ogonek chodzi jak wirówka. :lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
No to że nie lubi kotów to bardzo jamnicze.

Zgłaszam me wątpliwości.....

U znajomej 2 jamniorki długowłose i 3 kotki..... Już za TM
Było sielsko - anielsko

Posted

deer_1987 napisał(a):
Witam sie!
To ja zajmuje sie jamnicza strona.. mam nadzieje ze domek sie znajdzie

Witam serdecznie :lol:
Dziękuję za przybycie. :loveu:

Posted

wisela1 napisał(a):
Zgłaszam me wątpliwości.....

U znajomej 2 jamniorki długowłose i 3 kotki..... Już za TM
Było sielsko - anielsko

Wyjątek tylko potwierdza regułę.
Ja zawsze myślałam że Rambo jest mocno polujący na koty, że bardziej nie można. Teraz jak zobaczyłam Rudą w akcji, to Rambo przy niej jest miłośnikiem kotów.

Posted

danka1234 napisał(a):
melduje sie i ja na watku Pluto.
moge pomoc w ogłoszeniach jeśli trzeba.

Właśnie miałam pisać, że z jamniczych Ciotek jeszcze Danusi brakuje ;) Czekoladka ma allegra na 4 województwa, adopcje.org i świetokrzyskieschronisko.net - tyle na ten czas.

Posted

kochani rozmawiałam wczoraj z tomcug, prosiła, żeby jeszcze nie ogłaszać jamniorka na większą skalę, jego sytuacja jest dość nieciekawa.. nie chcę pisać tu o wszystkim, ale chciałyśmy ruszyć z ogłoszeniami jak będą fotki na bardziej neutralnym gruncie, takim nie do rozpoznania :oops:

Posted

Witam na wątku ;) Pluto to niezły przystojniak :loveu:

Ja także oferuję pomoc w ogłoszenia, więc czekam na informację kiedy można się za nie zabrać i na nowe zdjęcia :)